^
  • Kissimmee - We Make Vacations

  • Kissimmee - We Make Vacations

  • Kissimmee - We Make Vacations

  • Kissimmee - We Make Vacations

Kissimmee - We Make Vacations

Med sin beliggenhed i det centrale Florida er Kissimmee det perfekte udgangspunkt for alt det bedste, Solskinsstaten har at tilbyde: verdensberømte forlystelsesparker, store naturoplevelser, fantastiske golfbaner samt shopping i verdensklasse. Floridas tropestrande er kun en kort køretur væk, og når sulten melder sig, byder hundredvis af restauranter på lækkerier fra hele verden.

Læs mere om Kissimmees mange muligheder herForlystelsesparker for hele familien

Fra Kissimmee har du nogle af verdens bedste forlystelsesparker lige uden for døren. Kom tæt på alverdens dyr i SeaWorld® og Disney’s Animal Kingdom forlystelsespark. Med fire forrygende forlystelsesparker, to vandland, over 20 unikke tema-resorts og et spændende område med shopping, spisesteder og underholdning, vil besøgende i alle aldre elske Walt Disney World Resort. Universal Orlando Resort™ har tre fremragende forlystelsesparker, der suger dig ind i den næste generation af blockbuster-film. Rejs gennem legendariske verdener med utrolige helte, mærk suset, og slap af i et tropisk paradis, hvis lige ikke findes nogen andre steder. Fun Spot America garanterer sug i maven til alle, og du kan også komme til ridderturnering i Medieval Times Dinner, flyve i zipline over levende alligatorer i Gatorland, og lære alt om chokolade i Kissimmees Chocolate Kingdom. Kom endnu tættere på fjerne galakser og de store rumrejser med et besøg på Kennedy Space Centre. Bagefter kan rejsestøvet vaskes af i Aquatica, der byder på dejlige laguner og vandrutsjebaner.Naturen kalder

Det er dog ikke forlystelsesparker det hele. Området omkring Kissimmee bugner også af naturoplevelser – ofte med et adrenalinfyldt tvist. Her kan du suse fra trætop til trætop i ziplines. Eller udforske de omkringliggende vådområder i airboat. Du kan også svømme med vilde søkøer i Crystal River langs Floridas vestkyst eller nyde de tropiske omgivelser på områdets mange fantastiske golfbaner.

Nemt og bekvemt

Med mere 50.000 værelser, byder Kissimmee på noget for enhver smag og pengepung. Fra luksushoteller og kendte hotelkæder til fine campingpladser og hyggelige feriehuse med privat pool og masser af plads. Alt sammen blot få minutter fra Walt Disney World®.Outlet-shopping til gode priser

Både Orlando og Kissimmee byder på shopping i absolut verdensklasse, så der er rig mulighed for at få kreditkortet luftet i alt fra sjove specialbutikker og eksklusive designer-shops til store shoppingcentre såsom Mall at Millenia og Florida Mall. The Loop og The Loop West byder på mere shopping i et hyggeligt udendørs miljø. Men prøv også Lake Buena Vista Factory Stores samt Orlando Premium Outlets, hvor kendte mærkevarer sælges til stærkt nedsatte priser. Udbuddet er enormt, og priserne er gode. Så du kan roligt reservere lidt ekstra plads i kufferten på vejen hjem.