^
  • Iceland Air bringer Philadelphia tættere på

Iceland Air bringer Philadelphia tættere på

MyPlanet var med, da Iceland Air i går åbnede sin 18. rute til Nordamerika. Turen gik til historiske Philadelphia på USA's østkyst og dermed er vejen til Nordamerika endnu engang gjort nemmere for rejselystne danskere. Ruten er nemlig – i lighed med Iceland Airs øvrige forbindelser til Nordamerika – den hurtigste flyvning med kun 1 stop mellem Danmark og Nordamerika.

Iceland Airs forbindelser til USA og Canada
Iceland Airs nordamerikanske helårsdestinationer er Seattle, New York (JFK samt Newark), Boston, Denver, Chicago, Washington D.C., Toronto og Edmonton. Sæsondestinationerne er Anchorage (Alaska), Minneapolis, Halifax, Orlando, Portland, Vancouver, Montreal, Tampa og nu altså også Philadelphia. Bemærk også, at du kan rejse fra Billund til Canada/USA med Iceland Air i sommerhalvåret.

Gør gratis stop over på Island
Er du naturelsker eller bare eventyrlysten, så benyt chancen for at opleve endnu mere på dine rejse til Nordamerika. Du kan nemlig gøre stop på Island uden at flyprisen ændrer sig – både på udvejen og hjemvejen. Keflavik Lufthavn ligger tæt på Reykjavik, der er i rivende udvikling, og Den Blå Lagune. Dit stop over kan vare op til 7 dage.

Ombord på flyet
Uanset hvilken transatlantisk rejse med Iceland Air, du er på, er sædereservation (seating) gratis. Ligeledes udleveres puder/tæpper til fri afbenyttelse til alle rejsende. Ikke alkoholiske drikkevarer er gratis for alle rejsende. Der er wifi ombord.

Når du rejser med Iceland Air, kan du vælge mellem tre klasser.

Economy Class
På Economy Class, som er den billigste kategori, skal man betale for mad. Undtaget er dog børn under 12 år, som spiser gratis. Der er gratis in-flight underholdning samt USB-stik til opladning af mobil mm.

Du kan uden merbetaling medbringe op til 23 kg bagage samt 10 kg håndbagage.

Economy Comfort
På Economy Comfort er al mad og drikkevarer (med undtagelse af champagne) gratis. Sæderne er bredere end på Economy Class, og der er forøget benplads. Som rejsende på Economy Comfort har du ret til Business Check-in, og du kn frit benytte Iceland Airs lounge i Reykjavik samt Aviator lounge i København.

Du kan medbringe op til 2x23 indchecket bagage samt 2x10 kg håndbage på rejsen.

Saga Class
På Saga Class får du et stort sæde, der kan lænes langt tilbage. Der serveres en Saga Class menu, og du har business check-in og loungeadgang på rejsen, hvor du også har gratis wifi.

Passagerer på Saga Class kan medbringe op til 2x32 kg bagage samt 2x10 kg håndbagage.

Saga Class priser er yderst attraktive og behøver ikke koste mere end en Premium Economy billet hos andre selskaber.

Kontakt MyPlanet for tilbud på din rejse til USA eller Canada med Iceland Air.