^
  • Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

    Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Den 7. december 1941 blev verden ændret for altid. Det var japanernes angreb på den amerikanske flådebase Pearl Harbor, der fik USA til at gå aktivt ind i 2. Verdenskrig. Tidligt om morgenen strøg 350 japanske bombefly ind over Hawaii og styrede direkte mod den amerikanske stillehavsflåde, der lå for anker i Pearl Harbor på Oahus sydkyst. Angrebet kom fuldstændig bag på amerikanerne, og mange liv gik tabt den morgen. Angrebet varede kun omkring to timer. Men det lykkedes japanerne at sænke mere end 20 amerikanske krigsskibe og ødelægge 347 fly. 

Et besøg ved Pearl Harbor er en vemodig oplevelse. Ikke mindst når du sejler over til det flydende mindesmærke for USS Arizona, hvor det er muligt at se skibet ligge lige under havoverfladen. Ved Arizona Memorial Visitor Center vises en film om angrebet, og en række udstillede genstande fortæller hver sin lille del af historien om den morgen, der ændrede verden.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

4 timer fra kr. 265

Prisen inkluderer

  • Transport
  • Guide
  • Entré