^
 • 5 dages krydstogt i Bahamas

  Tag på et krydstogt rundt i Bahamas på et 4 dage langt krydstogt med Enchantment of the Seas.

5 dages krydstogt i Bahamas

5 dage fra kr. 4.400

Forude venter fem helt igennem forrygende dage på et fantastiske krydstogt til Bahamas med skibet Enchantment of the Seas. Her er du ombord på et lidt mindre skib med en hyggelig og personlig stemning. Skiber sejler dig til smukke Bahamas og Royal Caribbeans private paradisø, Coco Cay. Du har naturligvis også tid til havs, hvor du kan slappe af og benytte dig af skibes tilbud.

Find praktisk information om Royal Caribbean Cruise Line her

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Program

Dag 1: Krydstogtet starter i Miami

I dag er det tid til at gå ombord på krydstogtskibet, der skal sejle dig til to smukke øer i Caribien. Indtjekningen starter kl. 13.00 og kl. 16.00 lægger skibet fra kaj. Du bor på Royal Caribbean Cruise Lines Enchantment of the Seas, som er et lidt mindre og mere personligt skib med en afslappende atmosfære. Store vinduer giver solrige uderum med lyse møbler og hvide marmortrapper. Der er temarestauranter, hyggelige loungeområder, kasinoer og swimmingpools både udendørs og indendørs. Der er også et stort udvalg af aktiviteter som klatrevæg, trampoliner og børneaktiviteter af forskellige slags.

Dag 2: Nassau, Bahamas

I dag venter Nassau på Bahamas, hvor du ankommer kl. 8.00 om morgenen og har hele dagen og aftenen til at se dig omkring i byen. Nassau tilbyder både international luksus og ægte tropisk paradis-stemning, hvilket giver byen en ganske særlig atmosfære.  Byen blev en britisk koloni i 1718, og den britiske indflydelse er tydelig. Men det er blandingen af kolonistil og vestafrikanske tendenser, som gør Bahamas til noget helt specielt. Du kan vælge mellem en række forskellige oplevelser på øen eller nyd byens mange tilbyd inden skibet sejler videre kl. 23.50 om aftenen.

Dag 3: CocoCay, Bahamas

Den afsondrede ø CocoCay er dagens stop. Her venter hvide sandstrande og fantastiske omgivelser. Dette er en sand paradisø, som kun Royal Caribbeans gæster har adgang til. Du ankommer kl. 8.00 og sejler igen fra øen kl. 17.00. Så du har hele dagen til at udforske øen, dykke i det krystalklare vand eller læne dig tilbage i en liggestol og nyde varmen til lyden af bølgernes brusen.

Dag 4: Key West, Florida

Kl. 10.00 ankommer du til USA’s sydøstligste by, Key West. På trods af at Key West er amerikansk mødes du af den samme afslappende atmosfære, som hos de caribiske naboer. En af de store seværdigheder i byen er Ernest Kemingways hus, hvor forfatteren skrev nogle af sine mest berømte værker.

Dag 5: Krydstogtet slutter i Miami

I dag ankommer du igen til Miami kl. 7.30 om morgenen, og dit krydstogt er ovre for denne gang. 

Pris pr. person

5 dage fra kr. 4.400

 

Prisen inkluderer

 • Krydstogt 4 nætter ombord på Enchantment of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line. Inkl:
  • 4 overnatninger i delt dobbeltkahyt (insides)
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her