^
 • Krydstogt i Caribien via New York og Miami

  14 dage fra kr. 17.100

 • Krydstogt i Caribien via New York og Miami

  14 dage fra kr. 17.100

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

På denne rejse får du mulighed for at kombinere storbyliv i New York og Miami med sol, strand og oplevelser i det vestlige Caribien ombord på et af verdens største krydstogtskibe.

Rejseforslag: 14 dage fra kr. 17.100*
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 18.700 ved 2 voksne
Prisen inkluderer: Fly og overnatninger samt krydstogt med fuld pension

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Rejsen starter med tre nætter i New York, der bugner af museer, shopping, gastronomi og berømte bygninger. Fra New York fortsættes til Miamis berømte palmestrande og art deco-arkitektur. Du har to nætter i byen, så du har tid til at nyde solen, bade, shoppe og udforske udbuddet af eksotisk gastronomi. Rejsen fortsætter med et 7-nætters krydstogt i det vestlige Caribien ombord på Allure of the Seas, som er et af verdens største krydstogtskibe. Ud over at stoppe ved Haiti, Jamaica samt Cozumel i Mexico, kan du se frem til at nyde de mange faciliteter ombord på dette overdådige kæmpeskib. Her er aktiviteter for folk i alle aldre. Fra ziplines og surfsimulator til poolområder, broadwayshows og shopping. Når sulten melder sig, lokker skibets 20 forskellige restauranter med lækkerier fra hele verden.

Find praktisk information om Royal Caribbean Cruise Line her

Læs artiklen 7 tips til krydstogt med børn her

Du kan komme til rejseforedrag om krydstogter
I løbet af året holder vores dygtige foredragsholdere foredrag om krydstogstrejser. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Du kan tilmelde dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst til New York

Fra Danmark sættes kursen mod New York, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme indlogeres du på et centralt beliggende hotel på Manhattan. Her er du tæt på det hele, og det er oplagt at få de første indtryk af byen allerede i dag.

Dag 2 - 3: New York

Du har to hele dage til at udforske New York. Besøg et af de berømte museer, nyd udsigten over skoven af skyskrabere fra Empire State Building, og tag båden ud til Frihedsgudinden. Du kan også følge i emigranternes fodspor på Ellis Island, se overdådige shows på Broadway eller shoppe i byens tusindvis af butikker. En gåtur over Brookly Bridge er en anden god måde at opleve byen på. Det samme er en cykeltur gennem Central Park eller en helikoptertur over byen. Mulighederne er uendelige. Men glem ikke at tage en pause på en af byens mange kaffebarer og bare nyde stemningen omgivet af lokale newyorkere. Her er folk fra hele verden samlet, og det giver byen sin helt egen sjæl og stemning.

Dag 4: New York - Miami

Fra New York fortsættes mod tropiske Florida. Du flyver til Miami, hvor du har to nætter blandt palmer, art deco-arkitektur og legendariske strande. Her mødes den amerikanske, latinamerikanske og caribiske kultur, hvilket blandt andet kan ses i musikken og på de lokale menukort.

Dag 5: Miami

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande, der prydes af de karakteristiske livreddertårne i stærke farver. Men shopping er desuden glimrende i Miami. Både i de store outlet malls, hvor kendte mærkevarer sælges til spotpris, og i områder som South Beach og Coral Gables, hvor designertøj og smykker sælges i små lokale butikker. Miami er desuden et godt udgangspunkt for udflugter i det sydlige Florida, og med en hel dag til rådighed, har du mange valgmuligheder. Kig eksempelvis efter alligatorer i vådområdet Everglades National Park, svøm med delfiner, og snorkel blandt farvestrålende koraler ved Key Largo, eller nyd den caribiske stemning i Key West. Der er muligt at lave dagsture til alle disse steder.

Dag 6: Krydstogt i Det Vestlige Caribien

Formiddagen er fri til at få de sidste indtryk af Miami, inden du tager den korte tur nordpå til Fort Lauderdale, hvor krydstogtskibet Allure of the Seas fra rederiet Royal Caribbean Cruise Line ligger for anker. Sammen med sit søsterskib Oasis of the Seas er dette blandt verdens største krydstogtskibe, og det tager pusten fra de fleste ved første øjekast. Tjek ind starter kl. 13.00, og kl. 16:30 står skibet til søs på et fantastisk 7-nætters krydstogt i Det Vestlige Caribien, der tager dig til både Haiti, Jamaica og Mexico. Skibet er som en flydende by. Så der er rigtig meget at udforske, mens kaptajnen stille og roligt sætter kurs sydpå mod Caribien.

Dag 7: Til havs

En hel dag til søs giver god tid til at nyde skibets mange muligheder. Foruden sol, badning og afslapning ved poolen tilbyder skibet et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Dette er blot nogle få af højdepunkterne:

 • Zipline ni dæk over jorden
 • Overdådige Broadwayshows – inkluderet
 • Fantastisk underholdning – inkluderet
 • Dreamworks for hele familien
 • Vitality SPA og stort fitnesscenter
 • Spektakulær vandudstilling med stearinlys og musik i AquaTheater
 • Isshow og skøjtebane
 • Minigolf
 • Flowrider - Surf simulator
 • VOOM - verdens hurtigste WiFi til søs

Så der er masser at give sig til.

Dag 8: Labadee, Haiti

Første stop er Royal Caribbeans private øparadis; Labadee. Her venter uberørte strande, fantastisk natur og masser af vandsportsmuligheder. Så om du foretrækker paragliding 122 meter over jorden eller afslapning i palmernes skygge, er der mulighed for det. Labadee er også et godt sted at købe lokalt håndværk. Du ankommer 8.00 og forlader øen kl. 16:30 om eftermiddagen. Så der er god tid til at komme helt ned i gear.

Dag 9: Falmouth, Jamaica

Klokken 10.00 ankommer skibet til Falmouth på øen Jamaica. Her kan du nyde stemningen i den historiske bydel, hvor mange bygninger stadig er intakte. Du kan købe lokalt håndværk på Water Square og nyde en lækker frokost med rejer eller svinekød smagt til med nogen af ??de 300 varianter af den berømte jamaicanske jerk-smag. Du har hele dagen på øen, og først kl. 19.00 står krydstogtskibet atter til søs.

Dag 10: Til havs

Nyd dagen ombord, mens skibet fortsætter gennem Caribien mod Mexico.

Dag 11: Cozumel, Mexico

Hola Mexico! Klokken 8.00 lægger skibet til ved øen Cozumel ud for Mexicos Yucatan-halvø. Øen er i sig selv hyggelig med sine mange butikker, caféer og restauranter i hovedbyen San Miguel de Cozumel. Strandene er også glimrende, og under havoverfladen venter et af verdens største koralrev på at blive udforske på snorkel- eller dykkerture. Du har hele dagen til at kigge dig omkring i byen eller nyde sol, strand og farvestrålende fisk. Krydstogtskibet sejler først videre kl. 19.00 om aftenen.

Dag 12: Til havs

Dagen tilbringes på havet, så du har endnu en hel dag til at nyde skibet. Slap af ved poolen, spil et spil minigolf, eller shop lidt i butikkerne. Når sulten melder sig, er fristelserne aldrig langt væk.

Dag 13: Afrejse fra Miami

Tidligt om morgenen ligger skibet atter til kaj i Fort Lauderdale. Din kahyts placering på båden afgør, hvornår du skal checke ud. Måske er der tid til lidt shopping, inden det er tid at tage til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter to uger fyldt med oplevelser i både New York, Miami og på et af verdens største krydstogtskibe. Velkommen hjem!

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året* Fra kr. 18.700  fra kr. 17.100

 

Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Prisen inkluderer

 • Fly fra Danmark – New York – Miami - Danmark
 • Flyskatter
 • 3 nætter i New York
 • 2 nætter i Miami
 • 7-nætters krydstogt ombord på Allure of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line inkl:
  • 7 overnatninger i delt indvendig dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Øvrige drikkevarer
Højsæson

Den danske sommer samt januar til marts er generelt højsæson for rejser til Caribien. Desuden gælder dette også omkring højtider. Når det gælder krydstogter, varier priserne hele året.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.