^
  • New Mexico & Grand Canyon

    Ruteforslag til tur i autocamper gennem Arizona og New Mexico

New Mexico & Grand Canyon

Tag på road trip i New Mexico, hvor anglo-amerikansk, spansk og indiansk kultur mødes, og oplev også Grand Canyon.

Grand Canyon hører med til enhver rejse til Arizona, men der er mere til det sydvestlige USA end den store kløft. Nabostaten New Mexico er stedet, hvor anglo-amerikansk, spansk og indiansk kultur mødes og flettes smukt sammen med byen Santa Fe, som den ukronede perle.

Du kan begynde og slutte motorhometuren i Phoenix eller Albuquerque og vælger selv, om du vil køre med eller mod uret. 
Forslag til varighed: 8-12 dage.
Længde: 2.100 km.

New Mexico, Arizona & Grand Cayon i autocamper / motorhome
Rejser i autocamper (motorhome) rundt i det vestlige USA kan gøres på mange måder, men her ser du et forslag til en god rute med Grand Canyon, Tucson, Arizona og New Mexico.

Kombiner evt. denne rute med en afstikker ad Pacific Coast highway 1 til San Francisco og besøg i Yosemite.

Rytmen bestemmer du selv. Hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder, om du vil lægge flere stop ind, eller om du vil køre en helt anden rute.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Stop 1: Phoenix og Tucson

Hent autocamperen (motorhomet) hos Cruise America i Phoenix og find Interstate 10 til Tucson, hvor der er over 300 dage om året med solskin. Milde forår, efterår og vintertemperaturer gør området legendarisk for folk med hang til sol og varme. Tucsons kombination af lav fugtighed og høje beliggenhed gør byen behagelig om sommeren. Campingpladsen Whispering Palms er lille, hyggelig og tæt på byen. Besøg det ikoniske Mission San Xavier del Bac, men glem ikke Old Tucson og Arizona-Sonora Desert Museum.
150 km til Tucson.

Stop 2: Benson & Tombstone

For at få ekstra tid i Tucson har vi planlagt en kort køretur til Benson, hvor du kommer tæt på Tombstone og OK Corral. Du kan bo på Butterfield RV Resort i San Pedro Valley, hvor du er omgivet af fire markante og forskellige bjergkæder. Besøg Tombstone og se, hvor Wyatt Earp og de andre 'good guys' vandt skydeduellen ved OK Corral.
80 km til Benson.

Stop 3: Las Cruces

Du fortsætter videre ad Interstate 10 mod øst. På vejen kan du stoppe ved historiske Bowie (en by fra 1880, hvilket er gammelt i USA) lige inden du krydser ind i delstaten New Mexico. Hold øje med de høje toppe på Mt Graham (3.200 m), Doscabezas Range (2.500 m) og the Chiricahua Mountains (2.950 m). Kursen er mod Las Cruces & Hacienda RV Resort, hvor du bor i gåafstand fra historiske Old Mesilla (hvor Billy the Kid plejede at hænge ud), og de mange specialbutikker og restauranter - måske en aften, hvor det kunne være hyggeligt at spise ude. Besøg the Steins-Railroad Ghost Town og Billy the Kid's Shakespeare.
370 km til Las Cruces.

Stop 4: Albuquerque

Du er kun minutter fra New Mexicos anden største by, Las Cruces. Byen tilbyder museer, teatre, gode spisesteder, altsammen pakket ind i den helt specielle sydvestlige imødekommenhed og venlighed. New Mexicos hovedby, Albuquerque, er målet for dagens rejse. På vejen mod nord skal du stoppe ved byen "Truth or Consequence" for at se , hvorfor byens navn blev ændret fra "Hot Springs". Fremme i Albuquerque skal du finde American RV Park, New Mexicos bedste campingplads. Hvis du rejser i begyndelsen af oktober, kan det være en god ide at bestille plads i forvejen, da Albuquerque er vært for en luftballon festival. Albuquerque har et fint indianermuseum og et pænt stykke Route 66 går gennem byen. Spis på en traditionel amerikansk diner som Milton på Central Avenue, hvor Tommy Lee Jones spiste i 2007-filmen In the Valley of Elah. Besøg Socorro og the Old San Miguel Mission.
380 km til Albuquerque.

Stop 5: Flagstaff

I dag venter en tur ad Interstate 40 og eventyr i sporene af Route 66. Langs den moderne motorvej er der stadig mange relationer til den gamle vej. Tag nogle afstikkere og test din Route 66 ånd. Besøg Wigwammotellet i Holbrook. Undersøg hvad "Here it is"-skiltet gemmer over? Se Twin Arrows ved exit 219. Gør også stop i den forstenede skov, Petrified Forest National Park, og fortsæt gennem Cocino National Forest til Flagstaff. Besøg Sandia Peak og svæv gennem luften i en af verdens længste gondolture.
500 km til Flagstaff.

Stop 6: Grand Canyon National Park

Der er ikke vand og el, men Mather campingpladsen ved Grand Canyon Village er det rigtige sted bo, når du besøger Grand Canyon National Park. Pladsen ligger perfekt i forhold til kløften. Der er skylletoiletter og med en mønt får du også et varmt bad. Men du har jo det hele med i motorhomet, så det er ikke nødvendigt. Besøg Grand Canyon National Park. Gå langs kløften, ned i kløften og måske en fantastisk flyvetur hen over kløften.
150 km til Grand Canyon National Park.

Stop 7: Dead Horse State Park

Efter nogle dage i Grand Canyon National Park går turen videre mod syd og til Sedona. Du kan overnatte på campingpladsen i parken med det interessante navn Dead Horse State Park (i Cottenwood). Undersøg historien bag navnet. Der er 100 pladser, men stedet er populært. Hvis du er uheldig, så er der er mere end 10 campingpladser i Sedona-området. Besøg Oak Creek Canyon inden du når Cottonwood.
250 km til Dead Horse Ranch State Park.

Stop 8: Phoenix

200 km til Phoenix, hvor du skal aflevere motorhomet hos Cruise America.

Kort