^
  • Lej et hus eller en lejlighed i USA

Lej et hus eller en lejlighed i USA

Hvorfor klemme dig og familien ind på et lille hotelværelse, når du kan bo i en villa i Florida med egen pool, indlogere dig i en lejlighed i New York få meter fra Times Square eller bo i en hytte midt i Yosemites dybe skove?

MyPlanet tilbyder et stort udvalg af huse og lejligheder flere forskellige steder i USA. Ikke alle mulighederne er vist her på hjemmesiden, så kontakt os for at høre mere om mulighederne på 70 12 50 11.

Til den store familie eller vennegruppenEn lejlighed eller villa er det perfekte valg til børnefamilien, der har brug for en base med gode faciliteter og et sted, hvor man kan lave sin egen mad. Her får du de bedste rammer til en pause fra oplevelserne midt på dagen, hvis der er behov for det. Denne form for indkvartering er også ideel for to familier eller en mindre gruppe, der rejser sammen og gerne vil bo under samme tag.

Huse og lejligheder i USA

Hos MyPlant tilbyder vi huse og lejligheder i Arizona, Californien, Colorado, Florida, Georgia, Illinois, Louisiana, Nevada, New England, New York State, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Texas, Washington D.C., Washington State.

Lejlighed på Manhattan i New YorkNyd nogle dage eller en hel uge på Manhattan i en lejlighed med alle de faciliteter, du har brug for. Lejlighederne ligger alle rigtig godt placeret, så du kan selv vælge, om du foretrækker at bo i nærheden af Rockefeller Center, ved Wall Street, tæt på Times Square eller ved Park Avenue. Lejlighederne findes i flere størrelser lige fra en etværelses lejlighed til lejligheder med to soveværelser og fælles tagterrasse med udsigt til Manhattans skyline samt restaurant og bar. Mulighederne er mange, så der er helt sikkert en, der passer til dig.

Poolvilla i solrige FloridaFlorida er et sandt paradis for børnefamilier, og her tilbyder vi naturligvis den helt rette indkvartering. Du kan vælge at bo i en villa, hvor du får separate soveværelser, køkken, stue, have og i nogle tilfælde også spillerum og egen pool. En anden mulighed er en lejlighed, som også ofte har adgang til et fælles poolområde og andre fælles faciliteter. I Florida tilbyder vi huse og lejligheder i eksempelvis Orlando samt Fort Myers, Clearwater og Sanibel Island på vestkysten. Andre muligheder kunne være Fort Lauderdale og Miami på østkysten. Alle stederne er rigtig gode til afslapning og udflugter i området.

Hytte i Yosemite National ParkFå et helt uforglemmeligt ophold i Yosemite i din helt egen bjælkehytte omringet af parkens høje fyrtræer. Du kan leje hytter med alt fra et til seks værelser, hvor der er plads til 14 mennesker. Så her kan du trygt invitere hele familien med. Brug dagen på at udforske parkens storslåede natur, og nyd aftensmaden hjemme i hytten med ild i kaminen.

Se huse og lejligheder i...