^
  • Pizzatur og seværdigheder i Brooklyn

    Smag på de berømte pizzaer, og besøg de mange filmlokationer og seværdigheder, Brooklyn kan tilbyde.

Pizzatur og seværdigheder i Brooklyn

Man siger, at New York har nogle af de bedste pizzaer i verden, og på denne bustur får du mulighed for at finde din yndlingspizza på et af Frank Sinatras favoritsteder, Grimaldi’s, eller på L&B Spumoni Gardens, som har lavet sicilianske pizzaer i Brooklyn i over 70 år.

Her kan du smage en slice ægte New York pizza, alt imens en audioguide fortæller om Brooklyns seværdigheder og de mange velkendte filmlokationer langs ruten.

Undervejs besøger du blandt andet Brooklyn Bridge Park, Coney Island og det kunstneriske kvarter DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass). Derudover oplever du blandt andet de områder, hvor film som Saturday Night Fever, Goodfellas og Annie Hall er blevet filmet.

Nr. 1 på TripAdvisor

Denne tur har nu, fire år i træk, været kåret som den bedste rundtur i Brooklyn på TripAdvisor. Derudover har den været omtalt i flere amerikanske tv-shows så som The Today Show og The Food Network.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Halvdagstur fra kr. 560

Prisen inkluderer

  • 4,5 timers bustur til Brooklyn's seværdigheder
  • 2 slices pizza og sodavand på Grimaldi's (specialiseret i Napoli stenovns pizzaer) og L&B Spumoni Gardens (specialiseret i autentiske sicilianske pizzaer)