^
  • Top 5 udflugter i det sydvestlige USA

Top 5 udflugter i det sydvestlige USA

Har du planlagt en sommerferie til det vestlige USA? Undgå at glippe en af turens højdepunkter på grund af manglende bestilling. Se MyPlanets mest populære dagsudflugter, og bestil din tur allerede nu!

1) Hop-on hop-off bus i San Francisco
Udforsk San Francisco om bord på byens hop-on hop-off busser, der kører i rutefart mellem San Franciscos største seværdigheder. Billetten er gyldig i 24 eller 48 timer fra første påstigning og giver dig mulighed for frit at stå af og på bussen ved et væld af spændende steder rundt om i byen. 

2) Helikoptertur over Grand Canyon 
Om muligt tager Grand Canyon pusten endnu mere fra en på denne helikoptertur. Se Colorado River sno sig i bunden af kløften, flyv over Grand Canyon's bredeste og dybeste sted, og flyv forbi Kaibab National Forest. 

3) Universal Studios 
Universal Studios byder på masser af oplevelser for både børn og voksne. Besøg Simpsons' tossede univers, tag på eventyr med Shrek og Æslet i 4D, stå ansigt til ansigt med King Kong, og kast dig ud i de vilde rutsjebaner og andre forlystelser, der er baseret på populære film gennem tiderne. 

4) Selv-guidet cykeltur i San Francisco inkl. tur over Golden Gate Bridge
Tag på opdagelse i den summende storby, San Francisco, på cykel, og cykel over Golden Gate Bridge. Den berømte Golden Gate Bridge er ikke blot San Franciscos men hele den amerikanske vestkysts vartegn. En tur over broen i bil er en oplevelse i sig selv, men at cykle er en endnu større oplevelse. 

5) Los Angeles City Tour 
Udforsk USA's glamourøse filmby! Turen starter ved Mann's Chinese Theatre, hvor stjerner som Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe og mange andre har sat deres håndaftryk i fortovet. Fortsæt med en kort gåtur ad Hollywoods berømte Walk of Fame, inden du kører til den eksklusive shoppinggade, Rodeo Drive, i Beverly Hills.

Se MyPlanets andre rejser til USA.