^
  • Flere afrejser fra Jylland

Flere afrejser fra Jylland

Derfor bruger vi kun rutefly

Hos MyPlanet gør vi vores bedste for at give jer den bedste start på rejsen. Derfor bruger vi kun rutefly med velkendte flyselskaber, der er blevet nøje udvalgte for deres kvalitet, komfort og service. Det er der mange fordele ved. I modsætning til eksempelvis charterfly og de fleste lavprisselskaber tilbyder rutefly som oftest:

- Mange afgange og forbindelser at vælge imellem
- Høj komfort med god benplads
- Individuelle skærme med tusindvis af timers underholdning
- Inkluderet mad og drikkevarer om bord
- Mulighed for stop på vej mod den endelige destination
- Gode forbindelse og priser på indenrigsfly på jeres destination
- Hjælp til ombooking, hvis jeres fly skulle blive aflyst

Afrejse fra Billund

MyPlanets rejsende kommer fra hele landet. Derfor tilbyder vi naturligvis afrejse fra Billund. Lufthansa og KLM vil oftest være det foretrukne valg fra det midtjyske, hvor begge flyselskaber har adskillige daglige afgange. Desuden er British Airways begyndt at flyve fra Billund til London Heathrow, hvorfra der er fly til hele verden.

Afrejse fra Aalborg

KLM og Lufthansa flyver også fra Aalborg, hvilket gør det let for nordjyder at komme til Frankfurt og Amsterdam, hvorfra der er forbindelse til hele verden. Dette er ikke blot godt nyt for Nordjyder. Flere og flere rejsende fra andre dele af landet får i disse år øjnene op for fordelene ved at flyve fra Aalborg Lufthavn:

- Lufthavnen er lille og let at finde rundt i
- Der er let adgang til lufthavnen fra motorvejen
- Gratis parkering

Gør stop på vejen og få ekstra oplevelser med hjem

Har I en mellemlanding på vej mod jeres endelige destination, vil der typisk være mulighed for at stoppe et par dage, inden I fortsætter til jeres endelige destination. Det åbner et væld af muligheder. Snup eksempelvis et par dage i New York, inden I fortsætter til USA's vestkyst. Eller kombiner storbyferie og store naturoplevelser på det nordamerikanske fastland med badeferie på Hawaii. Mulighederne er uendelig, og ikke blot bryder et stop rejsen op. Det er også en fantastisk mulighed for at få flere spændende oplevelser med hjem.

Se MyPlanets rejser til USA