^

Rejser til det østlige USA

Rejs til det østlige USA og oplev naturskønne New England og storbyerne over dem alle: Boston, New York og Washington D.C.

En rejse gennem det østlige USA i bil byder på både spændende storbyer, smuk natur og en atmosfære, der er ganske ulig resten af landet. Det er også en rejse dybt ind i USA's historie.

Storby og natur i New England

Boston har en næsten europæisk stemning over sig, og mange anser den for at være blandt USA's hyggeligste storbyer. Bevæger du dig nord på langs kysten står fyrtårne vagt på afsidesliggende klippeskær, mens fiskerbåde lægger til med dagens fangst i små hyggelige kystbyer. Stop eksempelvis i den velbevarede by Newport, eller nyd New Englands bedste strande ved Cape Cod.  Væk fra kysten venter idylliske småbyer og skovklædte bjerge på at blive udforsket. Ikke mindst om efteråret, hvor træernes gule, brune og røde blade får skovene til at ligne et blussende flammehav.

Oplev Niagara Falls, Amish folket og Washington D.C

Ingen rejse til det østlige USA er fuldendt uden en tur til Niagara Falls, hvor enorme vandmasser vælter i dybet på grænsen til Canada. Herfra kan du fortsætte sydpå til USA's hovedstad, Washington D.C., via den berømte slagmark Gettysburg og det forunderlige amish-country, hvor folk stadig lever, som man gjorde det i 1800-tallet. 

New York - En by med mange ansigter

Sejl ud til frihedsgudinden, nyd udsigten fra toppen af Empire State Building, og besøg et par af de berømte museer. Men tag dig også tid til at nyde den særlige stemning i New Yorks gader, og besøg eksotiske bydele som Chinatown, Little Italy og Harlem, der alle er med til at give New York sin særlige karakter. Vi anbefaler, at du indlogerer dig på et centralt beliggende hotel på Manhattan. Så er du tæt på alt det, New York er.

Perfekt til kør-selv ferie

Det østlige USA egner sig perfekt til en ferie i lejet bil. MyPlanet kan hjælpe med at tilrettelægge ruten, og vi sørger naturligvis også for billejen, så du får de bedst tænkelige oplevelser undervejs. Du kan få inspiration til rejsen og eksempler på priser her på siden.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det østlige USA kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.