^
 • Den store USA rejse

  20 dage fra kr. 23.950

 • Den store USA rejse

  20 dage fra kr. 23.950

 • Den store USA rejse

  20 dage fra kr. 23.950

 • Den store USA rejse

  20 dage fra kr. 23.950

Den store USA rejse

Tag på en rejse fyldt med fantastiske storbyoplevelser i det østlige USA efterfulgt af en forrygende kør-selv-tur rundt i det vestlige USA.

20 dage fra kr. 23.950
Pris pr. person, når 2 rejser sammen
Prisen inkluderer: Fly, hotelovernatninger, togrejse, leje af Ford Mustang og udflugter

Rejsen starter i magtens centrum Washington D.C. som byder på både en interessant historie, smukke regeringsbygninger og museer for enhver smag. Turen går videre med tog til pulserende New York City, hvor museer, gode restauranter og et væld af seværdigheder som Empire State Building, Brooklyn Bridge og Times Square venter. Fra det østlige USA flyver du til Las Vegas, hvor der venter dig et par farverige dage i spillebyen, inden du henter din lejebil og kører mod Los Angeles på vestkysten. Forude venter en køretur ad Highway 1, som tager dig til kystbyen Santa Barbara, vindistriktet Paso Robles og Monterey-halvøen, inden rejsen slutter med et par dage i San Francisco. Her kan du nyde livet på Fisherman’s Wharf, udforske Chinatown, cykle over Golden Gate Bridge og opleve det farverige kvarter The Castro, inden du sætter dig ombord på flyet og sætter kurs tilbage mod Danmark.

Kom til rejseforedrag om USA - Tilmeld dig her!

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst Washington D.C.

Du lander i Washington D.C. same dag, som du rejser hjemmefra, på grund af tidsforskellen. Det betyder, at du allerede i dag kan få de første indtryk af byen efter, du har indlogeret dig på dit centralt beliggende hotel. 

Dag 2: Washington D.C.

Du har hele dagen til at udforske Washington D.C., som emmer af historie og storhed. Dette er magtens centrum. Her ligger smukke neoklassicistiske bygninger langs parken National Mall, som skærer sig gennem midtbyen og danner en smuk ramme om blandt andet obelisken Washington Monument og det storslåede Lincoln Monument. Det er også værd at besøge et eller flere af Smithsonian Institutions’ museer. Her kan du blive klogere på alt fra rumfart og indianere til kunst og historie, og så er det tilmed gratis at komme ind. Bydelen Georgetown er også hyggelig at slentre gennem. Små butikker, restauranter og caféer ligger side om side langs med Wisconsin Avenue, hvor husene er malet i forskellige farver, træer kaster skygge over vejen og blomster lyser op i gadebilledet.

Du overnatter to nætter i Washington D.C.

Dag 3: Tog fra Washington D.C. til New York City

I dag står du på toget mod New York City. Det er en rejse på cirka 3 timer, og fra toget kan du nyde udsigten til Maryland og Pennsylvanias landskaber og byer. Toget kører helt til Manhattan, og herfra kan du tage en subway eller en af de ikoniske gule taxaer til dit centralt beliggende hotel på Manhattan. Tager du toget om formiddag har du god tid til at finde dig til rette på dit hotel og lære området at kende.

Dag 4-5: New York City

De kommende to dage kan du nyde alt, hvad New York City har at byde på. En rigtig god måde at komme rundt til byens største seværdigheder på er med hop-on hop-off busserne. Med din billet i hånden kan du i løbet af 24 timer opleve lige det, du har lyst til. Det kan være du hopper af ved Times Square, Empire State Building, Chinatown eller Central Park, hvor du kan spise frokost på en bænk og nyde synet af newyorkere, der er på vej til arbejde, på tur med barnevognen eller ude og løbe en tur. New York byder også på et væld af fantastiske museer som for eksempel The Metropolitan Museum of Art og Guggenheim, der begge ligger ved Central Park. Du vil hurtig blive bidt af det liv og den helt specielle stemning, der er i New York, og de bedste steder at komme helt tæt på byens kultur er på en af de utallige barer, caféer og diners på Manhattan. Nyd et godt måltid mad og lad dig rive med af New Yorks puls.

Du overnatter tre nætter i New York City.

Dag 6: Fly fra New York til Las Vegas

Eventyret på Manhattan er forbi, og flere store oplevelser venter i det vestlige USA. I dag flyver du fra New York til Las Vegas. Turen tager cirka fem en halv time, og vel fremme indlogerer du dig på dit centralt beliggende hotel ved The Strip. Nyd aftenen i Las Vegas’ inferno af lyde, lys og indtryk, inden du går til ro.

Dag 7: Las Vegas

De kommende to dage kan du opleve Las Vegas’ mange forlystelser og seværdigheder. Tag til toppen af Stratosphere Hotel & Tower, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen, udforsk The Strip, hvor du kan sejle i gondoler på The Venetian, opleve en lidt mindre version af Eiffeltårnet og se det spektakulære vandshow ved Bellagio. Prøv også lykken på et af de store kasinoer, tag til en koncert eller et show, og kast dig over en af de kæmpestore buffeter, som byder på alt fra sushi og burgere til skaldyr og chokoladefondue. Inkluderet i rejsen er en middag på Hard Rock Café, hvor du er omgivet af klenodier fra musikkens verden.

Dag 8: Las Vegas og mulighed for helikoptertur til Grand Canyon

Under dit ophold i Las Vegas har du mulighed for at tilkøbe en flyvetur fra Las Vegas til Grand Canyon. Turen er på 4 - 4,5 timer med en flyvetid på ca. 80 minutter. Du kommer blandt andet over vulkanlandskaberne i Black Mountains, den storslåede Hoover dæmning, imponerende Lake Mead og naturligvis den majestætiske Grand Canyon nationalpark, hvor Colorado-floden slanger sig i bunden af kløften. I Grand Canyon West bliver der mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd og beundre de fantastiske udsigter samt nyde en champagne-picnic.

Du overnatter tre nætter i Las Vegas.

Dag 9: Afhentning af lejebil og Los Angeles

I dag afhenter du din lejebil og forlader Las Vegas og den tørre ørken. Kursen er sat mod Los Angeles på vestkysten. Det er en køretur på cirka 450 km, så kom afsted i god tid. Ruten tager dig ad gode motorveje gennem den endeløse ørken, hvor tog med containere så langt øjet rækker efter sig suser gennem landskabet på vej mod sin næste destination. Du ankommer til dit centralt beliggende hotel og kan slappe af oven på den lange køretur eller få de første indtryk af Los Angeles. Sæt eventuelt kurs mod kysten med Venice Beach og Santa Monica Pier, hvor livet leves langs strandpromenaden, og du kan nyde en god middag.

Dag 10: Los Angeles

Dagen kan passende starte med et besøg på Hollywood Boulevard, hvor stjernerne på Walk of Fame vidner om de mange kendte skuespillere og musikere, der har præget USA’s kultur gennem årene. Beverly Hills er også et besøg værd. Nok er flere af de rigtig store villaer gemt væk bag hække og hegn, men på en køretur i området kan du se mange flotte private hjem og lækre biler. En helt anden mulighed er at dedikere dagen til en af Los Angeles’ forlystelsesparker som for eksempel Universal Studios eller Disneyland, hvor du nemt kan tilbringe en hel dag!

Du overnatter to nætter i Los Angeles.

Dag 11: Santa Barbara

I dag forlader du Los Angeles og sætter kursen mod nord langs med kysten. Du kommer forbi kystbyen Malibu, og næste stop er Oxnard cirka 100 km uden for Los Angeles. Herfra er det i vinterhalvåret muligt at komme på en hvalsafari ved Channel Islands, hvor både pukkelhvaler, blåhvaler og gråhvaler migrerer langs kysten. Du fortsætter mod Santa Barbara, som er målet for dagen køretur. Her indlogerer du dig på dit centralt beliggende hotel. 

Dag 12: Santa Barbara

Santa Barbara er en dejlig sydcalifornisk kystby. Langs med den otte kilometer lange strandpromenade svajer høje palmetræer, og den hvide sandstrand indbyder til afslapning i den californiske sol. Byen emmer af spansk kolonitid men sine røde teglsten, facader i lyse farver og smukke buer. Nyd den rolige stemning i byen efter et par dage i hektiske Los Angeles. Spis nogle gode måltider på byens mange caféer og restauranter, slap af på stranden eller lej en cykel og udforsk de mange hyggelige kvarterer. Den historiske Santa Barbara Mission er også et besøg værd. Eller hvad med at nyde en udstilling på Museum of National History eller Santa Barbara Historical Museum? Mulighederne er mange.

Du overnatter to nætter i Santa Barbara.

Dag 13: Paso Robles

Godt to timers kørsel mod nord ligger vinområdet Paso Robles, hvor du skal bo en enkelt nat på et godt beliggende hotel. Området bugner af vingårde, og her gror flere end 40 forskellige vindruesorter. Lige fra spanske og italienske til Bordeaux og Rhône. I området her er vinene meget forskellige, så der er noget for enhver smag. Brug dagen på at køre rundt mellem vinrankerne, der smyger sig hen over de bløde bakker, og tag på en vinsmagning på en af dem mange gårde, der byder gæster velkomne. Området er også hjem for et væld af gode restauranter, så der venter smagsoplevelser i verdensklasse. Paso Robles er også værd at tage et nærmere kig på. Byen har en charmerende bymidte med restauranter, vinbarer, små butikker og caféer.

Du overnatter en nat i Paso Robles.

Dag 14-15: Monterey

Et par timers kørsel nord for Paso Robles ligger den charmerende kystby Monterey, der mest af alt er kendt for sit fantastiske akvarium, hvor du nemt kan få et par timer til at gå. Monterey er på alle måder centreret omkring havet. Byen var engang verdens sardin-hovedstad, og de gamle pakhuse og fabrikker står stadig på havnen som vidner om byens historie. I dag er havneområdet et livligt sted med caféer og butikker. Monterey Bay er desuden det ideelle sted for en hvalsafari, hvor du med en dygtig marinbiolog som din guide tager ud for at finde de store pattedyr. Brug eventuelt også en dag på at udforske området omkring Monterey. Fra byen kan du følge 17 Mile Drive hele vejen langs Monterey-halvøens kyst til Carmel-by-the-Sea. Ruten er blandt de mest eksklusive lokaliteter i Californien, og i det smukke landskab ligger den ene rigmandsvilla efter den anden. For enden af strækningen ligger den charmerende Carmel-by-the-Sea, hvor små kære huse med gallerier, butikker og hyggelige caféer ligger side om side. Besøg også den smukke Carmel Beach, som indbyder til surfing og en slentretur i sandet.

Du overnatter to nætter i Monterey.

Dag 16: San Francisco og aflevering af bil

Fra hyggelige Monterey går turen videre til San Francisco, hvor du afleverer din lejebil. Det er en tur på cirka to timer, så snart befinder du dig midt i San Franciscos charmerende stejle gader ved dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at få de første indtryk af den farverige by, inden flere eventyr venter de kommende dage.

Dag 17- 18: San Francisco

Du har to hele dage i San Francisco, og dem kan du bruge, helt som du vil. Inkluderet i denne rejse er en 24 timer billet til hop-on hop-off busserne, der kører mellem alle byens største seværdigheder. Med den kan du nemt og hurtigt komme rundt i byen uden at skulle tænke på køreplaner, taxier eller selv at finde vej. Du kan tilmed nyde udsigten til byen undervejs. Udforsk eksempelvis eksotiske Chinatown og det historiske Fisherman´s Wharf, hvor indbydende fiskerestauranter serverer alt godt fra havene omkring byen. Lej en cykel og tag turen over Golden Gate Bridge. Eller læg vejen forbi de homoseksuelles kvarter The Castro og det populære åndehul Golden Gate Park. Vi anbefaler også et besøg på fængselsøen Alcatraz, som giver et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA's historie.

Du overnatter tre nætter i San Francisco.

Dag 19: Hjemrejse

Du har tid til at suge de sidste indtryk af USA og ikke mindst San Francisco til dig, inden turen går til lufthavnen, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 20: Ankomst Danmark

I dag lander du i Danmark efter en fantastisk rundrejse i det østlige og det vestlige USA.

Kort

Pris pr. person

20 dage fra kr. 23.950

Pris pr. person, når 2 rejser sammen og kører Ford Mustang
Fra kr. 16.900 pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen, kører Chevy Tahoe og deler et værelse
Fra kr. 22.900 pr. person, når 4 voksne rejser sammen, kører Chevy Tahoe og har to værelser

Prisen inkluderer

 • Fly til Washington D.C.
 • 2 nætter i Washington D.C. på godt turistklassehotel i stil med Holiday Inn Washington Central/White House (3*)
 • Amtrak tog fra Washington D.C. Union St til New York Penn Station på Manhattan
 • 3 nætter på Manhattan i New York City på godt turistklassehotel i stil Hotel Edison (3*)
 • 24-timers hop-on hop-off pas i New York City
 • Indenrigsfly fra New York City til Las Vegas
 • 3 nætter på The Strip i Las Vegas på tema hotel i stil med MGM Grand Hotel And Casino (4*)
 • Middag på Hard Rock Cafe i Las Vegas
 • 7 dages leje af Ford Mustang eller lignende ved 2 personer og Full Size SUV i stil med Chevy Tahoe ved 4 personer (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere)
 • 2 nætter i Los Angeles på godt turistklassehotel i stil Best Western Hollywood Plaza Inn (2*)
 • 2 nætter i Santa Barbara på godt turistklassehotel i stil med Best Western Plus Encina Inn and Suites (3*)
 • 1 nat i Paso Robles på godt turistklassehotel i stil med Best Western Black Oak Motor Lodge (3*)
 • 2 nætter i Monterey på godt turistklassehotel i stil med Comfort Inn Monterey By The Sea (2*) inkl. morgenmad
 • Hvalsafari fra Oxnard eller Monterey
 • 3 nætter i San Francisco på godt turistklassehotel i stil med Holiday Inn Fisherman's Wharf (3*)
 • 24-timers Hop-on hop-off pas i San Francisco
 • Flyrejse fra San Francisco til Danmark

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New York, Washington D.C og det sydvestlige USA er generelt i juli og august samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.