^
  • Autocamperferie i USA

  • Autocamperferie i USA

  • Autocamperferie i USA

  • Autocamperferie i USA

  • Autocamperferie i USA

Autocamperferie i USA

Autocamperferier er – og har i årtier været - en af vores store passioner her hos MyPlanet. Og kaster du dig ud i et autocamper-eventyr i USA, er vi sikre på, at det vil blive en ferieform, du vil komme til at holde af. 

Derfor skal du vælge MyPlanet

Hos MyPlanet er du i trygge hænder, når du skal på ferie i autocamper. Vi tilbyder dig nemlig:

  • Det største udvalg - vi finder den autocamper, der passer perfekt til dig
  • De bedste priser - vi har altid opdaterede priser og gode rabatter 
  • 50 års erfaring - vi har selv kørt i camper og giver dig vores bedste råd
  • VIP møde inden rejsen - vi hjælper med planlægningen af din rejse

 

Bestil nu og spar

Jo tidligere du bestiller, jo flere muligheder og bedre pris.
Priser på flyrejser, leje af autocampere, krydstogter, hoteller m.m. i USA er ofte baseret på udbud og efterspørgsel.
Er du klar til at bestille din sommerrejse til USA?
Baseret på priser fra tidligere år er det vores erfaring, at du kan få din drømmerejse billigere, hvis du bestiller nu, end hvis du venter med at bestille til senere på året.
SPAR 15% eller mere på i forvejen gode priser på 2020 leje af autocamper, hvis du bestiller senest 30/9 2019.

Frihed, natur og samvær

Vi elsker friheden til selv at bestemme. En ferie i autocamper handler nemlig om at lade nysgerrigheden styre dagen og ruten, og samtidig er du ikke afhængig af køreplaner, reservationer, indtjekning og udpakning. Rejseformen egner sig desuden godt til både par, familier og venner, der gerne vil opleve USA natur på tæt hold, nyder at campere og gerne vil dele oplevelserne med hinanden.

USA er som skabt til autocamperferie

Du finder ikke et bedre land til en ferie i autocamper end USA. Her er vejene brede, parkeringspladserne store og campingpladserne mange og ofte smukt beliggende midt i USA's storslåede natur. Desuden kan du relativt nemt komme fra en seværdighed til den næste, da landet ganske enkelt er spækket med spændende, sjove og interessante oplevelser.

Vælg den helt rette rute

Det vestlige USA er populært at udforske i autocamper. Her kan du opleve både smukke strande, fredfyldte vinområder, røde ørkenlandskaber, pulserende storbyer og spektakulære nationalparker, der tager pusten fra enhver.

Tager du derimod en rejse gennem det sydlige USA er du sikret masser af gode musik, storbycharme, god solid sydstatsmad, historiske seværdigheder og smukke gamle plantageejendomme, som tager dig tilbage i tiden.

Florida er et sikkert hit blandt andet hos børnefamilien. Afstandene er ikke så store, strandende er fantastiske, og så er der forlystelsesparker og shopping i massevis.

Det østlige USA  er bestemt også værd at udforske i autocamper. New York City, Washington D.C., Boston, Niagara Falls og Armish Country er blot nogle af de mange seværdigheder, der venter dig her. 

Find mere information

Mulighederne er mange, når rejsen går til USA i autocamper. Men vi hjælper dig på vej. Orientér dig i menuen til højre, hvor du finder masser af relevant information om rejsen i autocamper.

Ring til os på 70 12 50 11, når du er klar til en snak om din autocamperferie i USA.

Mere information...