^
 • Badeferie i Miami

  9 dage fra kr. 5.900

Badeferie i Miami

Nyd strandlivet, solen og stemningen i Floridas vidunderlige klima. En badeferie i Miami byder dog også på et rigt kulturliv, shopping i verdensklasse og et væld af udflugtsmuligheder.

9 dage fra kr. 5.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 7.700 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.500
Prisen inkluderer: fly, overnatninger samt billeje

Høje slanke palmer indrammer Miamis brede sandstrand, der prydes af de ikoniske farvestrålende livrederhuse, man kender fra film og TV. Men Miami har meget mere at byde på end sin legendariske strand. Shop i tusindvis af butikker, og nyd de varme tropeaftener blandt neonoplyste art deco-bygninger. Besøg glimrende museer, og oplev den cubanske stemning i Little Havanna. Eller lej en bil, og udforsk fantastiske nationalparker, farverige koralrev og skønne, caribiske tropeøer. Med 7 nætter i Miami har du god tid til både at slappe af og udforske området. Du kan naturligvis forlænge eller forkorte rejsen, eller kombinere badeferie i Miami med flere oplevelser i andre dele af USA.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark flyver du mod Miami i Florida, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Hvis du har lejet en bil hjemmefra, står den klar ved ankomsten. Ellers er det let at tage en taxa til hotellet. Resten af dagen er fri til at udforske området og naturligvis se nærmere på Miamis vidunderlige strand.

Dag 2-7: Badeferie i Miami

Der er altid masser af liv langs Miamis lange, brede sandstrand, hvor folk kommer for at solbade og nyde det varme, turkisblå vand. Restauranter ligger overalt langs stranden, og du er aldrig langt fra en kølig drink, hvis tørsten melder sig. Men hvis du trænger til en pause fra strandlivet, har Miami rigtig meget mere at byde på.

Miami er en ægte amerikansk storby med spændende bydele, et væld af restauranter og shopping i verdensklasse. Her finder du alt fra fine butikker til outletcentre, hvor mærkevarer sælges til gode priser. Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til. Få en snert af Cuba i Little Havanna, og udforsk Coconut Grove, der i 60’erne og 70’erne var et populært kvarter for hippier og intellektuelle. Eller besøg et par af Miamis mange glimrende museer om alt fra veterantog og dinosaurer til Vizcaya Museum and Gardens flotte kunstsamling. Vizcaya er indrettet i en italiensk renæssance-villa fra 1916 komplet med en flot, klassisk have. Rejser du med børn, vil de elske Miami Zoo og Miami Seaquarium. For slet ikke at tale om en svømmetur med delfiner, hvor du kommer helt tæt på de charmerende og intelligente dyr.

Fort Miami er desuden et godt udgangspunkt for spændende udflugter. I Everglades National Park kan du suse gennem vidtstrakte vådområder i luftpudebåd på udkig efter alligatorer, og ved Key Largo kan du snorkle blandt farvestrålende koraller og nysgerrige tropefisk. Eller tag turen over de mange broer til Key West, der byder på smukke træhuse og en vidunderlig caribisk stemning på USA's sydspids.

Lyder alt dette for aktivt, er du aldrig langt fra stranden eller en af de tusindvis af hyggelige caféer, hvor du kan nyde det vidunderlige klima over en is eller et glas køligt hvidvin. Særlig stemningsfuld er Ocean Drive i de tidlige aftentimer, når snakken går på de mange fortovsrestauranter i neonlyset skær.

Dag 8: Afrejse fra Miami

Det er tid at tage afsked med Florida og begynde hjemrejsen. Eller forlæng rejsen med flere eventyr i USA. 

Dag 9: Ankomst til Danmark

Du ankommer nu til Danmark.

Kort

Pris pr. person

3-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Vinter  Fra kr. 9.600  Fra kr. 6.800
 Forår/efterår  Fra kr. 7.700  Fra kr. 5.900
 Sommer   Fra kr. 9.300  Fra kr. 7.400

4-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Vinter  Fra kr. 10.600  Fra kr. 7.300
 Forår/efterår  Fra kr. 10.000  Fra kr. 7.000
 Sommer   Fra kr. 11.500  Fra kr. 8.400

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark-Miami t/r
 • 7 døgns leje af bil (inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse variererer afhængigt af antal rejsende
 • 7 overnatninger på hotel på hotel i valgte kategori
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Ekstra nætter på hotel og/eller ekstra dages billeje - spørg om pris
Højsæson

Højsæson i Florida er i folkeskolernes sommerferie, omkring efterårs- og vinterferien, jul og nytår, påske samt "spring break".

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.