^
  • Cykeltur over Golden Gate Bridge

    Oplev San Franciscos varetegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt til hyggelige Sausalito, eller prøv en af de mange andre ruter.

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Den berømte Golden Gate Bridge er ikke blot San Franciscos, men hele den amerikanske vestkysts vartegn. Ingen tur til San Francisco er fuldendt uden en tur over dette ikoniske bygningsværk. Turen over broen i bil er en oplevelse i sig selv, men den bedste oplevelse fås uden tvivl på cykel. Du mærker vind og vejr, og du har endda mulighed for at gøre stop midt på broen og nyde den storslåede udsigt. Cykelturen er ca. 15 km og går fra San Francisco by over Golden Gate til den hyggelige kystby, Sausalito, der ligger på den anden side af bugten. Fra Sausalito kan tage du færgen tilbage til San Francisco. 

Det er dog blot en af mange mulige cykelture. Prisen inkluderer 24 timers leje af en god, moderne cykel, hjelm, lås, kort osv. Hvor du vælger at cykle hen er reelt set helt op til dig, og det dygtige lokalkendte personale kommer hellere end gerne med forslag og råd til alternative ruter. 

Se vores forslag til rejser, hvor denne tur kan indgå - klik her.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

24 timer fra kr. 215