^
  • Floridas strande & Keys

    Ruteforslag til tur i autocamper i Florida

  • Floridas strande & Keys

    Ruteforslag til tur i autocamper i Florida

Floridas strande & Keys

Oplev det bedste af Florida på dette road trip i autocamper!

En Floridarejse med det hele: South Beach Miami, The Keys inkl. Key West, Everglades National Park, Golfkysten inkl. Sanibel og Orlando med DisneyWorld. På denne tur ser du meget af det, som Florida har at tilbyde. Har du før set Orlando eller ikke har lyst til området med de mange forlystelsesparker, så får du ekstra meget tid til at opleve og og udforske Floridas strande og meget specielle natur.

Turen i autocamper / motorhome kan begynde i Mimi, Orlando eller Tampa.
Forslag til varighed: 11-16 dage.
Længde: 1.775 km.

Floridas strande og the Keys i autocamper / motorhome
Rejser i autocamper rundt i Florida kan gøres på mange måder, men her ser du et forslag til en god rute med stop i Miami, Key West, Golfkysten, Tampa, Orlando, og cape Canavaral.

Rytmen bestemmer du selv. Hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder, om du vil lægge flere stop ind, eller om du vil køre en helt anden rute.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Stop 1-2: Miami & the Keys

Begynd med nogle dage med eller uden motorhome i Miami. Fra Miami er det kun en kort tur til den nyrenoverede Grassy Key RV Park og det kan være en god ide at bestille plads i forvejen og forsøge at få en plads lige i strandkanten. Besøg the Dolphin Research Center ved Grassy Key.
160 km til Grassy Key, Florida Keys.

Stop 3: Key West

Kør over Seven Mile Bridge og mange andre broer på vejen forbi Marathon, Big Pine Key, m.fl. og ud til Key West. Boyd's Key West Campground ligger kun otte km fra Keys' sydligste punkt og er et idyllisk sted. Besøg Hemmingway's favoritter Captain Tony's og Smoky Joe's pubber og gå ikke glip af en solnedgang fra Mallory Square.
90 km til Key West. 

Stop 4: Pennekamp State Park

Der er kun en vej til og fra Key West, så det er samme smukke vej tilbage. Stop i John Pennekamp Coral Reef State Park, der er etableret i 1963 og er den første undersøiske park i USA. Parken ligger nabo til den næsten 600 km2 store Florida Keys National Marine Sanctuary, hvor du kan udforske koraller, søgræs og mangrovesumpen. Besøg både Coral Reef og the National Marine Sanctuary.
160 km til Pennekamp State Park. 

Stop 5: Everglades National Park

Det er tid til at forlade The Key's og køre ind i Everglades National Park, der ikke er en sump, men teknisk et enormt floddelta med floder og vand, som flyder mod sydvest. Flamingo-campingpladsen i Everglades ligger midt i de utrolige omgivelser og er meget populær. Det er en god ide at bestille plads i forvejen. Besøg Everglades National Park: Ikke kun i motorhome, men også til fods og til vands.
120 km til Everglades National Park.

Stop 6: Sanibel

Kursen er sat mod nord og nordvest, mod Periwinkle Park campingpladsen på Sanibel Island, der er en fugleelskers paradis. Du kan se mange lokale, eksotiske fugle inklusiv tukan og ara-papegøjer. Besøg de enestående sandstrande på Captiva Island, der er en mindre lillesøster til Sanibel Island. Tag et frokost pit stop ved The Mucky Duck.
375 km til Sanibel via rute 41 gennem Everglades og Big Cypress National Reserve.

Stop 7: Fort DeSoto Park

Tilbage til fastlandet, hvor turen går via Interstate 75/275 mod nord til Fort DeSoto Country Park. 4,5 km2 paradis i Florida bestående fem øer, som ligger i forlængelse af hinanden og sandstrande, man kun kan drømme om. Vand på alle sider og mange af pladserne ligger lige ned til vandet. Du kan fiske fra to moler, leje båd og cykler. Det er sol, sommer og ren ferie. Besøg - Ingen steder. Bliv i DeSoto, som to gange på de seneste fem år har vundet prisen som den bedste strand i USA.
230 km til Fort DeSoto Park.

Stop 8: Orlando

Walt Disney World og Disney's Fort Wilderness Resort venter forude. En god ide at bestille plads i forvejen. Besøg alle Disney-parkerne plus Harry Potter World, Universal Studios, SeaWorld og alle de andre.
160 km til Disney's Fort Wilderness.

Stop 9: Fort Pearce SP

Sæt kursen mod øst og Cape Canaveral og Kennedy Space Centre, hvorfra NASA styrer sine opsendelser i rummet. Du kan komme på tur og se opsendingsramper og gigantiske rumraketter, prøve spaceshipssimulatorer og komme helt tæt på månen i en IMAX præsentation. Vi anbefaler en campingplads lidt syd for Cape Canaveral, men tæt ved stranden. Besøg Kennedy Space Center, men også Fort Pierce Inlet State Park.
250 km til Fort Pearce.

Stop 10: Dania Beach

Du kan vælge den nemme og hurtige løsning og tage Interstate 95 mod syd eller forsøge at følge kysten på lidt mindre veje og komme gennem Hobe Sound, Jupiter og det fancy Palm Beach og Boca Raton. Målet er North Coast, der har været en favorit blandt autocamper-rejsende og en småbådshavn i fem årtier. Dania Beach er kun få minutter borte. Besøg det verdensberømte shoppingcenter i Palm Beach's Worth Avenue og tag en sidste aften med sjov og solnedgang ved Fort Lauderdale. Der er kun en kort køretur.
60 km tur til Cruise Americas station i Miami, hvor du kan aflevere autocamperen (motorhomet).

Kort