^

Yellowstone naturrejse i bil eller autocamper

Spændende byer, fascinerende kultur og ikke mindst storslåede nationalparker venter på denne fantastiske naturrejse i det centrale USA. Du kan vælge at tage turen i bil eller autocamper.

16 dage fra kr. 10.600 (bil)

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Bil: Fra kr. 15.100 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.100
Prisen inkluderer: Fly, billeje med fri km, overnatninger og detaljeret rutebeskrivelse

20 dage fra kr. 8.000 (autocamper)

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 10.000 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 3.500
Prisen inkluderer: Fly, første nat på hotel, leje af autocamper og VIP-afrejsemøde

Du besøger nogle af USA’s mest storslåede parker kombineret med en række spændende steder, der er rig på kultur og historie. Du kan komme tæt på indianerkrigene ved Little Bighorn i Montana, hilse på de 4 præsidenter ved Mount Rushmore i Black Hills, South Dakota, opleve mormonerne i Salt Lake City, møde cowboys i Deadwood, Jackson Hole og Cody, hvor du også kan besøge Buffalo Bill Center of the West og komme til rodeo.
Dertil kommer en perlerække af nationalparker. Fra eroderede ørkenklipper i Bryce Canyon National Park, og stolte sandstensbuer i Arches parken til høje bjergtinder i Rocky Mountains National Park og blanke søer nær Denver. I Yellowstone og Grand Teton nationalparkerne søger bjørne føde mellem de spruttende gejsere og brusende vandfald, mens bisonflokke græsser på den åbne prærie i Custer State Park. Rejsen begynder og slutter i Denver i Colorado og foregår på bedst mulige måde; bag rettet i egen bil eller autocamper, hvilket giver den ultimative frihed til at udforske dette smukke hjørne af landet i dit helt eget tempo.

Vil du køre bil eller autocamper?
De amerikanske delstater Wyoming, South Dakota og Montana udgør tilsammen Real America og indbyder til store naturoplevelser. Du vælger selv om du vil tage turen i bil og bo på hoteller eller i autocamper og bo på campingpladser, hvor du kommer helt tæt på naturen.
Klik her og se hvilke autocampere du kan vælge imellem, når rejsen går til USA
Dag til dag-programmet er med bil og hoteller, men du kan køre den helt samme rute i autocamper. Hvilke campingpladser du vil bo på er helt op til dig, men vi vejleder dig naturligvis gerne.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

Ved ankomsten til Denver afhentes bilen i lufthavnen, så du let kan kører til dit hotel for natten. Brug resten af dagen på at hvile ud ovenpå rejsen, eller få de første indtryk af Denver allerede i dag. Denver startede som en lille jernbaneby langt ude på landet. Men meget er sket siden, og i dag er Denver en sprudlende storby i rivende udvikling.

Dag 2: Denver

Dagen kan bruges på at nyde Denver, der ligger smukt mellem Rocky Mountains’ bjergtinder. Det historiske Larimer Square er et godt sted at starte udforskningen af storbyen, mens 16th Street Mall byder på shopping, restauranter og masser af gadeliv. Denver er desuden kendt for sin fine botaniske have, den glimrende zoologiske have samt flere museer i verdensklasse. Deriblandt Denver Art Museum og Denver Museum of Nature & Science. Trækker folkelivet mere, er byen også rig på glimrende fortovscaféer og mikrobryggerier, hvor indbyggerne nyder det dejlige, solrige klima. Prøv eventuelt den lokale delikatesse kaldet ”Rocky Mountain Oysters”, der trods navnet intet har med seafood at gøre. Det er derimod tyretestikler, der er krydret og friturestegt!

Dag 3: Denver – Cheyenne

Brug formiddagen i Denver, eller sæt kursen stik nordpå mod Cheyenne i staten Wyoming. Den direkte vej ad Highway 25 tager højst et par timer. Men det er værd at tage en afstikker til Rocky Mountains National Park mod vest. Her hæver Rocky Mountains mægtige tinder sig mod himlen og spejler sig i dybblå bjergsøer. Andre steder fylder vilde blomster de alpine enge med strålende farver, og mellem bjergene lever både bjørne, elge og bjergfår. En god strækning kunne være køreturen fra Black Hawk til Estes Park ad den såkaldte Peak to Peak Scenic Byway.

Distance: ca. 165 km fra Denver til Cheyenne.

Dag 4: Cheyenne - Rapid City

Fortsæt nordpå mod South Dakota. Den mest direkte vej fører ad landevej 85 til Lusk, hvorfra du kan fortsætte til Rapid City. Der er dog flere glimrende omveje på turen. Wind Cave National Park byder på fantastiske hulesystemer, og Custer State Park er kendt for sine smukke søer samt bisonokser, der græsser i de vidtstrakte prærielandskaber. Begge parker kan let besøges på ruten. Eksempelvis ved at dreje af ved Hot Springs og tage de små biveje gennem parkerne. Ved Hot Spring kan I også besøge Mammoth Site og Evans Plunge Pool. 

Distance: ca. 470 km fra Cheyenne til Rapid City.

Dag 5: Rapid City

Rapid City er udgangspunkt for en række spændende udflugter. Du kan eksempelvis lægge vejen forbi Wounded Knee, hvor et af de mest dramatiske slag i Indianerkrigene fandt sted d. 29. december 1890. Du kan også opleve de tidsløse landskaber i Badlands National Park, hvor millioner af års erosion har formet klipperne til surrealistiske skulpturer. Begge steder kan nemt kombineres på en dagstur sydøst for Rapid City. Eller brug dagen i Custer State Park og Wind Cave National Park, hvis du ikke oplevede dem i går.

Dag 6: Rapid City – Mount Rushmore – Cody

Fra Rapid City er det kun en kort køretur til Mount Rushmore, hvor portrætterne af fire amerikanske præsidenter er hugget ind i klipperne. Herfra fortsætter vejen gennem vidtstrakte landskaber vestpå mod byen Cody, der er uløseligt forbundet med den legendariske showman Buffulo Bill. Mere end nogen anden bragte Buffalo Bull Det Vilde Vesten til folkemasserne i Europa, og han spillede derved en stor rolle i skabelsen af det romantiske billede af cowboys, indianere og den åbne prærie, der stadig præger vores opfattelse den dag i dag. Du kan høre mere om hans fantastiske liv på Buffalo Bill Historical Center, og opleve stemningen fra det vilde western i Codys gader.

Distance: ca. 625 km fra Rapid City via Mount Rushmore til Cody.

Dag 7: Cody – Yellowstone

En smuk køretur venter i dag, når du sætter kurs mod Yellowstone National Park. Hold øje med elge, bjørne og bisonokser langs vejen, da disse færdes frit i området. Vel fremme i Yellowstone er resten af dagen fri til at nyde nationalparken, der byder på naturoplevelser i absolut verdensklasse. 

Distance: ca. 375 km fra Cody til Yellowstone.

Dag 8: Yellowstone

Du har hele dagen til at udforske Yellowstone, der er verdens ældste nationalpark. Se gejseren Old Faithful sende kogende vand 60 meter op i luften. Eller oplev nogle af parkens mere end 200 andre gejsere. Andre højdepunkter er kløften Grand Canyon of the Yellowstone, der prydes af det mest berømte af parkens 110 vandfald. Glem heller ikke terrasserne ved Mammoth eller Grand Prismatic Spring, der lyser som et stort, farvestrålende øje i landskabet. Yellowstone er desuden kendt for sit rige dyreliv, og der er gode chancer for at se dyr langs vejene eller de mange vandrestier, der snor sig gennem de rå og uberørte landskaber. 

Dag 9: Yellowstone – Jackson Hole

Flere store naturoplevelser venter i dag, når du kører sydpå gennem Yellowstone og Grand Teton National Park til byen Jackson Hole, der ligger for foden af Teton-bjergenes takkede tinder. Dette er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området, og et væld af aktiviteter tilbydes fra byen. Men Jackson Hole er også spændende i sig selv. Byen har en fascinerende historie og adskillige historiske bygninger fra dengang, hvor cowboys kom ridende gennem hovedgaden med skarpladte pistoler og et vågent blik under den bredskyggede hat. Du kan stadig løbe ind i cowboys i byen. Dog i en mere moderne form. De har i dag fået selskab af turister, skiløbere og naturentusiaster fra hele verden, der alle er med til at give byen sin særlige stemning. 

Distance: ca. 110 km fra Yellowstone til Jackson Hole.

Dag 10: Jackson Hole – Salt Lake City

Nyd den sidste morgen i Jackson Hole, inden turen går sydpå mod Salt Lake City. Byen blev grundlagt i 1847 af en gruppe mormonske pionerer, der var flygtet fra den vold og fjendtlighed, de havde mødt længere mod øst. Flere kom til, og sidenhen er et stort mormonsk samfund vokset op i byen. Salt Lake City er især kendt for sit mormontempel, som bestemt er et besøg værd. Du kunne også lægge vejen forbi den store saltsø, der har givet byen sit navn. Saltsøen er en lille rest af den forhistoriske Lake Bonneville, og i dag er store dele af søen tørret ind, hvilket har gjort det tilbageværende vand meget salt.

Distance: ca. 425 km fra Jackson Hole til Salt Lake City.

USA - Utah - Bryce Canyon

Dag 11: Salt Lake City – Bryce Canyon

Landskaberne skifter tydeligt karakter, når du begiver dig sydpå mod Bryce Canyon. Her har elementerne eroderet stenplateauet og skabt en sand labyrint af spektakulære klippeformationer og spir i smukke, varme nuancer. Start eventuelt besøget i besøgscenteret, hvor du kan lære om parkens natur samt hoppe på den gratis og meget nyttige shuttlebus til områdets forskellige seværdigheder. Deriblandt de fantastiske udsigtspunkter langs kanten af kløften. Men det er også værd at snøre vandreskoene og begive sig ned i denne forunderlige verden af sten. Sørg dog for at være tilbage på kanten ved solnedgang, når det bløde lys får sandstensskulpturerne til at gløde gyldent.

Distance: ca. 435 km fra Salt Lake City til Bryce Canyon.

Dag 12: Bryce Canyon – Moab

Turen fortsætter mod Moab. Lige inden Moab er det værd at dreje af for at opleve to af de smukkeste naturområder i denne del af landet. Ved Dead Horse Point State Park belønnes du med en fantastisk udsigt over Colorado-floden, der snor sig gennem tørre ørkenlandskaber langt under dig. Flere vilde stenlandskaber venter få kilometer derfra i den del af Canyonland National Park, der er kendt som Island in the Sky. Ved begge områder kan du udforske små vandrestier og storslåede eroderede stenlandskaber, inden du fortsætter det sidste stykke mod Moab. 

Distance: ca. 400 km fra Bryce Canyon til Moab.

Dag 13: Arches

Byen Moab har en fantastisk beliggenhed omgivet af formidable ørkenlandskaber. Mod vest har du Dead Horse Point State Park samt Canyonland, og mod vest ligger Arches National Park, der har fået sit navn efter de mere end 2000 naturlige stenbuer eller stenbroer, der findes i området. Deriblandt den såkaldte Delicate Arch, der er parkens mest berømte. Landskaberne fuldendes af orangerøde klipper, dramatiske kløfter, stenspir og balancerende kampesten, der giver området et ægte Wild West-præg. Arches National Park er ikke stor. Men det er værd at tage sig god tid og gå nogle af de mange korte vandreture, der fører fra hovedvejen til stenformationerne. 

Dag 14: Moab – Denver

Fra Moab fører Highway 25 dig direkte østpå mod Denver. Det er dog også muligt at tage den længere, og flottere, rute ad de mindre veje 24 og 67, der snor sig ind mellem bjergene vest for motorvejen. Vel fremme i Denver indlogeres du på dit hotel og har resten af dagen til fri til at gå på opdagelse på egen hånd.

Distance: ca. 570 km fra Moab til Denver.

Dag 15: Afrejse Denver

Det er blevet tid at tage afsked med USA. Du afleverer din lejebil og begynder hjemrejsen mod Danmark.

Dag 16: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Kort

Pris pr. person

16 dages rejse i bil

Standard: Gode turistklassehoteller 

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 15.100  Fra kr. 10.600
 Højsæson  Fra kr. 18.600  Fra kr. 12.700

Preferred: Gode turistklassehoteller + udvalgte MyPlanet anbefalinger

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 15.900  Fra kr. 10.800
 Højsæson  Fra kr. 21.200  Fra kr. 13.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Denver tur/retur
 • 14 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Denver
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Cheyenne
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Rapid City
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Cody
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Yellowstone
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Jackson Hole
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Salt Lake City
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Bryce Canyon
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Moab
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Denver
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

 

20 dages rejse i autocamper

Standard autocamper 

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 10.000  Fra kr. 8.000
 Højsæson  Fra kr. 17.200  Fra kr. 11.500

Premium autocamper

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 12.000  Fra kr. 9.500
 Højsæson  Fra kr. 21.400  Fra kr. 13.500

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Denver tur/retur
 • Første nat på turistklassehotel i Denver
 • Leje af standard eller premium autocamper inkl. forsikringer i 17 dage. Klik her og se hvilke autocampere du kan vælge imellem, når rejsen går til USA
 • Transport fra hotellet til udlejningsstationen for afhentning af autocamper samt transport fra udlejningsstation til lufthavnen efter endt autocampertur (gælder kun ved leje af premium autocamper)
 • Udstyr til autocamperen samt personlige udstyrspakker
 • Invitation til VIP før-afrejsemøde, hvor du får information om det at køre i autocamper amt hjælp til planlægningen af din rejse
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Miles/Kilometer-pakker ved kørsel i autocamper
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til Real America (South Dakota, Wyoming og Montana) og Yellowstone National Park er i juli og august, men området er også populært i juni og september.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.