^
 • Den store Florida rejse i bil

  17 dage fra kr. 8.700

 • Den store Florida rejse i bil

  17 dage fra kr. 8.700

 • Den store Florida rejse i bil

  17 dage fra kr. 8.700

 • Den store Florida rejse i bil

  17 dage fra kr. 8.700

Den store Florida rejse i bil

Udforsk Miami og Orlando samt Kissimmee i egen bil, og nyd ferien på Floridas lækre strande og enestående natur.

17 dage fra kr. 8.700

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 12.600 ved 2 voksne, Tillæg i højsæson fra kr. 2.300
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger

Den perfekte familieferie
Florida har alle ingredienserne til en vellykket familieferie i bil. Her findes et stort udbud af attraktioner og oplevelser for alle aldre, klimaet er skønt, og så er alt inden for en overskuelig afstand. Denne kør-selv ferie er tilrettelagt, så dig og din familie får det bedste ud af jeres ferie. I overnatter for eksempel flere nætter på samme hotel - et stort plus når man rejser med børn.

Seværdigheder for store og små
Florida byder på oplevelser for enhver smag. Oplev den caribiske stemning på strandene i Key West, hold storbyferie i Miami, eller besøg det fascinerende sumpområde Everglades National Park, hvor alligatorer lurer i vandkanten. De mange forlystelser i Orlando og Kissimmee er også en stor succes, når man rejser med børn. Mød de velkendte Disney-karakterer i Disney World, lær mere om USA's missioner i rummet på Kennedy Space Center, eller kom bag om kulisserne hos Universal Studios. En rejse rundt i Florida i bil er langt fra kedeligt!

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst Miami Beach

Du ankommer til Miami sidst på eftermiddagen. Hent din bil i lufthavnen, og sæt derefter kursen mod dit hotel på Miami Beach. Brug det sidste af dagen på at slappe af ovenpå rejsen, og gå en tur i det hyggelige lokalområde.

Dag 2: Miami Beach

Du har hele dagen til at gå på opdagelse i området omkring Miami Beach. Trænger du til afslapning, så nyd solen på den berømte strand South Beach. Det er også heromkring, du finder den interessante bydel Miami South Beach med sine fantasifulde art deco-bygninger. Du kan også tage bilen ind til Miami, som kun ligger en kort køretur fra Miami Beach. Besøg for eksempel Parrot Jungle Island, og oplev mere end 1.000 farverige og eksotiske fugle, eller bydelen Little Havana, der oser af cubansk stemning.

Dag 3: Cocoa Beach

I dag er for alvor starten på din kør-selv ferie i Florida, når du forlader Miami Beach og kører mod Cocoa Beach. Det er en længere køretur, som tager dig forbi den ene indbydende strand efter den anden. Gør eventuelt stop på vejen, for eksempel i byen Fort Lauderdale, som er kendt for sine dejlige strande, kunst og kulturliv. Du overnatter i den populære badeby Cocoa Beach.

Distance: ca. 325 km fra Miami Beach til Cocoa Beach.

Dag 4: Orlando/Kissimmee

Din rejse fortsætter mod Orlando og Kissimmee, men inden du forlader østkysten, anbefaler vi, at du besøger Kennedy Space Center. Det er herfra USA's store rumekspeditioner bliver sendt afsted, og hvis du er rigtig heldig, så passer dit besøg med en opsendelse. Kennedy Space Center byder dog på meget mere. Få en fantastisk 3D rumoplevelse, når du ser en af centerets IMAX-film, nyd de spændende udstillinger om rumrejser, og kom tæt på affyringsramperne. Der kan nemt gå en hel dag med at besøge Kennedy Space Center!

Kør herefter det sidste stykke til Orlando og Kissimmee, hvor du har nogle fantastiske oplevelser i vente de næste dage. Du bor i Kissimmee lige syd for Orlando, hvorfra du har nem adgang til de mange sjove forlystelser i området.

Distance: ca. 125 km fra Cocoa Beach til Orlando.

Dag 5-7: Orlando/Kissimmee

De næste dage tilbringes i Orlando og Kissimmee, som er kendt for sine mange turistattraktioner og forlystelser. Mød Mickey Mouse og hans venner i Disney World, hvor hver dag afsluttes på fornemmeste vis med et imponerende fyrværkerishow. Træd ind i filmens univers i Universal Studios, hvor en lang række film, tv-serier og musikvideoer er blevet til. Ikke mindst The Wizarding World of Harry Potter med en tro kopi af blandt andet Hogwarts er et hit blandt børnene. Trænger du til et sus i maven, så besøg også Islands of Adventure, som byder på nogle fantastiske rutsjebaner. Som navnet indikerer består forlystelsesparken af forskellige øer med hver sit unikke tema. Der er så meget at give sig til i Orlando, at det er en god idé at holde familiesammenråd inden afrejsen fra Danmark.

Dag 8-9: Clearwater Beach/St Pete Beach området

Efter nogle begivenhedsrige dage i Orlando, bliver det skønt med ren afslapning ved stranden. Næste stop er strandene mellem Clearwater Beach og St Pete Beach, som ligger på Floridas vestkyst ud til Den Mexicanske Golf og er et meget populært badeområde. Det perfekte udgangspunkt for en badeferie, for solen skinner stort set året rundt, og strandene har vundet flere priser for at være nogle af de smukkeste. Byen Clearwater, som ligger få minutters kørsel fra Clearwater Beach, er faktisk med i Guiness Rekordbog for at have flest solskinsdage på et år (361 dage). 

Fra april 2017 overnattes ved Madeira Beach eller på Treasure Island, der ligger syd for Clearwater Beach. Også her er klimaet perfekt, og strandene byder på det fineste hvide pulversand. Foruden afslapning i vandkanten, er området også et godt udgangspunkt for fisketure, dykning og delfinsafari. Eller besøg Tampa på fastlandet, hvor seværdigheder som forlystelsesparken Busch Gardens og Florida Aquarium garanterer masser af oplevelser for hele familien. Særlig stemningsfyldt er det, når tropenatten sænker sig over Florida, og der tændes lys i de mange hyggelige restauranter ud til havet. 

Distance: ca. 180 km fra Orlando til Clearwater Beach/St Pete Beach området

Dag 10-12: Fort Myers

Du fortsætter rejsen fra en strand til en anden. Du kører langs Floridas vestkyst til dejlige Fort Myers, som hvert år tiltrækker folk fra nær og fjern med sine formidable strande. En af de faste besøgende i Fort Myers var i mange år opfinderen Thomas Edison. Han havde sin vinterbolig her i byen, og hans laboratorium står stort set stadig urørt, som da han forlod det. Det er i dag omdannet til museum, og det kan anbefales at bruge en eftermiddag på museet, hvor du kan se nogle af Edisons opfindelser som f.eks. glødelampen.

Distance: ca. 225 km fra Clearwater Beach til fort Myers.

Dag 13: Key West

Fortsæt din kør-selv ferie i Florida til Key West. Undervejs anbefaler vi et besøg i Everglades National Park, som er det største urørte subtropiske område i USA. Her findes et rigt dyreliv og utallige fuglearter, og det er det eneste sted på jorden, hvor krokodiller og alligatorer lever side om side. Husk at afsætte tid til et besøg i Everglades National Park, f.eks. ved Shark Valley hvor man kan leje cykler eller tage med på en guidet tur. I den del af Everglades, som ikke er nationalpark, kan man også opleve sumpområdet i airboat.

Dagens endelige mål er Floridas sydligste punkt; Key West. I det sydligste Florida ligger en perlerække af øer, som er sammenbundet af ikke mindre end 42 broer, The Overseas Highway. Hvor Highway 1 slutter, ligger det tropiske paradis Key West.

Klik her og læse mere om Everglades National Park

Distance: ca. 475 km fra Fort Myers til Key West via Everglades National Park.

Dag 14: Key West

Du har hele dagen til nyde Key Wests lækre strande og den caribiske steming, som kendetegner Key West. Forfatteren Ernest Hemingway blev også draget af Key West. Så meget at han boede der fra 1931 til 1940. Besøg Hemingsways hus, som i dag er omdannet til museum, eller nyd en drink på hans yndlingsbar. Rejser du med børn, vil de uden tvivl nyde en tur i Key West Aquarium, hvor I kan opleve både hajer, tropiske fisk og havskildpadder. Gå heller ikke glip af solnedgangen på Mallory Square. Her på torvet samles gadehandlere og gøglere, som får selskab af gademusikanter, tryllekunstnere og akrobater. Kom i god tid, hvis du vil opleve det farverige skue, men vær forberedt på, at mange andre kommer i samme ærinde.

Klik her og læs mere om Hemingway House

Dag 15: Miami

Efter et par dejlige dage i Key West går turen tilbage ad de fantastiske 42 broer mod Miami. Fremme i Miami afleverer du din lejebil og tjekker ind på dit flyhotel for natten, da du flyver mod Danmark tidligt næste morgen.

Distance: ca. 250 km fra Key West til Miami lufthavn.

Dag 16: Afrejse Miami

Du tjekker ind i lufthavnen tidligt om morgenen, og stiger på dit fly mod Danmark.

Dag 17: Ankomst Danmark

Du ankommer i Danmark efter to ugers skøn familieferie i Florida.

Kort

Pris pr. person

Standard: Gode turistklassehoteller 

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 12.600  Fra kr. 8.700
 Højsæson  Fra kr. 15.400  Fra kr. 11.000

Preferred: Gode turistklassehoteller + udvalgte MyPlanet anbefalinger

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 14.700  Fra kr. 9.800
 Højsæson  Fra kr. 17.600  Fra kr. 12.100

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – USA tur/retur
 • 15 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 3 nætter på godt turistklassehotel i Miami
 • 1 nat på godt turistklassehotel ved Cocoa Beach
 • 4 nætter på godt turistklassehotel i Orlando/Kissimmee (3-stjernet kategori: Champions World Resort eller lignende)
 • 2 nætter på godt turistklassehotel ved Clearwater Beach
 • 3 nætter på godt turistklassehotel i Fort Myers
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Key West
 • Rutebeskrivelse på dansk inkl. kort og informationsmateriale
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.