^
 • 8 dages krydstogt i Caribien

  Oplev det fantastiske østlige Caribien på et 7 nætter langt krydstogt ombord på Allure of the Seas.

8 dages krydstogt i Caribien

8 dage fra kr. 5.900

Nyd et syv dage langt krydstogt rundt i det østlige Caribien med et af verdens største krydstogtskibe, Allure of the Seas. Foruden de skønne caribiske øer Bahamas og St. Thomas venter der en verden af oplevelser på det enorme skib. Nyd den fantastiske mad, drikke og service i skibets over 20 forskellige restauranter, slap af ved poolen eller i skibets spa, og oplev underholdning i verdensklasse som for eksempel musicals og spektakulære is- eller vandshows.

Find praktisk information om Royal Caribbean Cruise Line her

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Krydstogtet starter i Fort Lauderdale

I dag går du ombord på et af verdens største krydstogtskibe, som skal sejle dig rundt i det østlige Caribien i syv dage. Allure of the Seas er sammen med søsterfartøjet Oasis of the Seas et af verdens største krydstogtskibe og tilhører rederiet Royal Caribbean Cruise Line. Ombord på skibet venter der dig en lang række aktiviteter, god mad, underholdning i verdensklasse og afslapning i rolige omgivelser. Alt sammen suppleret med en række spændende stop på forskellige caribiske øer.

Skibet sejler kl. 16.30. Men indtjekningen starter oftest cirka kl. 13.00, da der er mange som skal ombord, inden skibet forlader kajen.

Dag 2: Nassau, Bahamas

I dag venter Nassau på Bahamas. Du ankommer allerede kl. 7.00 om morgenen, og du har frem til kl. 14.30 til at se dig om i byen. Nassau er en by der både tilbyder international luksus, men også har en afslappet tropisk atmosfære, som er med til at give stedet en helt særlig stemning. Byen blev en britisk koloni i 1718, og det britiske islet er tydeligt at se og mærke, når du går rundt i byen. Men det er blandingen af kolonitidsstil og vestafrikanske indflydelse, som gør Bahamas så speciel. Tag ud og udforsk den smukke ø, eller gå en tur i byen, og nyd den caribiske varme med en kold drink i hånden.

Dag 3: Til havs

I dag tilbringer du dagen ombord på skibet, som sejler mod Charlotte Amalie på St. Thomas. Du kan vælge at slappe af ved poolen, shoppe, eller prøve nogle af de mange sjove aktiviteter, der findes ombord på skibet.

Dag 4: Charlotte Amalie, St. Thomas

Den hyggelige ø St. Thomas, som er en tidligere dansk koloni, er krydstogtets næste stop. Du ankommer kl. 10.00 om formiddagen, så du har hele dagen til at udforske stedet. St. Thomas er kendt for sine smukke strande og det indbydende, krystalklare vand. Øen er dog også kendt for sin toldfri shopping. Køb alt fra smykker og alkohol til porselæn og krystal. Skibet sejler videre kl. 19.00 om aftenen.

Dag 5: Philipsburg, St. Maarten

Du ankommer i dag til St. Maarten kl. 8.00 om morgenen. Denne caribiske ø styres faktisk af to forskellige lande, men på trods af at øen er delt i to, lever beboerne sammen i fuld fredsommelighed. Den hollandske hovedstad Philipsburg har smukke brostensbelagte gader og et fantastisk udvalg af eksklusive butikker. Byen er med andre ord et sandt shoppeparadis! Du har frem til kl. 17.00 i Philipsburg, inden skibet lægger fra kaj.

Dag 6-7: Til havs

To hele dage til havs venter, og du har god tid til at udnytte alt det, som dette enorme skib har at tilbyde. Nogle af højdepunkterne er:

 • Zip Line ni etager over dækket
 • Spektakulært vandshow med lys og musik i AquaTheater
 • Broadwayshowet MAMMA MIA! - inkluderet
 • Fantastisk underholdning - inkluderet
 • Vitality SPA og stort fitnesscenter
 • Isshow og skøjtebane

Dag 8: Krydstogtet slutter i Fort Lauderdale

Krydstogtet er ovre, når du ankommer til Fort Lauderdale kl. 6.15 om morgenen.

Pris pr. person

8 dage fra kr. 5.900

 

Prisen inkluderer

 • 7-nætters krydstogt ombord på Allure of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line inkl:
  • 7 overnatninger i delt indvendig dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her