^
  • Universal Studios Hollywood

    En fantastisk dag med forlystelser og et fascinerende kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

Universal Studios Hollywood

Forbered dig på den ultimative Hollywood film-oplevelse! Få et kig ind bag kulisserne på den verdensberømte Studio Tour, hvor du ser, hvordan film-magien bliver til. Turen fuldendes med en helt ny hæsblæsende afslutning baseret på filmhittet Fast & Furious – Supercharged! Så det er med at holde fast. 

Også andre actionfyldte filminspirerede forlystelser venter. Mød blandt andet de sjove gule minions fra tegnefilmene Ondskabsfulde Mig, og stå ansigt til ansigt med transformers samt karaktererne fra en række andre populære film og tv-shows. Mere magi venter i The Wizarding World of Harry Potter, hvor du kan hjælpe de unge helte i deres kamp mod onde skurke og magiske væsener, samt i den nye The Walking Dead Attraction. Besøg også Simpsons tossede univers, tag på eventyr med Shrek og Æslet i 4D, stå ansigt til ansigt med King Kong, og kast jer ud i de vilde rutsjebaner og andre forlystelser, der er baseret på populære film gennem tiderne.

Overvej om du skal købe et Express Pass til Universal Studios. Så kommer du forrest i køen både ved indgangen og ved alle forlystelserne.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Billet Voksen
 Universal Studios Hollywood 1 Day Pass fra kr. 760
 Universal Studios Express Pass fra kr. 1.340