^
 • Rejser til Hawaii

  Vi sammensætter din rejse til Hawaii helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Hawaii

Med sine fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima lever rejser til Hawaii op til enhver drøm om den perfekte tropeø.

Men rejser til Hawaii rejser byder også på uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende, traditionel kultur med dybe polynesiske rødder. Også under vandet er Hawaii rig på attraktioner. Snorkel med kæmperokker, tag på hvalsafari i vinterhalvåret, og udforsk de farvestrålende koralrev direkte fra stranden. 

Fire meget forskellige øer

Alle Hawaii-øerne er fantastiske på hver deres måde, og de har vidt forskellige oplevelser at byde på. Oplev den berømte Waikiki Beach i Honolulu på øen Oahu, der også byder på et bevægende besøg ved Pearl Harbour samt frygtløse surfere langs North Shore. Maui er også rig på lækre tropestrande. Men her kan du også køre i bil langs dramatiske kyster til byen Hana og udforske rå vulkanske landskaber i Haleakala National Park.

Flere fantastiske naturoplevelser venter på mindre besøgte Kauai, hvor du kan vandre langs Na Pali-kysten til skjulte strande og opleve suset på kanten af den mægtige Waimea Canyon. Den mest alsidige ø er dog Hawaii Island, hvor aktive, jungleklædte vulkaner hæver sig over Kona-kystens strande. Der er også på rejser til Hawaii Island, at du kan opleve lavastrømme vælte i havet, smage kaffe fra lokale kaffeplantager og komme tæt på Hawaiis traditionelle kultur.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Hawaii kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Fakta

Med sine fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima lever rejser til Hawaii op til enhver drøm om den perfekte tropeø. Men rejser til Hawaii byder også på uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende, traditionel kultur med dybe polynesiske rødder. Også under vandet er Hawaii rig på attraktioner. Snorkel med kæmperokker, tag på hvalsafari i vinterhalvåret, og udforsk de farvestrålende koralrev direkte fra stranden.


Alle Hawaii-øerne er fantastiske på hver deres måde, og de har vidt forskellige oplevelser at byde på. De fire største, som også er de mest besøgte er Oahu, Maui, Kauai og Hawaii Island, som tidligere hed The Big Island.


 


Oahu


Oahu er blandt andet kendt for sine indbydende strande. Nogle af de mest kendte er Waikiki, Kailua og Lanikai. Turister på jagt efter en smuk badestrand og passionerede surfere fra hele verden kommer hertil for at nyde godt af de hvide sandstrande og gode bølger. Oahu er også et rigtig godt sted at tage til, hvis du vil snorkle og dykke, for ikke langt fra kysten kan du udforske fascinerende koralrev fyldt med farverige fisk. Det er også på Oahu, du finder Pearl Harbor. Her kan du blandt andet opleve et mindesmærke, der er rejst til ære for de soldater, USA’s flåde mistede, da japanerne angreb i 1941. En helt anden mulighed er at tage på shopping i nogle af Honolulus mange butikker, forkæle smagsløgene i China Town eller nyde en drink til lyden af et traditionelt Hawaii-band.


Maui


Mauis smukke strande indbyder til alt lige fra snorkling blandt farverige fisk til surfing på Mauis gode surfbølger. I vinterhalvåret kan du også få den helt særlige oplevelse at se pukkelhvalerne med deres nyfødte kalve ud for kysten. Snyd ikke dig selv for en køretur ad Hana Highway, der snor sig langs Mauis nord-østkyst. Vejen går gennem øens smukke, tropiske regnskov, og undervejs kan du opleve vandfald, fantastiske strande og botaniske haver med blomster og planer, der kun findes på Hawaii.


Det er dog ikke kun ved kysten, at Maui imponerer. Søger du lidt ind i landet, venter fantastisk smuk natur med grønklædte bjerge, tropisk regnskov, brusende vandfald og små vandhuller, der indbyder til en svalende dukkert. Det er også på Maui, du finder Haleakala National Park med vulkanen Haleakala, hvorfra du kan opleve den skønneste solopgang, hvis du er tidligt på færde. Aftnerne kan du passende tilbringe på nogle af øens restauranter, som roses til skyerne af gourmet-elskere.


Kauai


Kauai er også kendt som Garden Isle på grund af sin skønne frodige natur. Øens indre er præget af lodrette bjergsider med takkede tinder, frodig grøn regnskov og vandfald i massevis. Et sandt tropisk paradis. Waimea Canyon State Park byder på et af øens mest dramatiske landskaber, mens Wailua River stille bugter sig gennem de frodige omgivelser. Prøv en tur i zip-line, eller tag på den udfordrende vandretur langs øens kyst ad Kalalau Trail til den fantastiske Kalalau Beach.


Hawaii Island


Den mest alsidige ø på Hawaii er Hawaii Island. Øen byder på et fantastisk landskab med både tætbevoksede, grønne bjerge, smukke åbne kyststrækninger og sneklædte bjergtoppe. Det er også på Hawaii Island, du finder Hawaii Volcanoes National Park, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Parken er hjem for vulkanerne Kilauea og Mauna Loa, der er nogle af verdens mest aktive vulkaner. Og du kan opleve dem på nært hold på en gåtur langs vulkankraterne, hvorfra du kan se de rødglødende lavastrømme. På øens indre finder du Rainbow Falls. Et smukt vandfald, der sender kaskader af vand ud over kanten på en lavagrotte. Eller besøg Hawaii Tropical Botanical Garden med flotte vandfald, små vandløb og regnskovens fascinerende blomster. Trænger du til at slappe af og komme ned i gear, så er Hawaii Island selvfølgelig også hjem for fantastiske strande som for eksempel Hapuna og Richardson Beach.


Hawaiis 5 bedste strande


En rejse til Hawaii er ikke komplet uden et besøg eller to, eller tre ved nogle af ørigets fantastiske strande. Men det kan være svært at vælge, og valget afhænger også af om du skal bade, snorkle, surfe eller bare ligge på stranden. Her får du vores bud på de fem bedste strande på Hawaii, og der er helt sikkert noget for enhver smag.


 1. 1: Napili Bay, Maui

Stranden her ligger i en smuk bugt flankeret af høje slanke palmetræer og byder på lækkert gyldent sand, gode snorklemuligheder og den mest fantastiske solnedgang. Vandet er som oftest roligt i bugten, som er ideel til en svømmetur, snorkling eller stand-up paddleboarding. Med andre ord en skøn strand for familien, der skal tilbringe dagen på stranden.


 1. 2: Honaunau Bay, Hawaii Island

Honaunau Bay er ikke en typisk Hawaii strand med blødt sand og gode surfbølger. Her er det livet under havoverfladen, der trækker folk til. Udbrud fra vulkanen Kilueau har sendt lava helt ned i havet, hvor det er størknet i store mørke formationer. Bugten er i dag hjem for et smukt koralrev, farverige fisk og den truede grønne havskildpadde. Det ideelle sted at snorkle og dykke. 


 1. 3: Hapuna Beach, Hawaii Island

Hapuna Beach er en af Hawaii Islands imponerende hvide sandstrande og kendt som en af Hawaiis bedste strande. Her er der gode forhold for både badegæster og dem, der vil bodyboarde eller snorkle. Ved stranden er der desuden god mulighed for parkering, små boder, hvor du kan købe mad, bænke og borde, toiletter og brusere.


 1. 4: Hanalei Bay, Kauai

Hanalei Bay er indbegrebet af en Hawaiiansk paradis-strand. Den mere end tre kilometer lange smukke sandstrand ligger på Kauais nordlige kyst med de grønklædte bjergsider i baggrunden. I vinterhalvåret er bølgerne ofte store, og de tiltrækker surfere i massevis. Men i sommermånederne er vandet mere roligt og indbyder til en forfriskende svømmetur.


 1. 5: Lanikai Beach, Oahu

Palmetræer, hvidt sand, tropiske planter og solskin i lange baner gør Lanikai Beach til en af Hawaiis mest idylliske og smukke strande. Stranden ligger beskyttet bag et koralrev, så det indbydende turkisblå vand er ofte roligt. Nyd dagen på stranden, eller lej en kajak og besøg øerne Mokumanu og Mokulua, som er hjem for et rigt fugleliv.


Vejret på Hawaii


Du kan besøge Hawaii året rundt, men der er naturligvis forskel på vejret. Overordnet set kan du dele Hawaii op i to sæsoner: sommer og vinter. Vinteren strækker sig fra oktober til april og byder på temperaturer, der kan svinge mellem 18 °C og 31 °C. Men dette er samtidig sæsonen med mest nedbør, og den falder primært i december og januar.


Sommermånederne fra maj til oktober er de varmeste med temperaturer omkring 30 °C. Vandet er også dejlig varmt med temperaturer mellem 23 °C og 27 °C. Heldigvis er der ofte en let brise ved Hawaiis kyster, som gør det yderst behageligt trods de høje temperaturer.


Fakta om Hawaii


 • Øer: 132

 • Areal: 16.760 km2

 • Befolkning: 1,37 mio.

 • Hovedstad: Honoulu

 • Største by: Honolulu (337.300)

 • Højeste punkt: Mauna Kea (4.205 m)

 • Sprog: Engelsk, hawaiiansk, pidgin-engelsk samt forskellige indvandrersprog som ilokano og tagalog

 • Valuta: Amerikanske dollars

 • Flyvetid fra Danmark: ca. 21 timer og 30 min.

Kort