^
 • Det bedste af Florida i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Det bedste af Florida i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Det bedste af Florida i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Det bedste af Florida i bil

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

Det bedste af Florida i bil

Om du er til sand mellem tæerne, vil svømme med delfiner, prøve vilde rutsjebaner eller udforske Everglades, kan en rejse til Florida åbne op for nye oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i Florida med dig.

Priseksempel: 11 dage fra kr. 6.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 9.500 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.100
Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger og detaljeret rutebeskrivelse

Den perfekte kør-selv ferie for både par og familier, der ønsker at opleve det bedste af Florida i bil. Fra kilometer lange strande og hyggelige kystbyer til verdensberømte forlystelsesparker og fantastisk natur. Alt sammen badet i Floridas evige solskin.

Badeferie, storby og forlystelser
Start ferien på verdens største legeplads; Orlando. Her finder du forlystelsesparker som Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios og ikke mindst Disney World. Men Orlando er også et godt udgangspunkt, hvis du vil besøge Kennedy Space Center og nogle af verdens vildeste vandland. Forude venter også afslapning langs en af USA's bedste strande ved den hyggelige badeby Fort Myers, inden turen fortsætter mod Key Wests dejlige strande og caribiske stemning. Afslut ferien i Miami Beach, hvor du kan nyde de berømte strande og storbylivet i Miami.

Forlæng med krydstogt i Caribien
Du kan forlænge rejsen med et krydstogt i Caribien, der tager dig til smukke tropeøer, historiske byer og vidunderlige tropestrande. Nogle krydstogter foregår endda på nogle af verdens største krydstogtsskibe, der er som flydende byer fyldt med underholdning, forkælelse og feriestemning. Læs mere om vores krydstogter

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst Orlando

Du ankommer i dag til Orlando, hvor dine eventyr i Florida starter. Du ankommer sidst på dagen, og i lufthavnen henter du din lejebil og kører mod dit hotel. Brug resten af dagen på at slappe af oven på rejsen - de næste par dage er fyldt med oplevelser.

Dag 2-3: Orlando

De næste par dage har du god tid til at udforske de uendelige muligheder i Orlando. 

I Disney World bliver Disneys fantastiske fantasiverden til virkelighed, og Mickey Mouse og hans venner byder inden for til en dag fyldt med sjove aktiviteter for både børn og voksne. I Universal Studios bliver du taget bag om kameraet ind i den fascinerende filmverden. Stedet har været kulisse for utallige film, tv-serier og musikvideoer, og stedets attraktioner vil helt sikkert få adrenalinen til at pumpe. Er du til vilde vandforlystelser, så prøv også vandrutsjebanerne i Aquatica. Det er også værd at afsætte tid til at besøge Kennedy Space Center, som er hovedsæde for NASA. Her er mange raketter og rumfærger blevet opsendt gennem tiderne, og det er fascinerende at komme så tæt på virkelighedens rumrejser.

Dag 4-5: Fort Myers Beach

Din rejse fortsætter til Fort Myers Beach, der er blandt de bedste strande i USA. Her har du de næste par dage til at nyde stranden, hvis sand er fint, hvidt og blødt som pulver. Trænger du til en pause fra strandlivet, så er byen Fort Myers også et særdeles hyggeligt bekendtskab. Det syntes opfinderen af glødelampen, Thomas Edison, også, i i 1885 valgte han at bygge en vinterbolig i byen. I dag kan du besøge Edison & Ford Winter Estates, som omfatter både Thomas Edisons og Henry Fords hus samt et fælles værksted. 

Distance: ca. 250 km fra Orlando til Fort Myers Beach.

Dag 6: Key West

I dag fortsætter du din Florida rejse til Key West. Det er en længere tur, så vi anbefaler, at du forlader Fort Myers Beach tidligt om morgenen, så du kan nå at gøre stop i Everglades National Park på vejen. Everglades er et fascinerende vådområde, som byder på et rigt dyreliv og utallige fuglearter. Det er desuden det eneste sted i verden, hvor krokodiller og alligatorer lever side om side. Kom tæt på de fascinerende væsner i en airboat, som suser gennem de lavvandede kanaler og laguner. Tilbage i bilen fortsætter du mod Key West. Køreturen sydpå ad The Overseas Highway er en oplevelse i sig selv. Bro efter bro forbinder de små øer, der ligger som perler på en snor i Det Caribiske Hav syd for Floridas fastland. Øerne er kendt som The Keys, og du gør stop i byen Key West – Floridas sydligste punkt.

(Det er også muligt at overnatte i Key Largo)

Distance: ca. 475 km fra Fort Myers Beach via Everglades til Key West. Vælger du at overnatte i Key Largo, er distancen ca. 325 km. 

Dag 7: Key West

Du har en hel dag i Key West og dermed god tid til at udforske den populære by. Key West ligger tættere på Cuba end Miami, og atmosfæren er langt mere caribisk end i det øvrige USA. Med sine traditionelle træhuse, dejlige klima og afslappede livsstil, er det ualmindeligt let at forelske sig i den lille by. Især hvis du kommer lidt væk fra hovedgaden Duval Street og bevæger dig ind i eksempelvis Bahama Village, der er som en helt anden verden. Sidst på eftermiddagen begynder gademusikanter, artister og gøglere at gøre sig klar på Mallory Square. Det hele kulminerer, når solen sænker sig mod horisonten, og lysene tændes i de hyggelige restauranter.

Dag 8-9: Miami Beach

Efter et par skønne dage i Key West, fortsætter du rejsen nordpå mod Miami Beach. Her bor du tæt ved den berømte strand South Beach de næste to nætter. Her går tiden nemt med at slikke solens varme stråler, og det er også i dit nærområde, at du finder den karakteristiske farverige art deco-arkitektur, som byen er berømt for. 

Miami Beach ligger kun en kort køretur fra Miami, som også byder på masser af oplevelser. Smag blandt andet på mad fra hele verden på byens restauranter, og nyd stemningen i det særprægede område Coral Gables, cubanske Little Havana og rennæsanceområdet Vizcaya. Eller tag til Bayside Market Place, hvor du finder et væld af butikker, bådudflugter samt en lang række andre aktiviteter. Shopping er selvfølgelig også glimrende i Miami, hvor mærkevare- og specialbutikker ligger side om side.

Distance: ca. 275 km fra Key West til Miami Beach. Har du overnattet i Key Largo fremfor Key West, er distancen ca. 100 km. 

Dag 10: Afrejse Miami

Du kører om morgenen ud til Miamis lufthavn, hvor du afleverer din lejebil og tjekker ind på flyet mod Danmark.

Dag 11: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en fantastisk kør-selv ferie i Florida.

Kort

Pris pr. person

 

Standard: Gode turistklassehoteller 

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 9.500  Fra kr. 6.900
 Højsæson  Fra kr. 11.900  Fra kr. 9.100

Preferred: Gode turistklassehoteller + udvalgte MyPlanet anbefalinger

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 10.100  Fra kr. 7.400
 Højsæson  Fra kr. 12.700  Fra kr. 9.500

Priseksemplet inkluderer

 • Flyrejse til Orlando
 • 9 døgns leje fra Orlando til Miami af mellemklasse sedanbil i stil med Chevrolet Impala inkl. forsikringer, fri km og første tankfuld benzin
 • Mulighed for opgradering til en bil i stil med Toyota Prius, Cadillac luksussedan eller amerikansk stationcar (SUV) fra kr. 400, Ford Mustang Convertible fra kr. 800 eller Dodge Challenger fra kr. 1.400
 • 3 overnatninger i Orlando på hotel med pool og fitnesscenter
 • 2 overnatninger lige ved stranden i Fort Myers Beach på forrygende hotel med pool
 • 2 overnatninger i Key West på hotel med pool samt morgenmad
 • 2 overnatninger lige ved stranden i Miami Beach på hotel med pool
 • Alle 9 overnatninger på gode turistklassehoteller. Mulighed for opgradering til bedre hotelstandard fra kr. 900 pr. person
 • Rabat kuponhæfte til USA’s mange Premium Outlets shoppingcentre. Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Flyrejse fra Miami til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • 7 nætters krydstogt fra Miami eller Fort Lauderdale til det østlige eller vestlige Caribien i indvendig kahyt med fuld pension, drikkepenge på skibet, samt underholdning og aktiviteter om bord
 • Mulighed for opgradering til udvendig kahyt fra kr. 1.500 og til kahyt med balkon fra kr. 2.500
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Prisen er vejledende

Der tages forbehold for eventuelle tillæg i forbindelse med højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Højsæson

Højsæson for rejser til Florida er juli og august samt omkring skoleferier og højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.