^
  • Miami hop-on hop-off bus og sejltur

    Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Med et buspas til Miamis hop-on hop-off busser har du friheden til at udforske Miami på egen hånd, uden at skulle bekymre dig om at finde vej. Busserne kører ad to forskellige ruter, der forbinder de mest spændende bydele og stopper ved alle de store attraktioner. Oplev den smukke art deco-arkitektur langs Ocean Drive, nyd den caribiske stemning i Little Havana, og shop i midtbyens tusindvis af butikker. Eller slap af på en af byens legendariske strande. Mulighederne er uendelige. Undervejs fortæller bussens engelsktalende guide underholdende historier og fascinerende fakta om de steder, du kører forbi. 

Du kan også se frem til en sejltur med en dobbeltdækker yacht. Fra skibet får du en fantastisk udsigt over Miamis skyskrabere, inden kaptajnen fører dig langs Millionaires Row, hvor byens rigmandsvillaer ligger side om side ned til vandet. Set fra land er disse huse godt skjult bag høje hegn og tæt vegetation, men fra båden kan du få et sjældent glimt af overklassens luksusliv. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

48 timer fra kr. 455

Prisen inkluderer

  • Ubegrænset kørsel i 48 timers 
  • Sejltur i Biscayne Bay