^
  • Rejser til Yellowstone

    Oplev Nordamerikas natur fra sin vildeste og mest storslåede side i Yellowstone National Park.

Rejser til Yellowstone

En rejse til Yellowstone byder på enestående naturoplevelser med masser af dyreliv.

Oplev Nordamerikas natur fra sin vildeste og mest storslåede side i Yellowstone National Park. Her græsser bisonokserne stadig i de åbne vidder, og ulve søger føde i skovene. Langs floderne lunter bjørne rundt på udkig efter det næste måltid, og i de kølige efterårsmåneder genlyder bjergene af hjortenes hule brøl. Velkommen tilbage til naturen. 

Oplevelser i Yellowstone

De største oplevelser i Yellowstone er naturligvis centreret omkring naturen. Se gejseren Old Faithful sende kogende vand 60 meter op i luften. Eller udforsk nogle af parkens mere end 200 andre gejsere. Andre højdepunkter er kløften Grand Canyon of the Yellowstone, der prydes af det mest berømte af parkens 110 vandfald. Glem heller ikke terrasserne ved Mammoth, dramatiske Bear Tooth Highway og Grand Prismatic Spring, der lyser som et stort, farvestrålende øje i landskabet. 

Overalt i parken fører vandrestier dybere ind i naturen, og de mange søer og vandveje er perfekte til rafting og sejlture i kano. Fluefiskeri i er desuden i verdensklasse, eller hvad med at svinge dig i sadlen på rideture i de vilde landskaber. Naturen i Yellowstone er så varieret, at du let kan bruge dagevis på at udforske parken, og en kort køretur mod syd byder Grand Teton National Park på flere dramatiske bjergtinder, klare bjergsøer og fantastiske vandrestier. 

Se dyr i Yellowstone

Dyrelivet i Yellowstone er særdeles rigt, og muligheden for at opleve bjørne, ulve, bisonokser, hjorte og et væld af andre dyr i fri natur, er højdepunktet på de fleste rejser til Yellowstone. Dyrene vandre frit omkring i hele parken. Men særlig Lamar Valley anses for at være et godt sted at kigge efter ulve, bison-okser, bjørne og væld af andre dyr. Madison Valley og Hayden Valley er også gode steder at kigge efter bison, prærieulve og grizzlybjørne. Elge er almindelige i åbne enge og skove i Bechler-området og langs Gallatin River. Mens hjorte af forskellig art er et almindeligt syn i Norris, Hayden Valley og Mammoth Country. 

Hvornår skal man rejse til Yellowstone?

Yellowstone kan besøges hele året, hvis du er godt forberedt. Vintrene her er iskolde, og sne dækker parken. Men landskaberne er fortryllende smukke, og chancerne for at se dyr er store. Sidst på foråret smelter sneen, og vilde blomster fylder landskaberne. Det er det, alle har ventet på, og i den lune sommer, nyder dyrene godt af naturens overflod. Sensommer og tidligt efteråret i Yellowstone er også en smuk oplevelse. Hjortenes kald gjalder i den kølige luft, og landskaberne står malet i gule, røde og brune farver.