^

Rejser til det centrale USA

Tag på en fantastisk rejse til det centrale USA og oplev storbyen Chigaco og legendariske Route 66 på et road trip, du aldrig vil glemme!

Chicago er en af USA's mest oversete storbyer, på trods af at den er det perfekte udgangspunkt for rejser i det centrale USA.

Chicago - en storslået storby

Byen er den tredje største i USA, og her finder du alt fra fantastisk shopping og restauranter i verdensklasse til et væld af hyggelige caféer. Chicago byder desuden på et ualmindeligt rigt kulturliv med mange gode museer, samt en fantastisk udsigt over skoven af skyskrabere fra toppen af Sears Tower. 

Kør-selv ad Route 66

Men rejser til det centrale USA har meget mere at byde på end storbyferie i Chicago. En kør-selv-tur ad den legendariske Route 66 i bil gennem de mange historiske byer giver en spændende og sjov indsigt i den amerikanske kultur og folkesjæl.

Oplev den store prærie

Eller du kan køre mod nordvest fra Chicago til de vidtstrakte prærier i North Dakota og South Dakota, der byder på naturperler som Badlands, Black Hills og ikke mindst portrætterne af de fire præsidenter ved Mount Rushmore.

Vælg mellem bil eller autocamper/motorhome

Hos MyPlanet tilbyder vi rejser i lejet bil og rejser i motorhome/autocamper. Begge dele er perfekte til en rejse ad f.eks. Route 66.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det centrale USA kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Det centrale USA