^
  • Disney World i Orlando

    Disney World i Orlando er ethvert barns drøm. Men Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando byder også på masser af oplevelser for voksne.

Disney World i Orlando

Disney World i Orlando har noget for alle. Børn vil elske mødet med alle de berømte Disneyfigurer i Magic Kingdom, og i Disneys Hollywood Studios inviteres du indenfor i filmens verden med forrygende forlystelser. Du kan sågar få en forsmag på fremtiden i Epcot, mens dyr fra hele verden byder velkommen i Animal Kingdom.

Med denne billet kan du besøge én af de nævnte forlystelsesparker om dagen i billettens gyldighed, der kan variere fra tre helt op til ti dage.  Mod et ekstra beløb kan du få inkluderet ’Park Hopper’ i billetten, hvilket giver mulighed for frit at gå fra park til park i løbet af dagen. Foruden indgangen inkluderer billetten også Disneys FastPASS+, så du kommer hurtigere frem i køen, samt brug af Disney Transportation System.   

Du kan læse mere om parkerne her: 

Magic Kingdom
Mød Anders And, Tornerose, den lille havfrue og alle de andre elskede Disneyfigurer i denne storslåede park med parader, forlystelser, storslået festfyrværkeri og masser af magiske oplevelser. Du kan også tage på eventyr med de syv små dværge, stå til søs med piraten Jack Sparrow og tage på Rumrejse i Space Mountain. 

Epcot
Topmoderne teknologi og ægte Disneyfantasi kombineres i Epcot, hvor du både kan opleve verdens kulturelle mangfoldighed og få et smugkig ind fremtiden. Alt sammen præsenteret på en spændende og interaktiv måde, der garanterer en sjov dag for både børn og voksne. 

Disneys Hollywood Studios
Rejs ind i filmens verden og nyd en dag fyldt med sjove, vilde og forrygende flotte forlystelser baseret på populære film som Star Wars, Toy Story, Skønheden og udyret, Indiana Jones og The Twilight Zone. 

Animal Kingdom
Oplev tigere, løver, elefanter, næsehorn og et væld af andre dyr fra hele verden i denne flotte dyrepark, der også byder på vilde rutsjebaner, storslåede shows og et møde med frygtindgydende dinosaurusser.  

Det praktiske
Varighed: Billetten giver adgang til én af de nævnte forlystelsesparker om dagen i billettens gyldighed. Vælger du at tilkøbe ”Park Hopper”, kan du frit gå fra park til park lige så meget, du ønsker i løbet af dagen.  Du kan vælge fra to helt op til 10 dages gyldighed. Det valgte antal indgange skal være brugt indenfor 14 dage fra første indgang, hvorefter billetten udløber.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Basic

Billetter Pris
 2 dage Basic (4 parker)   fra kr. 2.180
 3 dage Basic (4 parker)   fra kr. 2.815
 4 dage Basic (4 parker)  fra kr. 3.485
 5 dage Basic (4 parker)  fra kr. 3.565

Park Hopper

Billetter Pris
 2 dage Park Hopper (4 parker)   fra kr. 2.760
 3 dage Park Hopper (4 parker)   fra kr. 3.560
 4 dage Park Hopper (4 parker)  fra kr. 4.075
 5 dage Park Hopper (4 parker)  fra kr. 4.145

Prisen inkluderer

  • Entré til valgte antal parker i valgte antal dage