USA - Hawaii - Oahu - Hanauma Bay - 1.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

Oplev Californiens pulserende byer og berømte kyststrækning Highway 1, inden et krydstogt rundt til Hawaiis spændende øer venter.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra kr. 32.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne rejse kommer du både til Californiens største seværdigheder og på et dejligt krydstogt rundt til Hawaiis smukke øer. Du starter i San Francisco, hvor du i løbet af tre dag har mulighed for at udforske alt hvad denne skønne storby har at tilbyde. Lej en cykel og cykel over Golden Gate Bridge, besøg den berømte fængselsø Alcatraz og nyd en god skaldyrssuppe ved Fishermans Warf, hvor søløverne nyder solens stråler. Fra San Francisco går turen videre sydpå ad den legendariske Highway 1. Du har to stop på vej langs Stillehavskysten, så du rigtig kan nyde den smukke natur, de hyggelige små kystbyer og besøge de seværdigheder du har lyst til undervejs. Efter et par dag når du til filmbyen Los Angeles, hvor blandt andet Hollywood, Santa Monica og Venice Beach venter.

Fra Californien sætter du kurs mod Hawaii og siger aloha til afslapning ombord på krydstogtskibet Pride of America. Du skal tilbringe syv nætter ombord. Skibet tilbyder både familiekahytter og rumlige suiter samt mere end 15 forskellige restauranter. Du besøger på krydstogtet de fire øer Oahu, Maui, Hawaii Island og Kauai, som alle byder på spændende kultur og ikke mindst en fantastisk natur, som er yderst varieret. Ind imellem tilbringer du naturligvis også tid til havs, hvor du kan nyde solen, tage en dukkert i poolen, spise lækkert mad og lade dig underholde om bord på skibet.

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Hawaii kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - Californien - LA - Hollywood boulevard - Walk of fame 1_0.jpg
Los Angeles

Los Angeles byder på en perlerække af ikoniske seværdigheder som Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach.

 

Læg vejen forbi stjernernes hjem i det fashionable Beverly Hills, eller shop side om side med de kendte i mærkevarebutikkerne på Rodeo Drive. Filmmagien mærker du dog først virkelig i Hollywood, hvor hundredvis af stjerner i fortovet vidner om de mange kendte, der har sat deres aftryk på USA’s filmscene gennem årene.

Santa Monica og Venice Beach

Det er også værd at køre ad Sunset Boulevard til kysten, hvor de mindre strandforstæder Santa Monica og Venice Beach byder på hver sin unikke stemning. Her er der liv fra morgen til aften samt et væld af butikker, restauranter og skønne strande, som blot venter på at blive udforsket.

Los Angeles’ forlystelsesparker

Helt andre oplevelser venter i Disneylands eventyrlige univers, hvor du kan møde Mickey Mouse, Anders And og alle de andre velkendte figurer. Et besøg i Los Angeles er dog ikke komplet uden et besøg i Universal Studios, som giver indblik i filmens forunderlige verden.

USA - hawaii - honolulu.jpeg
Hawaii

Med sine fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima lever rejser til Hawaii op til enhver drøm om den perfekte tropeø.

 

Men rejser til Hawaii rejser byder også på uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende, traditionel kultur med dybe polynesiske rødder. Også under vandet er Hawaii rig på attraktioner. Snorkel med kæmperokker, tag på hvalsafari i vinterhalvåret, og udforsk de farvestrålende koralrev direkte fra stranden. 

Fire meget forskellige øer

Alle Hawaii-øerne er fantastiske på hver deres måde, og de har vidt forskellige oplevelser at byde på. Oplev den berømte Waikiki Beach i Honolulu på øen Oahu, der også byder på et bevægende besøg ved Pearl Harbour samt frygtløse surfere langs North Shore. Maui er også rig på lækre tropestrande. Men her kan du også køre i bil langs dramatiske kyster til byen Hana og udforske rå vulkanske landskaber i Haleakala National Park.

 

Flere fantastiske naturoplevelser venter på mindre besøgte Kauai, hvor du kan vandre langs Na Pali-kysten til skjulte strande og opleve suset på kanten af den mægtige Waimea Canyon. Den mest alsidige ø er dog Hawaii Island, hvor aktive, jungleklædte vulkaner hæver sig over Kona-kystens strande. Der er også på rejser til Hawaii Island, at du kan opleve lavastrømme vælte i havet, smage kaffe fra lokale kaffeplantager og komme tæt på Hawaiis traditionelle kultur.

USA - californien - san francisco - Lombard Street.jpg
San Francisco

San Francisco charmerer alle med sine stejle gader, hyggelige kvarterer og farvestrålende victorianske bygninger.

 

Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods. Men med de mange bakker kan det være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne, der bumler gennem gaderne. En af dem kører blandt andet til den velkendte Lombard Street, der snor sig ned ad en stejl bakke midt i byen.

China Town og Fishermans Warf

For en lille smagsprøve på kinesisk kultur må du tage til China Town. Små, sjove butikker ligger side om side og tilbyder alt fra naturmedicin til kopier af diverse mærkevarer. Fortsætter du nordpå kommer du til Fisherman’s Wharf, hvor du passende kan nyde en god frokost på en af de mange fiskerestauranter. Det er også her du kan opleve søløverne, som dovent ligger og slapper af i solen.

Golden Gate Bridge og Alcatraz

San Francisco Bugten byder på to særlig interessante seværdigheder. Én af dem er San Franciscos vartegn nummer ét; Golden Gate Bridge. Du kan gå over broen og nyde den smukke udsigt til byen, eller du kan leje en cykel og køre hele vejen fra San Francisco til den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten.

 

Fra Golden Gate Bridge kan du blandt andet se helt til fængselsøen Alcatraz, hvor nogle af USA’s værste kriminelle holdt til fra 1934 til 1963. Det er muligt at besøge fængslet, som i dag er et museum. Her kan du lære om hverdagen i fælgslet og hører historierne om de kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiderne.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev Californiens pulserende byer og berømte kyststrækning Highway 1, inden et krydstogt rundt til Hawaiis spændende øer venter.

Dag 1: Ankomst San Francisco

Fra Danmark flyver du til San Francisco, hvor du ankommer samme dag takke være tidsforskellen. Vel fremme tjekker du ind på dit centralt beliggende hotel, som vil være din base de kommende nætter.
3 nætter på turistklassehotel i San Francisco.

Dag 2-3: San Francisco

San Francisco er uden tvivl en af USA’s dejligste storbyer, og dens beliggenhed ned over de stejle bakker mod San Francisco Bay er spektakulær. San Francisco er nem at udforske til fods, men det kan også være en god ide at benytte byens sporvogne eller hop-on hop-off busserne. Så kan du nemt komme rundt til byens største seværdigheder som for eksempel Fishermans Warf, Union Square, Lombard Street og Golden Gate Bridge. Eller hvad med et besøg på Alcatraz, som tager dig tilbage til tiden, hvor fængslet husede nogle af USA’s mest berygtede forbrydere. Der er rift om billetterne til Alcatraz, så vi anbefaler at købe den i god tid – især i sommermånederne. Fra Alcatraz kan du se helt til Golden Gate Bridge på en klar dag, men en anden god måde at opleve broen på er på cykel. Så lej en cykel, og nyd turen over broen, som byder på nogle fantastiske udsigter over byen.

Dag 4: San Francisco - Highway 1 - Monterey

I dag sætter du kurs sydpå ad den berømte Highway 1, som strækker sig langs den dramatiske Stillehavskyst ned mod Los Angeles. Dette er en af USA’s mest populære køreture, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Udsigterne over havet, klipperne og strandene er storslåede, og undervejs kommer du til små hyggelige byer, fine naturområder og kendte vindistrikter. Dagens mål er Monterey, som i 1900-tallet levede højt på sardinfangst. I dag er de gamle fabrikshaller restaurerede og ombygget til fine fiskerestauranter, små butikker og et af verdens bedste akvarier. Bugten ud for Monterey har desuden et rigt dyreliv. Både søløver, sæler og havoddere ses ofte tæt på land. Længere ude på havet kan du også opleve hvaler på en hvalsafari.

Distance: ca. 190 km fra San Francisco til Monterey.
1 nat på turistklassehotel i Monterey .

Dag 5: Monterey - Highway 1 - Santa Barbara

Også i dag kører du på Highway 1, og målet for i dag er Santa Barbara. På vejen kører du blandt andet forbi området Big Sur lige syd for Carmel. Små fine strande ligger klemt ind mellem lodrette klippesider og skaber en dramatisk kyststrækning med smukke udsigter. På den anden side af vejen inde i landet finder du skovklædte bjerge og flere spektakulære naturoplevelser. Et godt sted at gøre stop er ved San Simeon. Her kan du lidt oppe i bjergene opleve aviskongen William Randolph Hearsts fantasifulde eventyrslot, Hearst Castle. Langs kysten nær slottet ligger enorme søelefanter og soler sig på stranden. Vel fremme i Santa Barbara kan du nyde byens fantastiske klima og den herlige stemning samt et enormt udbud af udsøgte fiskerestauranter.

Distance: ca. 350 km fra Monterey til Santa Barbara.
1 nat på turistklassehotel i Santa Barbara.

Dag 6: Santa Barbara - Highway 1 - Los Angeles

I dag begiver du dig ud på sidste etape af din køretur mod Los Angeles. Her venter det berømte Hollywood skilt, Walk of Fame og Universal Studios. Når du er kommet frem og har indlogeret dig på dit hotel, har du resten af dagen til at udforske byen og dens mange seværdigheder.

Distance: ca. 150 km fra Santa Barbara til Los Angeles.
2 nætter på turistklassehotel i Los Angeles.

Dag 7: Los Angeles

Du har hele dagen i dag til at opleve filmbyen Los Angeles. Vælger du at tage en citytur kan du spejde efter kendisser på den berømte shoppinggade Rodeo Drive og komme tæt på Hollywood-skiltet. Desuden kommer du til Beverly Hills, hvor mange af de kendte har deres hjem. Lokker sol og strand mere, anbefaler vi en tur til Santa Monica Beach eller Venice Beach. Slut for eksempel dagen af med en middag på legendariske Hard Rock Café eller med lækre skaldyr på Santa Monica Pier.

Dag 8: Oahu

Aloha Hawaii! I dag går rejsen fra Los Angeles til øgruppen Hawaii. Du flyver til Honolulu på øen Oahu. Med navne som Pearl Harbor, Waikiki Beach og Honolulu er Oahu indbegrebet af en rejse til Hawaii. Solelskere strømmer hertil for at nyde de dejlige strande. Surfere fra hele verden drømmer om at prøve kræfter med nordkystens enorme bølger, og dykkere og snorklere begejstres igen og igen over de fantastiske koralrev og utallige farvestrålende fisk. Men Honolulu byder også på storbyliv.

Spis dampende varm nudelsuppe i Chinatown, shop i designerbutikker i midtbyen, eller oplev traditionelle Hawaii-bands optræde iført blomstrede skjorter, mens du nyder en kølig cocktail.

Hvordan du bruger dagene på Oahu er helt op til dig, men et par gode bud kunne være et besøg ved Pearl Harbor eller en rundtur på Oahu. Lyder alt dette for aktivt, er det naturligvis også fristende blot at finde en god plads på Waikiki Beach og nyde et par afslappende dage i palmernes skygge.

Dag 9: Krydstogt

I dag går du ombord på skibet Pride of America. Der venter forude et fantastisk krydstogt mellem øerne Oahu, Maui, Hawaii Island og Kuai.

Norwegian Cruise Lines’ skib Pride of America beskrives som ”paradise in style” og tilbyder en række forskellige kahytter som for eksempel familiekahytter og suiter – mange med balkon. Der er mere end 15 forskellige restauranter og 12 barer på skibet, så det er bare at vælge, hvad du har lyst til. Den gode service ombord på skibet er med til at fuldende oplevelsen.

Dette krydstogt på syv nætter giver dig mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser i Hawaii. Du kan se frem til både hvalsafari, snorkling og dybhavsfiskeri, traditionel hawaiiansk kultur og arkitektur samt vandring på aktive vulkaner. Ombord på skibet er der dygtigt personale, og mange er selv fra øerne og kan give dig den bedst mulige information og tips til, hvad du skal opleve.

Foruden alle de spændende oplevelser der venter dig i land, kan du se frem til alle de mange aktiviteter og bekvemmeligheder, som skibet tilbyder ombord. Slap af ved poolen med en kold drink, gå på shopping eller prøv lykken på kasinoet. Du vælger det, du har mest lyst til.

Skibet lægger fra kaj kl. 17.00, men alle gæster skal være ombord senest to timer inden afgang. Så vær sikker på at komme i god tid.

Dag 10-11: Kahului - Maui

På krydstogtets anden dag ankommer du til Kahului på Maui allerede kl. 8.00 om morgenen. To hele dage i havn venter, da skibet først lægger fra kaj igen kl. 18.00 på krydstogtets tredje dag.

Dag 12: Hilo, Hawaii Island

Efter en nats god søvn ombord på Pride of America starter krydstogtets fjerde dag i Hilo på Hawaiis største ø, Hawaii Island. Her har du en hel dag til at udforske øen. Få indblik i den hawaiianske kultur eller besøg den aktive vulkan Kilauea, inden skibet igen lægger fra kaj kl. 18.00.

Dag 13: Kona, Hawaii Island

Også krydstogtets femte dag tilbringer du på Hawaii Island, men nu i byen Kona. Brug dagen på stranden eller prøv kræfter med surfing. Eller du kan tage på dybhavsfiskeri eller snorkle i det klare vand. Kl. 17.30 sejler skibet videre mod Kaui.

Dag 14-15: Nawiliwili, Kaui

I dag ankommer du til Nawiliwili på Kaui kl. 8.00 om morgenen. Kaui er ifølge mange besøgende Hawaiis smukkeste ø, og her venter en fabelagtig natur. Du mødes af dramatiske bjerge, frodig regnskov og en rig hawaiiansk kultur. Det er dag to på Kaui og krydstogtet er ved at nå sin ende. Kl. 14.00 går turen tilbage mod Honolulu på Oahu.

Dag 16: Afrejse Honolulu

I dag ankommer du til Honolulu på Oahu allerede kl. 7.00 om morgenen fuld af oplevelser efter at have sejlet rundt i Hawaiis fantastisk øhav. Efter at have tjekket ud fra krydstogtskibet går turen til lufthavnen og rejsen hjem til Danmark begynder.

Dag 17: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark med kufferten fuld af minder fra både Californiens spændende kyst og Hawaiis smukke vulkanøer.

Vis alle dage

Priseksempel

17 dage fra kr. 32.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - New York - The Ride

The Ride i New York

Der venter dig en bustur rundt i New York med et hav af optrædener fra dansere, sangere og musiker i gaderne.

2 timer fra kr. 500

USA - New York - New York City - gade.jpg

The New York Pass

The New York Pass er til dig, der vil opleve det bedste, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

1 dag fra kr. 1.020

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

1 dag fra kr. 210

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

USA - New York - The Ride

The Ride i New York

Der venter dig en bustur rundt i New York med et hav af optrædener fra dansere, sangere og musiker i gaderne.

2 timer fra kr. 500

USA - New York - New York City - gade.jpg

The New York Pass

The New York Pass er til dig, der vil opleve det bedste, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

1 dag fra kr. 1.020

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

1 dag fra kr. 210

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4
Bilopgradering og 500 kr/person

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 8.700

USA - Arizona - Natur - Monument Valley (3)_0
Bilopgradering og 500 kr/person

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 14.800

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px
Bilopgradering og 500 kr/person

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - Wyoming - Yellowstone - Pool_0.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

USA's vilde vest og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px
10% på camper

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 9.000

USA - Utah - Zion National park (2)
Bilopgradering og 500 kr/person

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 18.100

usa-florida-boern4
Bilopgradering og 500 kr/person

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 8.700

USA - Arizona - Natur - Monument Valley (3)_0
Bilopgradering og 500 kr/person

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 14.800

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px
Bilopgradering og 500 kr/person

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - Wyoming - Yellowstone - Pool_0.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

USA's vilde vest og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px
10% på camper

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 9.000

USA - Utah - Zion National park (2)
Bilopgradering og 500 kr/person

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 18.100

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png