^
  • Lokal Luau fest på Hawaii

    Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

Lokal Luau fest på Hawaii

En Luau fest er en ægte traditionel Hawaiiansk festaften, der har rødder i den polynesiske kultur, hvor man kombinerer aftenen med god mad og traditionel dans under den varme tropiske himmel. Der er sket en del med Luau’erne siden europæerne ankom til Hawaii og især turisterne har gennem årtier sat deres præg på festlighederne. Derfor bør man ikke forvente en autentisk kulturel oplevelse, med derimod en sjov og underholdende aften, med sange fra de polynesiske rødder.

Forvent en inspirerende aften med god mad, eksotisk musik og fascinerende dans fra både Hawaii, Tahiti og Samoa. Du har samtidig mulighed for at lære om øens håndværk, og se hvordan de lokale forbereder maden i underjordiske ovne. Ingen Luau-fest uden mad og dette er ingen undtagelse! En stor buffet med lokale specialiteter byder på masser af smagsoplevelser, mens den åbne bar sørger for at ingen går tørstige derfra. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 815

Prisen inkluderer

  • Fuldt program som beskrevet