^
  • 5 fantastiske Florida oplevelser

5 fantastiske Florida oplevelser

F for familie. F for formidabel. F for Florida. Den amerikanske delstat Florida er et mekka for børnefamilier. Her får du 5 anbefalinger til store oplevelser, som MyPlanet for nyligt har afprøvet.

Rejs med MyPlanet til Florida

Rejser du med MyPlanet til Florida, bestemmer du selv både rute og rejselængde. Kontakt os for en snak om dine ønsker til oplevelser og prisniveau. Så laver vi et tilbud på netop din rejse til FloridaSe MyPlanets rejser til USA. Du kan for eksempel opleve 'Det bedste af Florida i bil', nyde 'Florida i Poolvilla', eller se vores andre rejser til Florida. Mulighederne er mange i den skønne solskinsstat.

Svøm med delfiner

Kunne du tænke dig at blive skubbet gennem vandmasserne af to legesyge delfiner? Eller hvad med et ægte delfinkys? Det kan du få hos Dolphins Plus, der tilbyder delfinsvømning uden at gå på kompromis med delfinernes trivsel. Dolphins Plus scorer topkarakter på TripAdvisor, og MyPlanet er det eneste rejsebureau i Danmark, som kan hjælpe med bestilling.

Mød en vild søko

Crystal River på Floridas vestkyst er det eneste sted i verden, hvor du kan svømme med vilde søkøer. Tag på en frisk morgentur og kom helt tæt på de enorme men fredelige havpattedyr, som holder til ved flodens varme kilder. Turen foregår fra en lille båd og du får udleveret både våddragt og snorkeludstyr.

Udforsk de varme kilder

Kun de færreste ved, at Florida byder på store naturoplevelser. En af dem finder du ved Crystal River, hvor du for få dollars kan leje en robåd og tage på familietur gennem det krystalklare vand, som kommer fra områdets varme kilder. Dyrelivet er rigt, og du kan opleve ørne, hejrer, vaskebjørne og oddere. Er du heldig ser du en søko eller tilmed en af de sjældne vilde bjørne.

Et vandland i særklasse

Orlando byder på masser af kendte temaparer som Seaworld, Disneyland og Universal Studios og er derfor et must, når du besøger Florida med familien. Men Orlando byder også på masser af mindre kendte parker, som f.eks. vandlandet Aquatica, der byder på vandrutsjebaner, der går gennem et bassin med delfiner, bølgebassin med sandstrand og masser af vilde og sjove oplevelser med vand. Et oplagt sted at hygge sig med familien.

Slap af på Outrigger Beach Resort

Outrigger Beach Resort er en ægte perle langs Floridas lokkende vestkyst. Hotellet ligger lige ud til stranden, som er en af de bedste i hele USA. Stedet er familieejet og måske derfor er atmosfæren hjemlig og afslappet. Er du heldig ser du delfinerne springe gennem bølgerne som solen går ned. Prisen er næsten rørende for gode værelser med plads til en familie.

5 grunde til at rejse til Florida 

1) Klimaet. Vejret er vidunderligt med over 300 solskinsdage om året og behagelige temperaturer.
2) Strandene. Især vestkysten lokker med kilometervis af strand med det fineste, hvide sand.
3) Vejene. Afstandene er korte og vejene gode, så det er nemt at komme omkring.
4) Prisniveauet. Det er især billigt at gå på restaurant og udbuddet er enormt.
5) Indbyggerne. I Florida bliver man mødt af sjældent nysgerrige og imødekommende lokale.