^
  • Kennedy Space Center i Florida

    Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

Kennedy Space Center i Florida

Kennedy Space Center ligger på Floridas østkyst cirka en times kørsel fra Orlando. Det er herfra de store rumekspeditioner bliver sendt af sted, og du kan ikke undgå at mærke suset af spænding, når du ser de enorme bygninger og raketter. 

Deltag på en guidet rundtur, og få et glimt af fremtidens rumrejser i International Space Station udstillingen. Nyd en forrygende 3D rumoplevelse i IMAX biografen, og fornem hvordan det er "derude". Du kan endda komme tæt på affyringsramperne ved Cape Canaveral, hvorfra rumfartøjerne bliver sendt på missioner i rummet. Besøg også The Rocket Garden, der viser en udstilling af gamle raketter og månelandingsfartøjer, eller spis frokost med en ægte astronaut, og stil alle de spørgsmål, du har lyst til (frokosten er ikke inkluderet i prisen).

Med i prisen er et dagspas til Kennedy Space Center, der giver adgang til IMAX 3D-filmene, alle udstillinger, shows, US Astronaut Hall of Fame samt den to timer lange rundtur på området. Så du kan roligt afsætte en hel dag til besøget, der er fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 390

Prisen inkluderer

  • Indgangsbillet til Kennedy Space Center