^
  • Guidet rundtur på Oahu

    Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en uforglemmelig guidet tur rundt på øen Oahu. Turen starter ved solopgang, hvor du rejser tilbage i tiden til Anden Verdenskrig ved Pacific Monument og USS Arizona Memorial. Dette er et stille og højtideligt sted, hvor du kan dykke ned i historien om Pearl Harbor og høre om den skæbnesvangre dag, der ændrede krigens gang. Forude venter mindre højtidelige steder, når du kører mod North Shore og den berømte Dole Plantation, hvor du kan smage den kolde forfriskning DoleWhip, der er fremstillet af plantagens søde ananasser.

Nyd stemningen langs North Shore med Sunset Beach, Banzai Pipeline og Waimea Bay for slet ikke at nævne de mange små byer, som emmer af surferkultur og afslappet landidyl. Du skal også opleve The Hukilau Marketplace, hvor du bringes tilbage til 1950’erne, både når det gælder maden, de håndlavede varer og de venlige handlende. Her nyder du også en god frokost, der er baseret på øens specialiteter.

Fra kysten søger du nu lidt ind i landet, hvor Nu’uanu Pali klipperne rejser sig brat op af det frodige landskab. Det var her, kongen Kamehameha kæmpede for at forene Hawaii-øerne i 1795, og i dag kan du nyde den enestående udsigt over bjergene og kysten i det fjerne.

Du oplever også bodysurfernes legeplads ved Waimanalo samt Sharwood Forest, Makapu’u og Sandy Beach, som trækker lokale fra hele øen til. Her svæver havfugle på himlen, og sorte lavamarker flyder helt ned i havet. Det er også ved Halona Blowhole, saltvand sendes mod himlen gennem et underjordisk lava-rør, når bølgerne slå. Tidligt på eftermiddagen kører du tilbage mod Honolulu langs foden af Diamond Head, som er Hawaiis mest berømte vartegn.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Heldagstur fra kr. 760 

Prisen inkluderer

  • Transport
  • Dygtig guide
  • Frokost
  • Billet til USS Arizona Memorial