^
  • Det mindre kendte Florida

    Ruteforslag til tur i autocamper i USA

Det mindre kendte Florida

Udforsk de tyndt befolkede strande og Floridas skjulte skatte på dette road trip i det ukendte Florida.

I stedet for en nord til syd-tur gennem Florida, så rejs mod vest og udforsk de tyndt befærdede strande og en gemt skønhed i det andet Florida. Ruten tager dig næsten til Alabama. En rejse i sig selv eller en forlængelse af anden tur gennem det sydlige Florida. 

Turen i autocamper / motorhome kan begynde i Orlando og Tampa eller Miami.
Forslag til varighed: 8-14 dage.
Længde: 1.650 km.

Det mindre kendte Florida i autocamper / motorhome
Rejser i autocamper / motorhome rundt i det mindre kendte Florida kan gøres på mange måder, men her ser du et forslag til en god rute med stop i Orlando, Panama City og Tallahassee.

Rytmen bestemmer du selv. Hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder, om du vil lægge flere stop ind, eller om du vil køre en helt anden rute.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Stop 1: Homosassa

Hent motorhomet hos Cruise America i Kissimmee og find vej mod vest og Golfkysten. Efter en kort tur er du ved Homosassa Springs & Nature Resort, hvor søkøerne leger i vandet. Det afsondrede resort er 400.000 m2 og en drøm for en ferie i motorhome. Ferskvandet er hele året tyve grader og et attraktivt sted for søkøer og andet dyreliv. Besøg Homosassa Springs State Wildlife Park.

140 km til Homosassa.

Stop 2: Perry

Kør mod nord ad route 19. Tag en afstikker til Cedar Key, en hyggelig lillebror til Key West, inden du når til KOA i Perry. Nyd den hyggelige campingplads og den dejlige, store swimmingpool eller kør en tur til stranden. Besøg Forest Capital State Park.

200 km til Perry.

Stop 3: Panama City

Fortsæt vestpå mod St Andrews State Recreation Area i Panama City Beach. Med sine sukkerhvide sandstrande og klare vand er dette tidligere militærområde med sin 2 km lange strand en perle ved Gulf of Mexico og Grand Lagoon. Vandentusiaster kan nyde havet og swømme, snorkle, dykke, sejle kajak eller kano. Besøg Museum of Man in the Sea og, hvis du er til countrymusik, Ocean Oprey.

275 km til St Andrew's State Recreation Park i Panama City Beach.

Stop 4: Perdido Key

Turen går videre mod vest til delstatsgrænsen mod Alabama, hvor Playa Delrio RV Park & Yacht Club på Perdido Key ligger lige, hvor Florida slutter. Lyder sjovt. Ser sjovt ud. Det er et sjovt og afslappende sted. Besøg Pensacola, der er en af USAs ældste bebyggelser og udforsk Gulf Islands National Seashore.

200 km til Perdido Key. 

Stop 5: Tallahassee

Efter nogle dage på kanten af Florida går det igen mod øst og mod Floridas hovedstad, Tallahassee. Brug Interstate 10 og så er du hurtigt i Tallahassee, og du har lidt tid til at udforske byen. Tallahassee RV Park ligger i bakkerne omkring byen. Besøg alt det, som du kan forvente af en delstatshovedstad.

360 km til Tallahassee.

Stop 6: Paynes Prairie SP

Denne tur handler om at vise nogle andre sider af Florida, som de fleste oversøiske turister ikke ser. Har du hørt om Micanopy? En af Floridas ældste byer og fyldt med hyggelige gader, huse og caféer og masser af kunst- og antikbutikker. Kør østpå ad Interstate 10, derefter mod syd ad Interstate 75. Syd for Gainesville, vest for Orange Lake ligger Paynes Prairie Preserve State Park, som er biologisk, geologisk og historisk unik. Parken blev den første statspark i Florida og ligger 10 miles fra Gainesville. Ikke langt fra Micanopy.

260 km til Paynes Prairie Preserve State Park. 

Stop 7: Orlando

Efter nogle dage med utrolig skønhed og kig på mange af naturens vidundere er det tid til at kigge på et menneskabt vidunder. Walt Disney World og alle de andre forlystelsesparker og shoppingmuligheder i Orlandoområdet. Der er kun et sted at bo. Det er på Disneys Fort Wilderness campingplads. Vær sikker på en plads. Bestil i forvejen. 

175 km til Walt Disney World. 40 km til Cruise America stationen i Kissimmee.

Kort