^
  • Dagstur til Key West fra Miami

    1 dag fra 520 kr. pr. person

Dagstur til Key West fra Miami

Fra Miami sættes kursen sydpå mod Florida Keys; en perlerække af småøer, som er sammenbundet af ikke mindre end 42 broer. Fra broerne har du en fabelagtig udsigt over Det Caribiske Hav, og på de små øer undervejs passerer du hyggelige småbyer med en vidunderlig afslappende livsstil. 

På den sidste ø for enden af vejen ligger Key West, der med sin tropiske stemning, smukke træhuse og farverige gadeliv, ikke ligner nogen andre amerikanske byer. Hvordan du vælger at udforske byen, er helt op til dig. Besøg Ernest Hemingways hus, kom tæt på hajer, tropiske fisk og havskildpadder i Key West Aquarium eller lej cykler og udforsk Mallory Square og byens hyggelige gader. Du kan også tage på snorkletur ved de rige koralrev ud for kysten og besøge det sydligste punkt i USA. Eller dyk ned i piraternes farverige verden på Pirate Soul Museum. Endelig må du ikke gå glip af det lokale køkken. Key Lime tærter er den officielle dessert på Key West, men øens restauranter fremtryller et væld af fantastiske retter af de friske, tropiske råvarer. 

Det er muligt at bestille forskellige oplevelser hjemmefra. Eksempelvis billetter til byens hop-on/hop-off busser, en 90 minutters guidet sightseeingtur med det berømte ’Conch Train’ eller en sejltur i båd med glasbund til koralrevene ud for kysten. Kontakt os gerne for mere information om disse muligheder. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 520

Prisen inkluderer

  • Transport til/fra hotel i Miami Beach
  • Engelsktalende guide