^
 • Krydstogt fra New York til Caribien

  14 dage fra kr. 9.000

 • Krydstogt fra New York til Caribien

  14 dage fra kr. 9.000

 • Krydstogt fra New York til Caribien

  14 dage fra kr. 9.000

 • Krydstogt fra New York til Caribien

  14 dage fra kr. 9.000

 • Krydstogt fra New York til Caribien

  14 dage fra kr. 9.000

 • Krydstogt fra New York til Caribien

  14 dage fra kr. 9.000

Krydstogt fra New York til Caribien

Forude venter en uforglemmelig rejse til en af verdens mest spændende storbyer New York efterfulgt af et krydstogt med Royal Caribbean til Caribiens paradis-øer. Bedre kombination finde ganske enkelt ikke.

Rejseforslag: 14 dage fra kr. 9.900*
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 11.900 ved 2 voksne

Prisen inkluderer: Fly og overnatninger samt krydstogt med fuld pension

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Nyd tre uforglemmelige dage i New York. Er det din første gang i byen, bør du opleve de største seværdigheder som Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og naturligvis Times Square. Har du derimod været i byen før, kan du tage den lidt mere med ro og blot nyde storbylivet. Efter nogle dage i ”The Big Apple” begiver du dig sydpå ombord på Royal Caribbeans krydstogtskib Anthem of the Seas. Skibet er som en by på havet med tilbud for alle aldre og interesser. Prøv skibets faldskærmssimulator, eller tag en tur i radiobilerne. Der er desuden et sjov børnepool-område til familiens mindste samt klatrevæg og et lækkert spa-område for de voksne. Ombord på skibet finder du intet mindre end 17 restauranter, som tilbyder alt lige fra burgere, sushi og hotdogs til pizza, grillbøffer og mad fra det moderne eksperimenterende køkken. Ombord på dette overflødighedshorn af oplevelser rejser du sydpå mod Caribiens smukke øer. Du kommer blandt andet til at opleve Bermuda, Puerto Rico og Haiti, som alle tilbyder masser af eksotiske oplevelser.

 

Find praktisk information om Royal Caribbean Cruise Line her

Læs artiklen 7 tips til krydstogt med børn her

Du kan komme til rejseforedrag om krydstogter
I løbet af året holder vores dygtige foredragsholdere foredrag om krydstogstrejser. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark mod New York, og på grund af tidsforskellen er du fremme samme dag. Nyd en eftermiddag og aften i The Big Apple, hvor de karakteristiske gule taxaerne holder side om side i de brede avenuer, store indkøbscentre tilbyder alverdens mærkevarer, og små restauranter byder folk indenfor til god mad i hyggelige omgivelser. New York har noget for enhver, så det bliver en aften fyldt med oplevelser.

Dag: 2-3 New York

Der venter dig et par fantastiske dage i New York, inden dit krydstogt til Caribien starter. Nyd udsigten over byen fra toppen af en skyskraber, eller sejl til Frihedsgudinden, og følg i de tidlige immigranters fodspor på Ellis Island. Er du til shopping, så er du landet det helt rette sted. New York bugner af store indkøbscentre, små designerbutikker og alle de kendte mærkevarer. Snyd heller ikke dig selv for et show på Broadway. Den klassiske amerikanske diner findes naturligvis stadig i New York side om side med prisvindende gourmetrestauranter. Muligheder er mange, og udfordringen bliver at vælge.

Dag 4: New York og krydstogt til Caribien

Nyd de sidste timer i storbyen, inden det over middag er tid til at tage mod Cape Liberty havn, som ligger en kort køretur fra Manhattan. Her venter Royal Caribbeans skib Anthem of the Seas, som bliver dit hjem de kommende ni dage. Kl. 16.00 er der afrejse fra New York, men indtjekning starter ofte et par timer inden. Skibet Anthem of the Seas tilbyder et væld af forlystelser og aktiviteter for hele familien. Du kan blandt andet prøve skibets faldskærmssimulator, eller hvad med en tur på rulleskøjter og i radiobilerne? Der er desuden 17 restauranter ombord på skibet, så du kommer ikke til at gå sulten i seng.

Dag 5: Til havs

Fra New York sejler du ned langs USA’s østkyst med kurs mod Bermuda. Det er en lang sejltur, så du tilbringer hele dagen ombord på skibet. Det bliver ikke kedeligt. Find en afslappende krog og læs en god bog, eller benyt dig af alle de lækre faciliteter, som findes ombord på skibet. Shop i skibets butikker, nyd en god frokost på en af restauranterne, hop i poolen, eller prøv kræfter med klatrevæggen. Om aftenen kan du passende slutte dagen af med et spektakulært Broadway-show.

Dag 6: King’s Wharf, Bermuda

Kl. 8.00 om morgenen ankommer du til Bermuda, hvor det er tid til at gå i land. King’s Wharf har noget for alle. Prøv typisk lokal mad, og udforsk butikkerne og museerne på Royal Naval Dockyard; en imponerende fæstning bygget i 1815. Der vil også være mulighed for at tage på forskellige udflugter på øen. Find for eksempel skatte på Bermuda Arts Center og Craft Market, eller svøm med delfiner på Dolphin Quest. Kl. 16.00 sejler skibet videre.

Dag 7: Til havs

Denne dag sejler skibet længere sydpå med kurs mod øen St. Maarten. Du tilbringer dagen ombord på skibet og kan benytte dig af alle de gode tilbud, der er inkluderet i prisen.

Dag 8: Philipsburg, St. Maarten

kl. 12.15 når du næste stop på krydstogtet, som er øen St. Maarten. Du har hele dagen frem til kl. 20.00 til at nyde øens mange tilbud. Denne caribiske ø styres faktisk af to forskellige lande, nemlig Holland og Frankrig. Men på trods af at øen er delt i to, lever øens beboere sammen i fred og fordragelighed. Den hollandske hovedstad Philipsburg, hvor skibet lægger til kaj, har smukke brostensbelagte gader og et fantastisk udvalg af eksklusive butikker.

Dag 9: San Juan, Puerto Rico

San Juan er den næstældste by på det amerikanske kontinent. De pastelfarvede huse langs smalle gader med blålige brosten står i skarp kontrast til den ellers så livlige, moderne by, som syder af energi. Skibet lægger til kaj kl. 7.00, og du har hele formiddagen til at nyde den smukke velbevarede by, som emmer af god stemning og caribisk charme. Efter frokost kl. 14.30 sejler skibet videre mod Haiti i vest.

Dag 10: Labadee, Haiti

Kl. 9.00 om morgenen ankommer du til Labadee. Labadee er Royal Caribbean Internationals private øparadis i Caribien, med uberørte strande, fantastiske omgivelser og spektakulære vandaktiviteter. Oplev den svimlende udsigt, når du svæver 122 meter over den smukke halvø på en adrenalinfyldt parasailingtur, eller gennemsøg butikkerne på jagt efter det smukke lokale kunsthåndværk. Kl. 17.00 sejler skibet videre.

Dag 11-12: Til havs

Efter fem dage med caribisk stemning og paradis-øer på stribe begynder skibet sin rejse tilbage mod New York. Du får med andre ord god tid til at boltre dig ombord på skibet og nyde de mange sjove aktiviteter samt al den gode mad, der tilbydes. Nyd det, for inden du ser dig om, er du tilbage i New York og må tage afsked med Anthems of the Seas for denne gang.

Dag 13: Afrejse fra New York

Tidligt om morgenen kl. 7.00 lægger skibet til kaj efter ni dages eventyr til søs. Senere på dagen stiger du ombord på flyet til Danmark, og din hjemrejse begynder.

Dag 14: Ankomst Danmark

I dag ankommer du til Danmark efter to ugers fantastiske rejse.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året*  Fra kr. 11.900  Fra kr. 9.900

Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

 

Prisen inkluderer

 • Fly fra Danmark til New York t/r
 • Flyskatter
 • 3 nætter i New York
 • 9-nætters krydstogt ombord på Anthem of the Seas, Royal Carribean Cruise Line inkl:
  • 9 overnatninger i delt indvending dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Øvrige drikkevarer
Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.