^
 • Texas i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Texas i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Texas i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Texas i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Texas i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Texas i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

Texas i bil

Det ægte amerikanske Vest venter dig på denne spændende kør-selv rejse gennem Texas, hvor du oplever statens mest spændende seværdigheder og byer. Her lever den ægte western-atmosfære stadig i bedste velgående, og du kommer til at opleve den på nært hold.

14 dage fra kr. 12.400
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn
Fra kr. 17.600 ved 2 voksne. Tillæg i højsæsonen fra kr. 1.500

Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger og detaljeret rutebeskrivelse 

Spænd sikkerhedsselen, tag solbrillerne på, og tænd for radioen. Forude venter to ugers kør-selv eventyr gennem Texas og USA’s Vilde Vest i bil. Her lever ægte cowboy-stemning i bedste velgående side om side med moderne arkitektur og glasbeklædte skyskrabere. Ruten tager dig fra Fort Worth i det centrale Texas til statens hovedstad Austin, hvis musikscene er noget helt udover det sædvanlige. Fra musikkultur i Austin kører du videre mod historiske seværdigheder i San Antonio. Her kan du blandt andet opleve The Alamo og blive klogere på områdets historie langs med The Mission Trail. Forude venter afslapning og masser af sjove forlystelser på øen Galveston samt rumfart og astronauter ved Houston, inden turen tager sin afslutning i Dallas.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Danmark til Fort Worth

Du tager afsked med Danmark og flyver mod Fort Worth i Texas – også kendt som ”The City of Cowboys and Culture”. Byen formår på elegant vis at kombinere det ikoniske amerikanske Vest med kultur, kunst og gastronomi. Du henter din lejebil i lufthavnen og kører til dit hotel. Aftenen er fri til at udforske byen. En mulighed kunne være at lægge vejen forbi Sundance Square, hvor du finder et stort udvalg af shopping, restauranter, teatre og natteliv.

Dag 2: Fort Worth

Dagen er fri til at opleve Fort Worths mange spændende seværdigheder. En af dem er Water Gardens; en stor park med imponerende vand-installationer designet af Phillip Johnson. Rejs tilbage i tiden, og oplev livet i Texas i det 19. århundrede på det levende museum Log Cabin Village, eller besøg bydelen Stockyards National Historic District, som byder på ægte Wild West-stemning. Forth Worths Cultural District er også hjem for flere internationalt anerkendte museer af forskellig art. Efter en dag fyldt med sjove og spændende oplevelser kan du nyde et godt måltid mad på en af byens mange restauranter.

Dag 3: Fort Worth til Austin

I dag vender du næsen mod Austin. Vi foreslår, at du kører ad vejen US-281. Så kommer du gennem flere charmerende byer på vejen, og du slipper samtidig for tæt trafik på de store veje. Austin er hovedstad i staten Texas og går også under navnet ”Live Music Capital of the World”. Der findes mere end 250 forskellige spillesteder i byen, som underholder med alle tænkelige genrer. En live musik-oplevelse er et must, mens du er i Austin.

Distance: ca. 320 km fra Forth Worth til Austin.

Dag 4: Austin

Start dagen med den lokale klassiker; breakfast taco, som serveres på restauranter i hele byen. Så er du klar til en spændende dag. Besøg eksempelvis LBJ Presidential Library, som give et indblik i USA’s 36. præsidents liv og arbejde. Eller læg vejen forbi The Lady Bird Johnson Wildflower Center i udkanten af byen, som er et skønt sted at udforske områdets flora. En anden sjov aktivitet er en sejltur ud på Lady Bird Lake, som ligger i forlængelse af Colorado river, der snor sig gennem byen. Fra vandet har du en fantastisk udsigt til byens skyline.

Dag 5: Austin til San Antonio

I dag går ruten vestpå ad TX-165. Turen byder på bløde grønklædte bakker, vilde blomster, store smukke egetræer og god plads på vejen. Målet for dagens køretur er San Antonio, som charmerer alle besøgende med sin helt særlige stemning og smukke kvarterer. Byens absolut største attraktion er fortet The Alamo, der i dag står som en symbol på Texas’ kamp for frihed. The Alamo har fået næsten religiøs status gennem årene, og det forventes at man taler sagte inde i fortet. Når sulten melder sig er du aldrig langt fra en god restaurant. Find for eksempel vej til San Antonio River Walk. En helt eventyrlig verden centreret omkring floden med stor træer, små gangbroer, hyggelige stier, cafeer og butikker. Her finder du helt sikkert et godt måltid mad.

Distance: ca. 130 km fra Austin til San Antonio.

Dag 6: San Antonio

Du har hele dagen til at udforske San Antonio, som byder på meget andet end The Alamo. Følg for eksempel The Mission Trail, hvor du kan lære meget mere om byens og statens historie og kultur. For en lille smagsprøve på mexicansk kultur kan du lægge vejen forbi Historic Market Square, hvor du finder både butikker med kunsthåndværk og smykker, restauranter med Tex-Mex retter samt spansk musik og mariachi bands. Et livligt og festligt sted.

Dag 7: San Antonio til Galveston

I dag går turen vestpå til kysten ved Den Mexicanske Golf. Her besøger du øen Gavelston, som ligger lige ud for kysten ved Houston. Øen har 50 km kystlinje, som indbyder til slentreture og afslapning. Besøg også forlystelsesparken Moody Gardens, der er et sjovt sted at tilbringe en dag. Her finder du både et akvarium, vandland, en regnskov og et videnskabsmuseum.

Distance: ca. 400 km fra An Antonio til Galveston.

Dag 8: Galveston

Start dagen med en gåtur gennem The Strand Historic District, som er et område med bygninger fra det 19. århundrede og butikker, der tilfredsstiller både kunst-elskeren, antikvitets-jægeren og mode-dyret. Slap af med tæerne i sandet, eller udforsk stranden på hesteryg. Besøg også det historiske museum The Bryan Museum inden du, når mørket falder på, besøger Pleasure Pier, hvor der er forlystelser i massevis.

Dag 9: Galveston til Houston

Du forlader øen og sætter kurs mod Houston. På vejen kan du gøre stop ved Space Center Houston, hvor du kan få et dybere indblik i USA’s missioner i rummet. Du kan blandt andet se kontrolrummet, hvor missionerne bliver styret fra, og opleve astronauternes træningsfaciliteter. Du kan sågar spise frokost med en vaskeægte NASA astronaut. Snart er du fremme ved Houston, som er USA’s fjerde største by og et overflødighedshorn af spændende seværdigheder.

Distance: ca. 100 km fra Galveston til Houston.

Dag 10: Houston

Hele dagen er fri til at udforske i Houston. Et godt sted at starte kunne være området Heights District, hvor interessant arkitektur præger bybilledet side om side med små funky butikker og hyggelige restauranter. Er du til noget mere finkulturelt, så find vej til Museum District, hvor ikke mindre end 19 kulturinstitutioner ligger i et smukt park-lignende område. Snart er det aften, og her kan du passende nyde en god middag på en af byens mange prisvindende restauranter.

Dag 11: Houston til Dallas

Rejsens sidste stop er Dallas, som tilbyder noget for enhver smag. Dallas er en typisk amerikansk storby med gader flankeret af skinnende skyskrabere og prisvindende arkitektur. Og så tilbyder byen på shopping i verdensklasse. Du kommer ikke til at kede dig.

Distance: ca. 400 km fra Houston til Dallas.

Dag 12: Dallas

Dallas’ mange forskelligartede bydele sikrer dig et spændende besøg i byen. Udforsk Præsident John F. Kennedys liv på The Sixth Floor Museum, eller bliv klogere på de otte år, hvor George W. Bush var præsident på George W. Bush Presidential Library & Museum. Gå en tur gennem Dallas Heritage Village, besøg Dallas Arts District, udforsk Dallas Museum og Art eller nyd den fantastiske udsigt fra The Reunion Tower. Valget er dit, men du når nok ikke det hele i denne omgang.

Dag 13: Afrejse fra las Dallas

I dag slutter rejsen i Texas. Du returnerer bilen i lufthavnen og stiger på flyveren mod Danmark.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter et Texas eventyr langt ud over det sædvanlige.

Kort

Pris pr. person

Standard

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 17.600  Fra kr. 12.400
 Højsæson  Fra kr. 19.100  Fra kr. 13.700

Upgrade

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 19.700  Fra kr. 13.500
 Højsæson  Fra kr. 22.100  Fra kr. 15.200

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – USA t/r
 • 12 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Fort Worth
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Austin
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i San Antonio
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Galveston
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Houston
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Dallas
 • Detaljeret rutebeskrivelse på dansk tilsendes elektronisk inden afrejse
 • Taske med detaljeret rutebeskrivelse på dansk inkl. kort og informationsmateriale udleveres på første overnatningssted
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.