^
  • Rejser til Philadelphia

    Vi sammensætter din rejse til Philadelphia helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Philadelphia

På en rejse til Philadelphia kan du opleve historisk vingesus, fantastiske museer, god og billig shopping og et rigt kulturliv.

Mere end bare en storby

Både Uafhængighedserklæringen og den amerikanske forfatning blev til i Philadelphia, som også er USA’s første hovedstad og tilholdssted for en stor del af de første immigranter fra Europa. Derfor emmer Philadelphia af historie – og det gør byen ualmindeligt interessant at besøge som turist. 

Historisk vingesus

I byen kan du blandt andet se Liberty Bell, som varslede afgørende forandringer i byen under revolutionen og den senere statsdannelse, og du kan besøge en stribe fremragende museer, der fortæller om de store begivenheder og personligheder, der var afgørende for at stormagten USA siden blev virkelighed.

Kunst og shopping i særklasse

Også Philadelphias kunstscene er et trækplaster. Kunstmuseets samling er enestående og lige ved siden ligger privatsamlingen The Barnes Foundation, hvis impressionistiske malerier er vidt berømmet. Læg dertil Philadelphias hyggelige bymidte, som nemt kan nydes til fods og den taxfree shopping og du har opskriften på nogle fornøjelige dage i USA's femte største – og måske hyggeligste – storby.

Læs også MyPlanets guide til Philadelphia, hvor du får tips og ideer til oplevelser på din rejse til Philadelphia.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Philadelphia kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.