^
 • Krydstogt i det sydlige Caribien

 • Krydstogt i det sydlige Caribien

 • Krydstogt i det sydlige Caribien

 • Krydstogt i det sydlige Caribien

 • Krydstogt i det sydlige Caribien

 • Krydstogt i det sydlige Caribien

Krydstogt i det sydlige Caribien

Nyd nogle eventyrlige dage i Caribien ombord på krydstogtskibet Freedom of the Seas, som er et sandt overflødighedshorn af oplevelser og sjove aktiviteter.

Rejseforslag: 11 dage fra kr. 9.900*
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn 

Prisen inkluderer: fly, overnatninger og krydstogt 

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Forude venter dig et sandt caribisk eventyr, når du flyver til Puerto Ricos hovedstad San Juan. Her tilbringer du et par dage omgivet af pastelfarvede palæer i den velbevarede gamle bydel, hvide sandstrande og en rig historie, inden du går ombord på skibet Freedom of the Seas. Fra Puerto Rico venter et uforglemmeligt krydstogt i det sydlige Caribien. Du kommer til Curacao, Aruba, St. Maarten og St. Thomas – øer som alle emmer af caribisk charme, men alligevel byder på meget forskelligartede oplevelser.

Du får også rig mulighed for at nyde skibets mange faciliteter. På Freedom of the Seas er der nemlig noget for hele familien - store som små. Ombord finder du flere skønne swimmingpools, børneklubber og spændende restauranter. Du har desuden en lang række aktiviteter at vælge mellem såsom klatrevæg, skøjtebane, teater, biograf og meget mere. Eller slap af i spaen og tag på shopping i nogle af de mange butikker ombord.

Der findes andre krydstogtruter i det sydlige Caribien med andre skibe end Freedom of the Seas. Tag en snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Læs artiklen 7 tips til krydstogt med børn her

Find praktisk information om Royal Caribbean Cruise Line her

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst til San Juan, Puerto Rico

I dag rejser du fra Danmark mod San Juan i Puerto Rico. Du lander samme dag og indlogeres herefter på dit hotel for de kommende to nætter.

San Juan er den næstældste by på det amerikanske kontinent. De pastelfarvede huse, smukke pladser og smalle gamle gader med de karakteristiske blålige brosten står i skarp kontrast til den nye bydel, som er livlig, moderne og syder af energi.

Dag 2: San Juan, Puerto Rico

Du har en hel dag til rådighed i San Juan. Besøge for eksempel byens smukke gamle kirker og nyd blot at slentre gennem gaderne i den gamle bydel, hvor smukke gamle palæer ligger side om side. Byen har en helt særlig atmosfære præget af den livlige caribiske musik, der er en skøn blanding af traditionelle caribiske toner og rytmer fra andre kulturer. Tonerne siver ud af restaurationer, butikker og barer, når du færdes i byen, og om aftenen slår lokale og besøgende sig løs til de muntre toner.

Dag 3: Krydstogt i det sydlige Caribien

Nyd din sidste dag i San Juan, hvor du kan udforske byens mange små caféer og butikker. Eller du kan søge lidt væk fra byens menneskemylder og slappe af på en smuk sandstrand. Det kunne være bystranden Playa Condado eller Isla Verde, som begge byder på blødt sand og klart vand i rigelige mængder. Kl. 20.30 om aftenen lægger skibet Freedom of the Seas fra kaj mod eventyr i det sydlige Caribien. Husk at møde op i god tid til indtjekning.

Dag 4: Charlotte Amalie, St. Thomas

Efter en god nattesøvn ombord på det fantastiske skib vågner du op til St. Thomas’ smukke grønne landskab. Øen er meget idylliske og berømt for sine flotte strande og sit krystalklare vand. Desuden kan du her opleve flere levn fra dengang øen var en dansk koloni. Adskillige historiske bygninger og gamle danske kirker flankerer de small gader, og det gamle danske fort knejser stadig over havnen. Denne caribiske ø er imidlertid også blevet kendt for sine toldfrie shoppemuligheder. Køb toldfrie smykker, og gør et kup på alt fra brændevin til importeret porcelæn og krystal. Kl. 18.00 om aftenen sejler skibet videre.

Dag 5: Til havs

På mange af vores krydstogter er der dage, hvor skibet ikke lægger til kaj, men sejler mod næste destinationer på rejsen. Disse dage kan benyttes til afslapning, men hvorfor ikke også drage fordel af alle de lækre faciliteter, som findes om bord på skibet.

Dag 6: Willemstad, Curacao

Denne morgen venter flere eventyr i Curacao, hvor du ankommer kl. 7.00 om morgenen. Hovedstaden Willemstad er et spændende sted. Arven efter byens historie er tydelig allerede, når man sejler ind i havnen, hvor der ligger flere fascinerende bygninger i hollandsk kolonistil. Besøg for eksempel Seaquarium Beach, hvor det flotte Curacao Sea Aquarium kan prale af hele 400 eksotiske arter af marine liv. Efter en spændende dag i Curacao kan du lige nå en tidlig aftensmad, inden du sejler videre kl. 20.00 om aftenen.

Dag 7: Oranjestad, Aruba

Aruba er dagens mål. Igen lægger du til kaj kl. 7.00 om morgenen, og har hele dagen til rådighed i Aruba. Øen er blot 30 kilometer lang og 10 kilometer bred, og velsignet med solskin næsten året rundt. Desuden kan du her finde nogle af verdens mest fantastiske strande. Byen Oranjestad udforskes bedst til fods, og en tur under palmerne i denne livlige hovedstad vil afsløre en by fuld af hollandsk charme fra kolonitiden. Du får også mulighed for at nyde stemningen i byen efter mørkets frembrud, inden krydstogtskibet lægger fra kaj igen kl. 23.00 om aftenen.

Dag 8: Til havs

Dagen i dag tilbringer du ombord på skibet. Nyd nogle timer ved poolen, prøv kræfter med klatrevæggen, se en film i skibets biograf, eller tag dig god tid til at nyde nogle dejlige måltider i skibets restauranter. Om aftenen kan du eventuelt opleve en forestilling i skibets teater eller spænde skøjterne og tage et par runder på skøjtebanen.

Dag 9: Philipsburg, St. Maarten

Sidste stop på krydstogtet inden du er tilbage ved udgangspunktet er den skønne ø St. Maarten. Du ankommer kl. 8.00 om morgenen og har helt til kl. 17.00 om eftermiddagen til at opleve denne unikke caribiske ø. Øen styres af to lande, Frankrig og Holland, og selv om øen er delt i to, lever indbyggerne sammen i harmoni. Den hollandske hovedstad Philipsburg er et shoppeparadis, med et fantastisk udvalg af eksklusive forretninger, som putter sig langs de smalle brostensbelagte gader.

Dag 10: San Juan, Puerto Rico og afrejse

Tidligt om morgenen kl. 6.00 ankommer du til San Juan i Puerto Rico. Du går fra borde og tager afsked med Freedom of the Seas for denne gang. Senere på dagen tager du et fly retur til Danmark efter ti skønne dage i Caribien.

Dag 11: Ankomst til Danmark

I dag ankommer du til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året*  Fra kr. 11.900  Fra kr. 9.900

 

Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

 

Prisen inkluderer

 • Fly fra Danmark til San Juan t/r
 • Flyskatter
 • 2 nætter i San Juan, Puerto Rico
 • 7 nætters krydstogt ombord på Freedom of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line inkl:
  • 7 overnatninger i delt indvendig dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

 

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Øvrige drikkevarer
 
Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.