^
 • Det østlige USA i bil

  13 dage fra kr. 9.100

 • Det østlige USA i bil

  13 dage fra kr. 9.100

 • Det østlige USA i bil

  13 dage fra kr. 9.100

 • Det østlige USA i bil

  13 dage fra kr. 9.100

Det østlige USA i bil

Oplev storbyerne Boston og New York samt Niagara Falls og New Englands storslåede naturlandskaber.

13 dage fra kr. 9.100

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 13.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.900
Prisen inkluderer: fly, billeje, overnatninger og detaljeret rutebeskrivelse

Tag på en fantastisk rejse langs USA’s østkyst fra Boston i nord til Washington D.C. Undervejs venter dig en masse forskelligartede oplevelser i smuk natur og spændende storbyer. 

Storbyer, natur og kultur
Du oplever blandt andet det pulserende storbyliv i Boston, New York City og Washington D.C. Du besøger også fascinerende Niagara Falls, kører igennem New Englands smukke natur og besøger Amish-folket i Amish-country.

Nyd friheden i egen bil
Din rejse foregår i egen bil, så du har friheden til selv at bestemme tempoet. Dine hoteller er booket på forhånd, så alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde alle seværdighederne og oplevelserne på din vej. Der venter dig et skønt road trip i det østlige USA.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst Boston

Du lander i Boston om eftermiddagen og tager på egen hånd til dit hotel inde i byen. Brug resten af dagen på at slappe af, og gå eventuelt en tur i det hyggelige nærområde. Afslut dagen i den charmerende og europæisk inspirerede bydel Beacon Hill med et lækkert måltid.

Dag 2: Boston

Forude venter en hel dag i historiske Boston, som har en masse at byde på. Du får et rigtig fint indblik i byens historie på en gåtur ad ’Walk the Freedom Trail’, som guider dig rundt til Bostons vigtigste seværdigheder. Der er 16 stop undervejs, og du bliver taget hele 250 år tilbage i den amerikanske historie. Trænger benene til et hvil, så besøg parken Boston Common, hvor mange af byens lokale nyder frirummet. Parken er USA’s ældste bypark, og byder på flere charmerende oaser.

Dag 3: Williamstown

I dag henter du din lejebil fra morgenstunden, og dit road trip i det østlige USA starter for alvor. Du lægger Boston bag dig, og kører mod Williamstown. Du kører igennem New Englands smukke landskaber undervejs, og rejser du om efteråret, har du mulighed for at opleve efterårsfarverne, som er helt spektakulære på denne årstid. 

Du overnatter i Williamstown nær Green Mountains. Ud over de betagende naturomgivelser, så er Green Mountains også kendt for sit rige og varierede dyreliv. Med lidt held kan du opleve både bævere, elge, hjorte og sortbjørne bevæge sig rundt i sine naturlige omgivelser. Green Mountains er et besøg værd året rundt, men det er især de fascinerende efterårsfarver, som overtager landskabet, der lokker besøgende til.

Distance: ca. 225 km fra Boston til Williamstown.

Dag 4: Niagara Falls

Også denne dag står i naturens tegn, når du kører igennem frodige landskaber mod den canadiske grænse og Niagara Falls. Gør eventuelt stop ved Corning Museum of Glass undervejs, som er verdens første glasmuseum. 

Niagara Falls kan opleves både fra den amerikanske og canadiske side, men den bedste oplevelse får man uden tvivl fra den canadiske side. Derfor krydser du grænsen til Canada og ankommer kort efter til dit hotel, som ligger tæt ved faldene. Brug eftermiddagen på at udforske det nærliggende område og på at nyde udsigten til Niagara Falls fra de mange udkigsposter. Luften tæt ved faldene er konstant fyldt med små vanddråber, og du mærker tydeligt vandfaldets kræfter, når vandet buldrer ned i dybet. Også om aftenen er Niagara Falls et besøg værd, da det hver aften efter mørkets frembrud bades i farvestrålende lys.

Distance: ca. 350 km fra Williamstown til Niagara Falls.

Dag 5: Niagara Falls

Du har hele dagen til at nyde Niagara Falls fuldt ud, og faldene kan opleves på mange måder. Fra de mange udsigtsposter har du fuldt udsyn til det største af faldene, det 750 meter brede og 52 meter høje Horseshoe Falls. Men vil du helt tæt på faldene, så er der bestemt også mulighed for det. Vov dig ud på en bådtur, som tager dig så tæt på faldene, at du ikke kan undgå at blive våd, eller nyd en tur bag om faldene, som tager dig til hjertet af Niagara Falls. Vil du have en anderledes oplevelse med hjem i kufferten, kan en helikoptertur over faldene bestemt også anbefales. Turen giver dig et fremragende indblik i området omkring Niagara Falls.

Dag 6: Gettysburg

Du vender igen næsen mod USA og kører sydpå mod Gettysburg. I dag har du en helt speciel kulturel oplevelse i vente, når du møder Amish-folket i Amish Country. Amish-folket er en unik minoritetsgruppe i USA, som har valgt at leve, som man gjorde for over 200 år siden. Det betyder blandt andet, at de lever uden computere, biler og mobiltelefoner. Amish-folket har dog ikke afskåret sig helt fra det moderne samfund, og de fortæller gerne besøgende om deres anderledes livsstil. Du overnatter i Gettysburg, som du har hele den efterfølgende dag til at se nærmere på.

Distance: ca. 500 km fra Niagara Falls til Gettysburg.

Dag 7: Gettysburg

Interesserer du dig for den Amerikanske Borgerkrig, så er Gettysburg byen for dig. Her blev et af de vigtigste slag i den Amerikanske Borgerkrig udkæmpet, og det er et must at tage på en guidet rundtur i byen, hvor du bevæger dig i historiens og krigens spor. Der hersker en helt særlig stemning over de gamle slagmarker, hvor tusindvis af soldater mistede livet.

Dag 8: Washington D.C.

Tidligt om morgenen fortsætter din kør-selv ferie i USA, når du kører sydpå til Washington D.C. Det er en kort køretur, så du har det meste af dagen til at tage på sightseeing i USA’s spændende magthøjsæde. Blandt nogle af højdepunkterne er naturligvis de berømte regeringsbygninger The Capitol og Det Hvide Hus, hvor præsidenten har sin daglige gang. Det er også i Washington D.C., at du finder Lincoln Memorial med den berømte statue af Lincoln samt den smukt restaurerede togstation Union Station. Der er ingen tvivl om, at Washington D.C. er landets magtcentrum, og der hersker en helt særlig stemning i gaderne der omgiver de mange ikoniske bygninger.

Distance: ca. 125 km fra Gettysburg til Washington D.C. 

Dag 9: Washington D.C.

Du har dagen til at udforske de dele af Washington D.C., som du ikke nåede i går. Start for eksempel dagen i farverige Chinatown, hvor kinesisk medicin sælges side om side med dampende varm nudelsuppe. Helt andre oplevelser venter på Smithsonian Institution, som byder på museer for enhver smag. Udstillingerne indeholder alt fra afrikansk kunst til rumfartsvidenskab og naturligvis også amerikansk historie og kunst. 

Dit road trip i USA i egen bil slutter i Washington D.C. Her afleverer du din lejebil, men din ferie er langt fra slut endnu. 

Dag 10: New York City

Om morgenen forlader du Washington D.C. med tog fra Union Station mod New York. Togrejsen tager 3-4 timer, så du har god tid til at nyde New York resten af dagen. Du bor centralt på et hotel på Manhattan, og har derfor det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i The Big Apple.

Distance: ca. 4timers togrejse fra Washington D.C. til New York City.

Dag 11: New York City

Du bestemmer selv, hvordan du tilbringer din dag i New York, og der er nok at give sig til. Mærk den helt særlige stemning, når du bevæger dig mellem Manhattans skyskrabere, se nærmere på kunstverdenen på Museum of Modern Art, følg duften af penge på Wall Street, som altid vrimler med forretningsfolk, og reflektér over terrorangrebet den 11. september ved Ground Zero. Er du i New York på en søndag, så overvej også en guidet byrundtur i Harlem, der afsluttes med en uforglemmelig gospelkoncert.  

Dag 12: Afrejse New York

I dag er det tid til at forlade USA for denne gang og hoppe på flyet hjem mod Danmark. Vil du forlænge din rejse med nogle dage i New York, er det intet problem. Tal med en af vores rejsekonsulenter om mulighederne for dette.

Dag 13: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en skøn kør-selv ferie i USA.

Kort

Pris pr. person

Standard: Gode turistklassehoteller

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 13.900  Fra kr. 9.100
 Højsæson  Fra kr. 15.800  Fra kr. 10.300

Preferred: Gode turistklassehoteller + udvalgte MyPlanet anbefalinger

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 14.900  Fra kr. 9.600
 Højsæson  Fra kr. 16.900  Fra kr. 10.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – USA tur/retur
 • 7 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Boston
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Williamstown
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Niagara Falls
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Gettysburg
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Washington DC
 • Togrejse med Amtrak fra Union Station i centrum af Washington D.C. til Penn Station i centrum af New York.
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i New York
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Obligatorisk gebyr for envejsleje betales lokalt - beløb oplyses ved bestilling.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.