^
 • Las Vegas og Californien med privatfly og bus

 • Las Vegas og Californien med privatfly og bus

 • Las Vegas og Californien med privatfly og bus

 • Las Vegas og Californien med privatfly og bus

Las Vegas og Californien med privatfly og bus

Oplev Californiens dramatiske kystlinje i kombination med livlige Las Vegas og Yosemites fantastiske landskaber på denne guidede grupperejse.

11 dage fra kr. 13.800 inkl.
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn 
Fra kr. 22.800 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.700
Prisen inkluderer: Fly, guidet rundrejse med fly og bus samt alle overnatninger 

Oplev det vestlige USA på en grupperejse med andre internationale gæster og en engelsktalende guide. Turen foregår fortrinsvist med bus, så du kan nyde landskaberne og de hyggelige byer undervejs. Men to strækninger flyves, hvilket giver mere tid til at opleve USA's fantastiske natur.

Rejsen starter i neonoplyste Las Vegas, hvorfra du flyver til Yosemite Nationalpark. Turen fortsætter til USA’s vestkyst med bus, hvor vinområdet Napa Valley og storbylivet i hyggelige San Francisco venter dig. Herfra fortsætter du sydpå langs den rå Stillehavskyst til filmbyen Los Angeles. Oplev blandt andet Walk of Fame, Beverly Hills og den berømte Venice Beach, inden privatflyet fører dig tilbage til Las Vegas.  Der venter dig en perlerække af højdepunkter på denne tur, så det er bare at læne sig tilbage og nyde det i fulde drag!

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Danmark – Las Vegas

Fra Danmark flyver du til Las Vegas, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. På hotellet bydes du velkommen af din guide for de kommende 10 dage, og resten af dagen kan du frit udforske Las Vegas på egen hånd. Et godt sted at starte er på The Strip, hvor kasinoerne ligger side om side med blinkende neonskilte og imponerende hoteller. Her kan du opleve alt fra dansende springvand, sørøvere og romerske soldater til miniudgaver af storbyer som Venedig, New York og Paris.

Dag 2: Las Vegas – Yosemite

Store naturoplevelser venter i dag, når du flyver til nationalparken Yosemite i Sierra Nevada-bjergene. Snart er du omgivet af dybe skove, rå klippevægge, brusende floder og åbne græsenge. Særligt smukt er området omkring Yosemite-dalen med de kendte klippeformationer El Capitan og Half Dome. Du går heller ikke glip af Bridalveil Falls og den storslåede udsigt fra Tunnel View.

Dag 3: Yosemite – San Francisco

Du kører i bus gennem frodige landbrugsområder mod San Francisco og lægger vejen forbi det berømte vinområde Napa Valley, hvor du får mulighed for at smage på den seneste høst. Det bliver også tid til et besøg i den hyggelige by Sonoma. Du har to dage til rådighed i smukke San Francisco, og oplevelserne starter allerede i dag, hvor du har aftenen fri til at nyde byens mange tilbud. Spis et godt måltid mad på en af de mange restauranter ved Fisherman’s Wharf, eller gå en tur gennem China Town, hvor små butikker tilbyder kinesiske varer i massevis.

Dag 4: San Francisco

Dagen i dag byder på en byrundtur, som tager dig fra Golden Gate Bridge og Chinatown til Union Square og Fisherman’s Wharf. Du kommer også til at opleve San Francisco fra vandet. Hils på søløverne ved Pier 39, inden du sejler videre under Golden Gate Bridge. På turen kan du nyde udsigten til San Franciscos skyline, og du kommer også forbi fængselsøen Alcatraz, hvor en række af USA’s mest notoriske fanger i sin tid sad fængslet. Resten af dagen kan du udforske byen på egen hånd.

Dag 5: San Francisco – Highway 1 – San Luis Obispo

Der venter en fantastisk smuk køretur ad den legendariske Highway 1 langs Stillehavskysten. Et af højdepunkterne på vejen er byen Monterey. Havnen er blevet sat flot i stand, og der er nu indrettet fine restauranter og små butikker i de gamle fabrikshaller. Turen går videre mod syd gennem Carmel-by-the-Sea og forbi Big Sur, hvor bølgerne slå mod den rå klippekyst. Du passerer også Hearst Castle, som aviskongen William Hearst opførte, inden du når Cambria.

Dag 6: San Luis Obispo – Los Angeles

Nyd morgenen i Cambria, inden turen fortsætter sydpå mod Santa Barbara. Santa Barbara er i dag bedst kendt for sin smukke strand og det fantastiske klima, hvilket har givet byen tilnavnet ”Den Amerikanske Riviera”. Sidst på eftermiddagen når du til filmbyen Los Angeles, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende to nætter.

Dag 7: Los Angeles

Dagen byder på en byrundtur til alle Los Angeles’ største seværdigheder. Du kommer ud til kysten, hvor du kan opleve den hyggelige stemning i Marina del Rey, Venice og Santa Monica. Du oplever naturligvis også stjernernes Hollywood, hvor kendte personer gennem tiderne er blevet udødeliggjort ved at få deres navn på fortovet ad Walk of Fame. Mere filmmagi venter ved Sunset Strip og i Beverly Hills, hvor du med lidt held kan være få et glimt af en stjerne eller to langs Rodeo Drive.

Dag 8: Los Angeles – Las Vegas

Privatflyet holder klar i lufthavnen, og efter en kort flyvetur, kan du igen træde ud i Las Vegas’ varme ørkenluft, hvor neonlysene glitrer og mennesker myldrer op og ned ad The Strip. Resten af dagen er fri til egne eventyr i byen, der byder på et væld af muligheder.

Dag 9: Las Vegas

Hele dagen er til fri disposition i Las Vegas. Oplev for eksempel et af de mange shows eller koncerter, der finder sted i byen. Eller kast dig over en af hotellers enorme buffeter, som tilbyder retter fra hele verden og for enhver smag. Mulighederne er uendelige, og guiden hjælper dig naturligvis gerne med at planlægge din dag.

Dag 10: Afrejse fra las Vegas

I dag slutter rejsen i det vestlige USA, og turen går til lufthavnen og videre mod Danmark.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en rundrejse langt ud over det sædvanlige.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 22.800  Fra kr. 13.800
 Højsæson  Fra kr. 25.200  Fra kr. 16.000

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Las Vegas tur /retur
 • 1 overnatning i Las Vegas på godt temahotel
 • Velkomstreception i Las Vegas
 • Flyrejse i privatjet fra Las Vegas til Merced (Yosemite Nationalpark)
 • 1 overnatning ved Yosemite i lodge
 • Bustur fra Yosemite til San Francisco
 • Napa Valley og Sonoma tur med vinsmagning
 • 2 overnatninger i San Francisco på godt turistklassehotel
 • Sightseeing bustur i San Francisco
 • Bådtur i San Francisco-bugten
 • Bustur ad Pacific Coast Highway 1 fra San Francisco til Cambria
 • Sightseeing på 17-Mile Drive og rundvisning i Monterey og Carmel
 • 1 overnatning i Cambria på godt turistklassehotel
 • Bustur fra Cambria til Los Angeles
 • 2 overnatninger i Los Angeles på godt turistklassehotel
 • Sightseeingtur i Los Angeles
 • Flyrejse i privatjet fra Los Angeles til Las Vegas
 • 2 overnatninger i Las Vegas på godt temahotel
 • 9 x morgenmad
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Guidet tur til Grand Canyon Nationalpark
 • Middag i San Francisco Chinatown
Højsæson

Højsæson for det sydvestlige USA er i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.