^
  • Rejser til Aspen

    Vi sammensætter din rejse til Aspen i Colorado helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Aspen

Rejs til Aspen Snowmass for fantastisk skiløb i kombination med gode restauranter, shopping og udeliv.

Aspen er stedet, for dig der leder efter eminent skiløb i kombination med en by, som tilbyder både gourmet, shopping og charme. Udforsk Highlands Bowl, som kan udfordre selv den mest garvede skiløber, nyd nogle timer på Buttermilk bjerget mange gode pister eller prøv kræfter med Aspen Mountain. Lige meget hvor længe du vælger at blive kommer du ikke til at kede dig, for her er uanede muligheder.

Meget mere end skiløb
Aspen handler dog ikke kun om skiløb. Aspen er det helt rette sted for livsnyderen, der vil udfordres i terrænet om dagen, og nyde kulturelle oplevelser og god mad om aftenen.

Med andre ord får du de bedst mulige rammer for en skiferie, der byder på både fantastisk skiløb og kultur i dejlige omgivelser.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Aspen i Colorado kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Det centrale USA