^
  • Yellowstone & cowboyland

    Ruteforslag til tur i autocamper gennem The Real Ameica

Yellowstone & cowboyland

Oplev "The Real America" på denne kør-selv ferie i autocamper igennem blandt andet Yellowstone, Grand Teton og Wind Cave.

En mindeværdig rejse i "The Real America", der indeholder en kombination af cowboys og indianere tilsat nogle af de bedste og mest spektakulære amerikanske nationalparker: Yellowstone, Grand Teton, Wind Cave og Mt. Rushmore National Memorial.

Turen i autocamper kan begynde i Denver.
Forslag til varighed: 11-15 dage.
Længde: 2.350 km.

Buffalo Bill, præsidenthoveder & Yellowstone i cowboyland i autocamper / motorhome
Rejser i autocamper (motorhome) rundt i "Real America" kan gøres på mange måder, men her ser du et forslag til en god rute med Rocky Mountains, Yellowstone, Grand Teton, Buffalo Bills Cody og Mount Rushmore i fokus. Du oplever nogle af de mest spektakulære nationalparker i USA og kan møde både cowboys og indianere.

Rytmen bestemmer du selv. Hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder, om du vil lægge flere stop ind, eller om du vil køre en helt anden rute.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Stop 1: Cheyenne

Efter du har hentet motorhomet i Denver går rejsen mod nord og Cheyenne i Wyoming, der er porten til en rigtig westernoplevelse i cowboyland. Hvis du er i Cheyenne i midten af juli, kan du være heldig og deltage i Frontier Days (www.cfdrodeo.com), som er et tilløbsstykke. Besøg Capitol Building og the State Museum.
170 km til Cheyenne, Wyoming.

Stop 2: Wind Cave National Park

En tur gennem det flade prærieland i det østlige Wyoming og vestlige Nebraska som ændrer sig, når du kommer til South Dakota. Vi anbefaler en campingplads uden faciliteter som el og vand. Til gengæld kommer du helt tæt på hjorte og bisoner, mens prærieulvenes hyl fylder den stjerneklare nattehimmel. Foretrækker du campingpladser med mange faciliteter, er der andre alternativer i området. Besøg the Mammoth Site og Evans Plunge pool i Hot Springs.
430 km til Wind Cave National Park.

Stop 3: Mount Rushmore National Memorial

Mange kender Mount Rushmore og de fire præsidenthoveder - en af USA mest markante ikoner. Færre kender til Crazy Horse Memorial, der er en gigantisk stenskulptur af den berømte indianerhøvding, der skal skæres ud af et bjerg og blive mange gange større end Mount Rushmore. Besøg de dramatiske Badlands National Park og, hvis der er tid, Wounded Knee.
70 km til Mount Rushmore KOA (via Custer State Park).

Stop 4: Devils Tower

Deadwood er kommet til live igen, efter TV-serien af samme navn har kørt henover fjernsynskærmene. Poker og Wild Bill Hickok er blevet hvermandseje. Lær om Dead Mans Hand i poker, nyd en pint på Franklin Hotel eller se en skudduel på hovedgaden. Måske møder du skuespilleren Kevin Costner i Deadwood. Efter optagelserne til "Danser med Ulve" har han fået et nært tilhørsforhold til Deadwood og Black Hills-området. Overnatning i nærheden af den skorstensformede Devils Tower klippe. Besøg Spearfish Canyon. Det er en kort tur fra Deadwood på vejen til Wyoming. 
190 km til Devils Tower i Wyoming med et stop i Deadwood på vejen.

Stop 5: Cody

Nu bliver det en tur på den flade prærie? Nej, ikke helt. Pludselig "spærrer" Bighorn Mountains vejen vestpå, og en malerisk tur gennem bjergene følger. Fremme i Cody skal du besøge de fantastiske fem museer i Buffalo Bill Historical Center, spise aftensmad på Irma Hotel og tage til Night Rodeo. Cody er porten til Yellowstone National Park. Besøg the Medicine Wheel ikke langt fra route 14 på vejen til Cody.
500 km til Cody.

Stop 6: Yellowstone National Park

En morgentur gennem Shoshone Canyon og til Yellowstone National Park venter forude. Når du først er i Yellowstone, så forvent at køretiden bliver noget længere. Parken er populær, og pludselig er der en 800 kilo tung bison, der spærrer vejen, og der kan godt gå fem minutter inden trafikken glider igen. Vi anbefaler en campingplads i Yellowstone eksempelvis ved Grant Village. Bliv nogle dage i Yellowstone for at opleve ikke bare USAs, men verdens første nationalpark. Gå ikke glip af Old Faithful, der med mellemrum puster vand og damp 30 meter op i luften og samler mange tilskuere. Tag også lige et kig ind i det 100 år gamle Old Faithful Inn. Besøg Grand Canyon of the Yellowstone med de to vandfald, hvoraf det ene er højere end Niagara.
160 km til Grant Village campingpladsen i Yellowstone National Park, der normalt er åben fra midten af juni til midten af september.

Stop 7: Grand Teton National Park

Fra én fantastisk park til den næste. Fra sydindgangen til Yellowstone National Park kører du ind i Grand Teton National Park. Kig på hjemmesiden for Colter Bay og du ved, hvorfor du skal besøge Grand Teton. Åben fra juni til september. Ikke den billigste plads, men stedet er alle pengene værd. Besøg Flagg Ranch Resort, der ligger mellem Yellowstone og Grand Teton nationalparkerne.
65 km til Colter Bay Village ved Jackson Lake.

Stop 8: Lander

Turen fortsætter mod sydøst og mod Lander. Du kommer igennem The Wind River Indian Reservation, hjem til Shoshone og Arapahoe stammerne. Besøg Fort Washakie og gravstedet for Sacajawea og høvding Washakie, den sidste store høvding af Shoshone stamen.
150 km til Lander.

Stop 9: Laramie

Laramie er synonym med Det Vilde Vesten. Med god grund. Laramie var ikke bare en "wild west" by, men også en jernbaneby og hjem for territoriets fængsel. I Wyoming Territoriale Park kan du stadig få et kig ind i cellerne, hvor lovløse lykkeridere som Butch Cassidy sad. Besøg Saratoga Hot Springs' Hobo Pool på en lille afstikker gennem Medicine Bow National Forest.
375 km til Laramie.

Stop 10: Fort Collins & Denver

Brug den sidste nat i Fort Collins, som blev valgt til det bedste sted i USA at bo i 2006 Money Magazine. Byen ligger ved Colorados Rocky Mountains og er et godt sted at slappe af efter de seneste dages mange spektakulære attraktioner og oplevelser. Besøg Annheuser-Busch bryggeriet og se deres skønne heste og smag en Budweiser.
120 km til Fort Collins Lakeside. 100 km tilbage til stationen i Denver.

Kort