^
 • Florida og krydstogt for par i Caribien

  15 dage fra kr. 22.800

 • Florida og krydstogt for par i Caribien

  15 dage fra kr. 22.800

 • Florida og krydstogt for par i Caribien

  15 dage fra kr. 22.800

 • Florida og krydstogt for par i Caribien

  15 dage fra kr. 22.800

 • Florida og krydstogt for par i Caribien

  15 dage fra kr. 22.800

Florida og krydstogt for par i Caribien

Denne rejse kombinerer nogle herlige dage i smukke St. Pete Beach på Floridas vestkyst med et afslappende, men også oplevelsesrigt, krydstogt i Caribien.

Rejseforslag: 15 dage fra kr. 22.800*
Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen
Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger samt krydstogt med mad og drikkevarer

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Denne rejse kombinerer nogle herlige dage i smukke St. Pete Beach på Floridas vestkyst med et afslappende, men også oplevelsesrigt, krydstogt i Caribien. Du flyver til Orlando og henter din lejebil, der giver dig fuld frihed til at opleve området omkring St. Pete Beach. Du bor på resortet The Don CeSar, der ligger lige ud til en hvid sandstrand og tilbyder skønne faciliteter til dig, der kan lide afslapning og lidt ekstra forkælelse. Nyd en gåtur langs med stranden, slap af ved poolen, eller lad dig forkæle med en behandling i resortets spa-afdeling.

Fra St. Pete Beach går turen til Fort Lauderdale, hvor du afleverer din lejebil og går om bord på krydstogtskibet. Du sejler med Celebrity Cruises’ skib og kan forvente et krydstogt velegnet til voksne i dejlig lyse og moderne omgivelser. Du bor i en udvendig kahyt med balkon, hvorfra du kan nyde den smukke solnedgang. Der findes flere forskellige restauranter på skibet, et teater, en biograf og sågar live-musik. Alt mad og drikke indgår i prisen på denne rejse, så det eneste du skal tænke på er at nyde din ferie. Denne rejse er med andre ord perfekt som bryllupsrejse eller et romantisk get-away.

Find praktisk information om Celebrity Cruises her

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst Orlando

Fra Danmark flyver du til Orlando i Florida, hvor du lander samme dag på grund af prisforskellen. Vel fremme henter du din lejebil og kører to timer mod vestkysten og St. Pete Beach. Her tjekker du ind på det 4-stjernede resort The Don CeSar, hvor du skal bo de kommende fire nætter.

Dag 2-4: St. Pete Beach

Forude venter nogle skønne dage i St. Petet Beach på Floridas vestkyst. Du bor på det dejlige resort The Don CeSar, som ligger lige ned til den smukke sandstrand. Nyd nogle lange gåture langs kysten, en forfriskende dukkert i bølgerne eller nogle afslappende timer ved resortets pool. Der findes desuden en række gode restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid mad. Eller hvad med at prøve kræfter med surfing, kajak eller andre vandsportsaktiviteter? Resortet tilbyder også en spaafdeling og fitnesscenter, for dig som gerne vil holde formen ved lige på rejsen. Med lejebilen ved hånden kan du nemt kommer til fantastiske shoppingcentre og udforske områdets andre seværdigheder.

Dag 5: Krydstogt i det østlige Caribien

I dag går turen mod Fort Lauderdale på Floridas østkyst. Det er en køretur på knap fire timer, hvor du blandt andet kommer gennem vådområdet Everglades. Hvis du står tidligt op, kan du nå at komme på en kort tur i luftpudebåd gennem sumpen, hvor alligatorer lurer i vandoverfladen. I Fort Lauderdale afleverer du din lejebil ved krydstogtterminalen og går ombord på krydstogtskibet, som forlader havnen i Fort Lauderdale kl. 15:30. Find dig til rette i din kahyt, og nyd udsigten, mens skibet langsomt bevæger sig ud på åbent hav. Du skal bo på krydstogtskibet de kommende syv nætter.

Dag 6: Til havs

Dagen i dag sejler skibet sydpå, så du har hele dagen til at nyde alle de sjove og spændende faciliteter, som skibet har at tilbyde og vænne dig til livet på havet. Nogle af de ting, som du kan se frem til er blandt andet teaterforestillinger, biografbesøg, live-musik og natklub for de voksne. Du kan også slappe af ved poolen og i boblebadet. Eller hvad med en tur i fitnesscentret og en runde på løbebanen inden du skal til vinsmagning.

Dag 7: San Juan, Puerto Rico

Skibet er nu nået til San Juan i Puerto Rico. Du ankommer kl. 15.30 og har hele eftermiddagen og aftenen til at nyde øen, som er en af de største øer i det østlige Caribien. San Juans gamle bydel har rødder 500 år tilbage i tiden, hvilket du kan fornemme, når du går gennem byens charmerende gader og nyder en drink på en af de smukke pladser. Du kan også lære, hvordan Barcardi-rom fremstilles, og der bliver naturligvis mulighed for at smage på sagerne. Eller du kan lægge vejen forbi byens udmærkede kunstmuseum, hvis du har en interesse for kunst. En anden mulighed er at søge uden for byen til de grønklædte bjerge, dybe grotter og hvide sandstrande. Koralrev og farvestrålende fisk gemmer sig ud for kysten, så på med snorklen og oplev livet under havets overflade. Kl. 23.00 forlader skibet igen San Juan.

Dag 8: Charlotte Amalie, St. Thomas

Den idylliske ø St. Thomas i Dansk Vestindien er krydstogtets næste stop, og du ankommer allerede kl. 8.00. Øerne er en tidligere dansk koloni, og det fornemmer du tydeligt, når du besøger St. Thomas, hvor blandt andet flere gadenavne er danske. St. Thomas er desuden kendt for sine fine strande og krystalklare vand, men øen er med tiden også blevet kendt for sin tax free shopping. Her kan du købe toldfri smykker, spiritus, porcelæn og krystal. Skibet sejler kl. 17.00, så du har hele dagen til at gå op opdagelse i byen eller udforske naturen på St. Thomas.

Dag 9: Punta Cana, Den Dominikanske Republik

Næste stop er Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Du ankommer til havnen kl. 7.00 og har hele dagen frem til kl. 17.00 til at udforske området. Her findes utallige hvide sandstrande, der indbyder til afslapning og en forfriskende dukkert i varmen. Det er muligt at komme på dybhavsfiskeri ud for kysten. Eller hvad med en helikoptertur over øen og det smukke landskab? Du kan også tage en tur til hovedstaden Santo Domingo, for en smagsprøve på dominikansk kultur, når det er bedst.

Dag 10: Til havs

I dag har du endnu en dag til havs, hvor du kan udnytte de mange gode faciliteter ombord på skibet. Nyd en afslappende dag ved poolen, og spis nogle gode måltider. Eller se en film i biografen, tag til vinsmagning eller lad dig underholde med et show i teateret.

Dag 11: Nassau, Bahamas

I dag venter Nassau på Bahamas, hvor du ankommer kl. 9.00 og har hele dagen til at se dig omkring i byen. Nassau er en by med en blanding af international glamour og afslappet tropisk ferieparadis, hvilket giver byen en ganske særlig atmosfære.  Byen blev en britisk koloni i 1718, og den britiske indflydelse er tydelig. Men det er kombinationen af kolonistil og vestafrikanske tendenser, som gør Bahamas så speciel. Som besøgende kan du vælge mellem en række forskellige oplevelser på øen, eller du kan tage det stille og roligt og bare nyde byens mange tilbud. Skibet sejler videre kl. 18.00.

Dag 12: Fort Lauderdale - Miami

I dag tager krydstogtet sin ende, og du sejler ind i havnen i Fort Lauderdale. Du går fra borde om morgenen, så du har god tid til at tjekke ind på dit hotel i Miami og få de første indtryk af byen. Nyd to overnatninger på et godt hotel i Miami omgivet af palmer, legendariske strande og art-deco arkitektur. Her mødes den amerikanske, latinamerikanske og caribiske kultur, hvilket du eksempelvis kan smage i maden og høre på musikken. Foruden god mad og gode strande byder Miami på shopping i verdensklasse.

Dag 13: Miami

Du har hele dagen til rådighed i Miami, og der er nok at give sig til. Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser. Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943. Du kan også søge ud af byen for at kigge efter alligatorer i Everglades National Park eller snorkle blandt farvestrålende koraller ved Key Largo.

Dag 14: Afrejse Miami

Det er blevet tid til at tage afsked med Miami. Afhængig af hvornår dit fly afgår, har du måske formiddagen til at få shoppet lidt eller tage en sidste dukkert, inden turen går hjemad igen.

Dag 15: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark efter en rejse fyldt med afslapning på skønne hotellet og et krydstogt til nogle af Caribiens mest spændende øer.

Kort

Pris pr. person

Resperiode Ved 2 voksne
 Hele året*  fra kr. 22.800

 

Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Orlando
 • 4 nætter i Superior Room på Don CeSar i St. Pete Beach
 • 4 dages billeje inkl. fri km, forsikring, ekstra fører og første tank benzin
 • Krydstogt 7 nætter ombord på Equinox, Celebrity Cruises. Inkl:
  • 7 overnatninger i delt dobbeltkahyt med balkon (Deluxe Ocean View Veranda)
  • Alle måltider
  • Drikkevarerpakke
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i South Beach, Miami
 • Flyrejse fra Miami til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Opgradering af flysæde til Premium Economy Class eller Business Class
 • Opgradering til Bay view room på The Don CeSar
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Den danske sommer samt januar til marts er generelt højsæson for rejser til Caribien. Desuden gælder dette også omkring højtider. Når det gælder krydstogter, varier priserne hele året.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.