^

Rejser til Florida

Find de bedste rejser til Florida med endeløse Miami Beach, rutsjebanernes Orlando og tropiske Key West.

For mange er en rejse til Florida lig med sol og strand, og Floridas tropiske klima indbyder da også til badeferie i Miami, Fort Myers eller Florida Keys.

Orlando - Forlystelsesparkernes højborg

Men en rejse til Florida kan også indeholde et væld af andre oplevelser. Når du rejser til Florida kan du f.eks. udforske Disney World, SeaWorld, Universal Studios, Wizarding World of Harry Potter og alle de andre imponerende forlystelsesparker i Orlando. Her kan du bo i din egen pool-villa, og lejer du en bil, kan du nemt udforske resten af Floridas oplevelser og attraktioner.

Søkøer, rumraketter og alligatorer

Svøm med søkøer ved Crystal River, lær mere om de store rumrejser i Kennedy Space Centre, og nyd den caribiske stemning i Key West. Du kan også sejle i luftpudebåd gennem Everglades på udkig efter alligatorer og samle konkylier på Sanibel og Captiva Island.

Lad krydstogtet begynde i Florida

Hvorfor ikke kombinere din rejse til Florida med et krydstogt i Caribien eller hvad med et et par dages storbyferie i New York? Begge dele kan gøres for forbavsende få penge. 

Tag på outlet shopping i Florida

Rejser du til USA, så er det oplagt at shoppe nogle af de amerikanske brands med hjem. Bestiller du din USA rejse igennem MyPlanet, får du derfor et gratis rabathæfte til Simon Shoppings store udvalg af outlet shoppingcentre med i prisen. Læs mere om Simon Shopping her.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Florida kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Kort