^
 • New Orleans og badeferie i Florida

  12 dage fra kr. 9.900

 • New Orleans og badeferie i Florida

  12 dage fra kr. 9.900

 • New Orleans og badeferie i Florida

  12 dage fra kr. 9.900

 • New Orleans og badeferie i Florida

  12 dage fra kr. 9.900

New Orleans og badeferie i Florida

Kør langs kysten fra New Orleans til Miami, og oplev hvide sandstrande, fascinerende naturområder og en spændende kultur.

12 dage fra kr. 9.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 13.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.900
Prisen inkluderer: fly, billeje og overnatninger

Tag på en fantastisk kør-selv ferie fra New Orleans i Louisiana gennem Mississippi og Alabama til Miami i Florida. Det er den perfekte rejse for dig, der gerne vil se andet end det klassiske Florida og ønsker at kombinere badeferie med Sydens historie og charme. 

Et road trip langs kysten
Du kører langs kysten igennem fascinerende naturområder og overnatter i hyggelige kystbyer undervejs. Ruten tager dig til historiske byer, nationalparker, badebyer og gode shoppingområder. Der er lagt op til et road trip med noget for enhver smag.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst New Orleans

Du ankommer til New Orleans samme dag, som du rejser fra Danmark. I lufthavnen står din lejebil klar, og du kører selv ind til dit hotel inde i byen. Slap af på hotellet efter rejsen, og begiv dig derefter ud i byen for at finde et lækkert måltid mad. Vi kan varmt anbefale, at du nyder din første aften i New Orleans i det populære French Quarter på en af områdets hyggelige restauranter.  

Dag 2: New Orleans

Dagen tilbringes i New Orleans, som også kaldes for ”The Big Easy” blandt de lokale. Spring på en af byens mange sporvogne, og tag på opdagelse i byen. Når du bevæger dig igennem New Orleans, vil du tydeligt kunne mærke, at byen er præget af 250 års fransk, spansk og amerikansk kultur. Især den franske bydel French Quarter er med sine fascinerende smedejernskonstruktioner, farverige bygninger og lokkende jazzmusik en af byens mest populære seværdigheder. Slenter også en tur igennem de hyggelige parker Jackson Square eller City Park, hvis du trænger til et afbræk fra det summende storbyliv. Afslut dagen på en hjuldamper, der tager dig ned ad Mississippi-floden, mens du nyder et traditionelt kreolsk måltid til tonerne af jazzmusik. 

Dag 3: Biloxi

Efter et par dejlige dage i New Orleans er det tid til at begynde din kør-selv rejse østpå. Dagens mål er byen Biloxi, men i stedet for at køre den direkte vej anbefaler vi, at du forkæler dig selv og kører langs kysten og Den Mexicanske Golf. 

Biloxi blev grundlagt helt tilbage i 1699 og byder på et charmerende byliv samt spændende museer. Nyd også en af byens kridhvide strande, eller tag ud på en spændende fisketur. Er du golfinteresseret, har Biloxi også nogle rigtig fine golfbaner. Det kan anbefales at tilbringe aftenen på en af byens mange casinoer, som tilbyder flere faciliteter som for eksempel gode shoppingmuligheder og spaforkælelse.

Distance: ca. 150 km fra New Orleans til Biloxi.

Dag 4: Pensacola

I dag fortsætter du rejsen langs Den Mexicanske Golfs kyst. Du kører igennem staterne Mississippi og Alabama for til sidst at ankomme til solrige Florida. På vejen kører du forbi skønne strande og dejlige naturområder, som indbyder til stop. Dagens mål er den hyggelige by Pensacola. Gå en tur ned igennem byens historiske kvarter Seville Quarter, hvor gamle sydstatshuse ligger side om side med restauranter og caféer. Har du lyst til sol og afslapning, så besøg en af de hvide sandstrande på Santa Rosa Island, som ligger en kort køretur fra Pensacola.   

Distance: ca. 200 km fra Biloxi til Pensacola.

Dag 5: Tallahassee

Du fortsætter rejsen igennem Florida og kører mod Tallahassee. På vejen besøger du Wakulla Springs, hvor du kan opleve en af verdens dybeste ferskvandskilder. Men området byder også på storslåede natur- og dyreoplevelser. Her har du mulighed for at opleve både alligatorer, skildpadder og rensdyr i deres naturlige omgivelser. Tag på en guidet flodtur i en båd med glasbund, og oplev også det rige dyreliv under vandet i Wakulla Springs. Herfra fortsætter du til Tallahassee, hvor du overnatter.

Distance: ca. 200 km fra Pensacola til Tallahassee.

Dag 6: Crystal River

Det er tid til at køre ud mod Den Mexicanske Golf igen. Du kører mod Crystal River, som ligger i Citrus County, og som fremfor alt er kendt for sine søkøer. Søkøerne stortrives i Crystal River og Crystal Bay lige uden for byen, og du kan komme helt tæt på dem i enten kajak, på en dykker- eller fisketur eller på en guidet flodsafari.

Distance: ca. 175 km fra Tallahassee til Crystal River.

Dag 7: Tampa Bay

Dagens mål er Tampa Bay, men gør dig selv en tjeneste, og gør stop ved Clearwater Beach undervejs. Her er der sol stort set året rundt og nogle af verdens bedste strande. Du kan med andre ord nemt få tiden til at gå med ren afslapning i de lækreste omgivelser. Fremme i Tampa Bay kan du nyde byens fantastiske havudsigt og tilbringe en rolig eftermiddag på stranden. Forkæl også smagsløgene på Columbia Restaurant - Floridas ældste restaurant, som byder på lækker cubansk mad.

Distance: ca. 100 km fra Crystal River til Tampa Bay.

Dag 8: Naples

Fortsæt din rejse i USA, og kør mod byen Naples. Gør stop ved Sanibel Island for at nyde øens indbydende, hvide sandstrande undervejs. Fremme i Naples vil du opleve et lidt større shoppingudbud end tidligere samt et stort udvalg af lækre restauranter. Nyd en gåtur igennem bymidten, der byder på et hav af butikker og charmerende spansk arkitektur.

Søger du eventyr, så tag på udflugt til Everglades National Park. Everglades er et enormt sumpområde på størrelse med Fyn, som byder på en helt unik natur og dyreliv. Det er ikke uden grund, at Everglades også kaldes for Alligator Alley, for der er rigtig gode chancer for at komme tæt på de fascinerende væsner. Ikke mindst på en guidet tur i airboat, som tager dig igennem det enorme vådområde.

Distance: ca. 300 km fra Tampa Bay til Naples.

Dag 9-10: Miami Beach

Efter et par dejlige dage i Naples, er det på tide at bevæge sig fra vestkysten mod østkysten og Miami Beach. Havde du ikke mulighed for at besøge Everglades i går, er det et must at afsætte tid til det i dag. Fremme i Miami Beach bliver du mødt af den karakteristiske og farverige Art Deco arkitektur og verdensberømte strande. Brug eftermiddagen på en dukkert i Atlanten, og forkæl smagsløgene på en af Ocean Drives mange restauranter.

Miami er en spændende multikulturel by, og ønsker du at vide mere om byen, kan en byrundtur efterfulgt af en sejltur anbefales. Har du ikke fået nok af sol og strand, så kør sydpå mod Key West. Det er en længere dagstur, men du vil ikke fortryde det. Key West byder på en helt særlig caribisk stemning, og byen har tiltrukket mange alternative livsstile igennem årene. Og så indbyder strandene i Key West til ren afslapning.

Distance: ca. 200 km fra Naples til Miami Beach.  

Dag 11: Afrejse Miami

I dag er din sidste dag i Miami i denne omgang. Du har formiddagen til at nyde det sidste sol og strand, inden du om eftermiddagen afleverer din lejebil i lufthavnen og tjekker ind på flyet til Danmark. Hvis du ønsker det, er der mulighed for at forlænge rejsen med flere nætter i Miami. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at høre nærmere.

Dag 12: Ankomst Danmark

Du ankommer i Danmark efter en skøn kør-selv ferie fra New Orleans til Miami.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 13.900  Fra kr. 9.900
 Højsæson  Fra kr. 15.900  Fra kr. 11.800

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – USA t/r
 • 10 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i New Orleans
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Biloxi
 • 1 nat på på godt turistklassehotel i Pensacola
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Tallahassee
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Crystal River
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Tampa Bay
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Naples
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Miami
 • Rutebeskrivelse på dansk inkl. kort og informationsmateriale
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre

Tilkøb

 • Obligatorisk gebyr for envejsleje betales lokalt - beløb oplyses ved bestilling.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.