^
  • USA - Utah - Bryce Canyon
    Rejser til Bryce Canyon

    Vi sammensætter din rejse til det vestlige USA og Bryce Canyon helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Bryce Canyon

Bryce Canyon National Park er blandt USA’s helt store naturvidundere.

Bryce Canyon National Park er blandt USA’s helt store naturvidundere. Her har elementerne eroderet Paunsagunt-plateauet og skabt utallige spektakulære klippeformationer og spir i smukke, varme nuancer. 

Masser af vandrestier i Bryce Canyon

Fra besøgscenteret kører busser rundt til parkens største seværdigheder. Den bedste måde at opleve Bryce Canyon er dog til fods. Så stå af bussen, og nyd udsigten fra de mange gode udsigtspunkter. Der er rig mulighed for at tage på nogle gode vandreture langs kløftens kant, men en vandretur gennem de spektakulære klippelandskaber i bunden af dalen er en mindst lige så stor oplevelse.

Oplev Bryce på cykel eller til hest

Du kan også vælge at leje cykler i parken, hvilket giver mulighed for at komme langt omkring. En anden mulighed er at udforske parken til hest eller på ryggen af et mulddyr. Det er en dejlig måde at komme rundt i parken på og langt mindre anstrængende end at vandre.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det vestlige USA og Bryce Canyon kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.