^
  • Det bedste af New England

    Ruteforslag til tur i autocamper i USA

Det bedste af New England

Oplev New Englands charmerende træhuse, kolonitidshistorie og fascinerende bjergkæder på denne kør-selv ferie i New England.

Charmerende træbyggede hjem med små hvide rækværk, interessante overdækkede træbroer, brusende bølger på den ru klippefyldte Atlanterhavskyst, sofistikerede og statsmandsagtige hjem, kolonitidshistorie og blide bjergkæder. Det er blot nogle af New Englands ikoniske billeder, som turen prøver at binde sammen.

Turen i autocamper / motorhome kan begynde i Newark, New York eller Boston.
Forslag til varighed: 10-16 dage.
Længde: 2.500 km.

New England i USA i autocamper / motorhome
Rejser i autocamper / motorhome rundt i det nordøstlige USA og New England-området kan gøres på mange måder, men her ser du et forslag til en god rute med stop i Boston, Plymouth og New England-området og upstate New York. 

Rytmen bestemmer du selv. Hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder, om du vil lægge flere stop ind, eller om du vil køre en helt anden vej.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Stop 1: Preston

Hent dit motorhome fra eksempelvis Cruise Americas New York station på Long Island. Herefter går turen mod nord og nordøst langs havet. Bo på den hyggelige og familievenlige Hidden Acres campingplads i Preston, Conneticut. Besøg Barnum Museum i Bridgeport.

225 km til Preston. 

Stop 2: Scusset Beach SR

Følg den østlige side af den smukke Thames-flod, og du kommer til Mystic Seaport. Engang en vigtig havn for hvalfangere og kirkegård for træskibe, men i dag et godt levende udendørsmuseum, fyldt med gamle skibe og med mange eksempler på New Englands liv for 200 år siden. Besøg også Newport i Rhode Island, hvor Vanderbilts og andres store sommerpaladser var kulisse for F. Scott Fitzgeralds The Great Gatsby.

200 km til Scusset Beach State Reservation, der ligger ved Cape Cod bugten. 

Stop 3: Plymouth

Et besøg hos Kennedy-familiens Hyannis hjem på Cape Cod er oplagt. Herefter går turen nordpå til Plymouth, hvor Mayflower-skibet i 1620 satte pilgrimme, der søgte lykken i Amerika, i land. I nærheden ligger Plimoth Plantation, hvor du kan se pilgrimmenes landsby anno 1627 og få et indblik i livsvilkårene. Du kan også besøg Plymouth Rock, hvor pilgrimme første gang satte fod i Amerika.

100 km til Plymouth.

Stop 4: Salisbury Beach

Det går videre mod nord, og du kan vælge at besøge Boston eller tage vejen gennem byen eller vejen der slår en bue vest om Boston. Et godt stop på vejen er Lexington, hvor den amerikanske uafhængighedskrig begyndte. Du kan i North Salem på grænsen mellem Massachusetts og New Hampshire se USAs Stonehenge. Besøg Salem i Massachusetts, hvor der i 1692 blev ført en række hekseprocesser.

230 km til Salisbury Beach. 

Stop 5: Bar Harbor

Efter en kort tur gennem New Hampshire er du i Maine, hvor mere af den dramatiske og smukke Atlanterhavskyst venter. Målet er Arcadia National Park på Mt Desert Island og KOA Bar Habor-campingpladsen. Besøg også Abbe Museum i Sieur de Monts Spring, hvor du kan lære om Wabanaki-folket, Maines oprindelige befolkning. Du kan også tage færgen til hyggelige Little Cranberry Island. 

400 km til Bar Harbor. 

Stop 6: Blue Mtn. State Park

En Rejsen fortsætter indlands gennem Maine. Målet er campingpladsen i Blue Mountain State Park. I Maines skove kan du være heldig at se elge og bjørne. Besøg maleriske Webb Beach og Center Hill.

260 km til Mount Blue State Park. 

Stop 7: New Hampshire

På vejen til New Hampshire bliver bjergene højere, 1.200 m, 1.500 m og med Mt. Washington med 1.850 m, der dominerer landskabet, når du kører ind i White Mountain National Forest. Du kan vælge at bo Beech Hill campingpladsen i White Mountains-området. Besøg toppen af Mount Washington med en kuldrevet togtur på jernbanen fra 1869.

450 km til Bethlehem. 

new england kirke stowe vermont myplanet dk

Stop 8: Vermont

Næste amerikanske delstat er Vermont. Du kommer gennem Killington Peak området, der er et vintersportsted, som om sommeren byder på mange udendørsaktiviteter. Bo evt. på den familievenlige White River Valley campingplads. Besøg Dartmouth College på turen gennem Hanover.

190 km til White River Valley.

Stop 9: Arlington

Den gyldne periode af Americana blev fanget af maleren Norman Rockwell. Mange af de forsider han skabte for Saturday Evening Post i 1940'erne og 1950'erne blev til i hjemmet i Arlington i Green Mountain National Forest i Vermont. I dag er Norman Rockwells hjem The Inn on Covered Bridge Green. Besøg også Norman Rockwell Museum of Vermont i Rutland.

110 km Arlington. 

Stop 10: New York State

Ruten fortsætter i New York State og følger Hudson-floden sydpå. Du kommer til Hyde Park, hvor den amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt blev født. Du kan komme på en guidet tur i Franklin D. Roosevelt hjem og lære mere om præsidenten i FDR Presidential Library and Museum. Fortsæt til Gardiner og bo på Lazy River Campground. Besøg FDR's hjem i Hyde Park og få en god middag på Culinary Institute of America, hvor du finder 4 gourmet restauranter.

220 km til Gardiner. Herefter er der 160 km til Cruise America Newark i New Jersey, hvor du kan aflevere motorhomet. 

Kort