^
 • Familieferie i Orlando og Kissimmee

  9 dage fra kr. 5.100

 • Familieferie i Orlando og Kissimmee

  9 dage fra kr. 5.100

 • Familieferie i Orlando og Kissimmee

  9 dage fra kr. 5.100

 • Familieferie i Orlando og Kissimmee

  9 dage fra kr. 5.100

 • Familieferie i Orlando og Kissimmee

  9 dage fra kr. 5.100

Familieferie i Orlando og Kissimmee

Orlando og Kissimmee, som ligger syd for Orlando, er perfekt til familieferier fyldt med oplevelser for både store og små.

9 dage fra kr. 5.100

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 6.100 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.800
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger og billeje

Orlando er næsten blevet synonym med en række af verdens sjoveste, vildest og mest gennemførte forlystelsesparker.

Orlando og Kissimmee byder også på glimrende shopping til billige priser, et lækkert, tropisk klima og muligheden for at besøge Kennedy Space Centre. Du bor i Kissimmee, som ligger lige syd for Orlando. Herfra har du nem adgang til områdets mange spændende aktiviteter. Kissimmee er desuden et dejligt afslappende sted at trække sig tilbage efter en dag fyldt med aktiviteter. På denne rejse har du hele 7 nætter i Kissimee. Så du har god tid til både at slappe af og udforske de mange seværdigheder, området har at byde på. Du kan naturligvis forlænge eller forkorte rejsen, som du har lyst.

Eller du kan kombinere opholdet i Kissimmee med badeferie langs Floridas tropekyster eller flere eventyr i andre dele af USA.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen mod Orlando og Kissimmee i Florida, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Hvis du har lejet en bil hjemmefra, står den klar ved ankomsten. Ellers er det let at tage en taxa til hotellet. Resten af dagen er fri til at slappe af oven på flyveturen og få de første indtryk af denne fascinerende by. 

Dag 2-7: Orlando/Kissimmee

Med en hel uge til rådighed i Kissimmee og Orlando, har du god tid til at udforske de mange seværdigheder. Oplev isbjørne, pingviner, hvidhvaler og alverdens andre havdyr i SeaWorld. Hjælp Harry Potter og hans venner på troldmandsskolen Hogwarts, og få et kig ind bag filmkulisserne i Universal, der også byder på et væld af filmrelaterede forlystelser. I Disney World kan du møde alle de elskede figurer fra Disneys univers, mens Animal Kingdom lader dig komme tæt på eksotiske dyr fra hele verden. I Epcot hyldes menneskehedens bedrifter, mens de fantastiske rutsjebaner i Islands of Adventure garanterer sug i maven. Du kan sågar rejse ind i den bibelske verden i Holy Land, og flyve i zipline over hovederne på levende alligatorer i Gatorland. Bagefter kan rejsestøvet vaskes af i de dejlige laguner og vilde vandrutsjebaner i Aquatica. 

Orlando og Kissimmee har dog meget mere at byde på end forlystelsesparker. Byen bugner af glimrende restauranter, og der er rig mulighed for at få kreditkortet luftet i alt fra sjove specialbutikker til Outlet Malls, hvor mærkevarer sælges til spotpriser. Er du til golf, ligger der adskillige gode baner omkring byen, og med en bil til rådighed er Floridas strande og Kennedy Space Centre kun en kort køretur væk. Du kan også svømme med vilde søkøer i Crystal River, eller besøge USA's ældste by San Augustine. Så selv med en hel uge i Orlando, bliver du nok alligevel nød til at vælge mellem de mange muligheder. 

Dag 8: Afrejse fra Orlando

Det er tid at tage afsked med Florida og begynde hjemrejsen. Eller forlæng rejsen med flere eventyr i USA. Det kunne eksempelvis være storbyferie i New York, badeferie langs Floridas tropestrande eller en tur gennem Sydstaterne, der byder på masser af god musik. Eller hvad med et krydstogt i Caribien? 

Dag 9: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark efter en familieferie fyldt med store oplevelser. 

Kort

Pris pr. person

3-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og to børn
 Vinter  Fra kr. 6.800  Fra kr. 5.400
 Forår/efterår  Fra kr. 6.100  Fra kr. 5.100
 Sommer   Fra kr. 8.100  Fra kr. 6.900

4-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og to børn
 Vinter  Fra kr. 7.600  Fra kr. 5.800
 Forår/efterår  Fra kr. 7.400  Fra kr. 5.700
 Sommer   Fra kr. 9.600  Fra kr. 7.600

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Orlando t/r
 • 7 døgns leje af bil (inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse variererer afhængigt af antal rejsende
 • 7 overnatninger på hotel i Orlando/kissimmee i valgte kategori (3-stjernet kategori: Champions World Resort eller lignende)
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Ekstra nætter på hotel og/eller ekstra dages billeje - spørg om pris
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.