^

Det sydvestlige USA i motorhome

Om du er til storslåede nationalparker eller livlige storbyer, så åbner en rejse til det vestlige USA op for nye oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i USA med dig.

Priseksempel: 20 dage fra kr. 6.000

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 8.200 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 5.400
Prisen inkluderer: Fly, første nat på hotel, leje af motorhome (kilometer tilkøbes) og VIP-møde før afrejse.

Oplev USA i motorhome med storslåede ørkenområder, monumentale Grand Canyon, vilde kyststrækninger, neonoplyste spillebyer og historiske Route 66. Læg dertil hyggelige San Francisco og Los Angeles med de berømte forlystelsesparker, og du har det meste af USA samlet på én rejse til "Det vilde vesten".

Du rejser i motorhome og bor på campingpladser i nationalparkerne undervejs. På den måde er du sikret de bedste naturoplevelser og friheden til at lade dig inspirere undervejs.

Storby og nationalparker
Rejsen kan begynde med nogle dage på hotel i San Francisco, så du har tid til at opleve byen. Herefter kan du hente motorhomet og begynde rejsen ind i landet. Du kan sågar fuldende rejsen med et stop i New York på udrejsen eller hjemrejsen for at opleve denne fantastiske storby.

Det vestlige USA's imponerende nationalparker ligger relativt tæt, hvilket gør det let at komme rundt mellem de mange naturoplevelser. Besøg Yosemite med sine brusende vandfald og rå klipper, kør gennem ubarmhjertige Death Valley, udforsk de orange klippeformationer i Zion og Bryce Canyon, eller læg ruten forbi mægtige Grand Canyon.

Forlæng ferien med flere oplevelser som eksempelvis New York
Gør eventuelt stop i The Big Apple og brug nogle dage i New York City. Du kan også forlænge vores turforslag i motrorhome/autocamper med en afstikker til for eksempel Capital Reef National Park, Canyonlands National Park, Arches National Park eller Monument Valley. 

Klik her og se hvilke autocampere du kan vælge imellem, når rejsen går til USA

Se her vores aktuelle tilbud på leje af autocamper i USA

Kom til rejseforedrag om autocamperferie i USA & Canada

I løbet af året holder vores dygtige foredragsholder Arne Naamansen foredrag om autocamperferie i USA og Canada. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her

  Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

  Få et tilbud

  Rejsen dag for dag

  USA - Californien - San Francisco - Golden Gate

  Stop 1: San Francisco

  I dag rejser du fra Danmark til Californien. Begynd med én eller flere dage på hotel i San Francisco, så du har tid til at udforske en af USA's mest charmerende storbyer. Besøg hyggelige Fisherman's Wharf med Pier 39, hvor søløverne holder til i solen. Lej en cykel, og tag en tur over Golden Gate Bridge til Sausalito, og sejl med færgen tilbage til San Francisco. Eller brug nogle timer på fængselsøen Alcatraz, som tilbyder en spændende sightseeingtur, hvor du får indblik i livet i fængslet og de mange kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiden.

  Det centrale San Francisco er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste, men tag også en tur med en af de gamle sporvogne. Du kan besøge den kinesiske bydel eller North Beach, hvor du stadig kan opleve en snert af Italien. Læg også vejen forbi den smukke snoede Lombard Street, der er en af San Franciscos mest fotograferede gader. San Francisco byder desuden på gode shoppemuligheder og mange restauranter, som tilbyder mad fra alverdens køkkener og i alle prisklasser.

  Stop 2: Yosemite National Park

  I dag begynder eventyret for alvor. Nu står der motorhome i USA på menuen.

  Efter du har fået motorhomet udleveret og fyldt køleskabet op, er du klar til flere fantastiske USA-oplevelser. Fra San Francisco går turen mod øst til Sierra Nevada-bjergene og Yosemite National Park.

  Yosemite byder på imponerende vandfald, gigantiske Sequoia-træer, lodrette klippevægge, dybe dale, blomstrende højsletter, himmelstræbende bjergtoppe og mange kilometer af velafmærkede vandrestier. Yosemite Valley er hjertet af Yosemite National Park og udgangspunkt for mange aktiviteter. Yosemite Valley er fantastisk. Men overvej også en køretur til Glacier Point eller gennem højlandet ad Tioga Pass Road til smukke Tuolumne Meadows. Yosemite Valley er tilgængelig det meste af året, men forårs- og sommermånederne er det mest populære tidpunkt at besøge dalen på.

  Distance: ca. 275 km fra San Francisco til Yosemite National Park.

  Vi foreslår, at du benytter KOA Mariposa, campingpladserne i selve Yosemite National Park eller i nogle af de tilstødende statsskove, der ligger både vest og øst for parken. Parken er populær, så det er vigtigt at bestille pladsen i forvejen. Du kan eventuelt vælge først at campere vest for og senere øst for Tioga Pass eller ved Tuolumne Meadows.

  Stop 3: Lone Pine | Death Valley

  Der venter en smuk køretur forude, når turen går over Tioga-passet gennem Yosemites vilde og storslåede højland. Du når om på østsiden af Sierra Nevada-bjergene og fortsætter mod syd, hvor der venter mange spændende naturscener og historiske steder. Landevejen følger dalen det meste af vejen og skærer sig ind mellem de tre nationalparker Kings Canyon, Sequoia og Death Valley. Besøg eventuelt interneringslejren Manzanar, der ligger på en vindomsust slette for foden af bjergene. Her kan du lære mere om de 10.000 amerikanere af japansk herkomst, der blev interneret på dette barske sted under 2. Verdenskrig.

  I mere end 70 år har Hollywood optaget westernfilm omkring den lille by Lone Pine. Så tag en tur ad Movie Road, og kig op mod Mt. Whitney, der med sine 4.400 m er det højeste bjerg i de 48 sammenhængende stater.

  Distance: ca. 300 km fra Yosemite Valley til Lone Pine.

  Vi foreslår, at du bor på Boulder Creek RV Resort lige syd for Lone Pine eller BLM Turtle Creek lige vest for Lone Pine. Alternativt er Furnace Creek Campground i Death Valley en mulighed fra september til maj.

  Stop 4: Las Vegas

  Turen fra Lone Pine til spillebyen Las Vegas går enten via Barstow og Mojave-ørkenen eller via Death Valley National Park, der byder på rå og ubarmhjertige landskaber. Her finder du Badwater Basin, som ligger 85,5 m under havets overflade. Stedet er dermed det laveste punkt i den vestlige verden, og det kan mærkes. Her er ulideligt varmt i sommermånederne, hvor temperaturen ofte ligger på 45-50 grader celcius.

  I Las Vegas er der altid et mylder af mennesker. Det er en sjov by fyldt med neonlys, stjerner, underholdning, butikker og spektakulære kasinoer med forskellige temaer, hvor du kan spille, spise sig mæt i enorme buffeter eller opleve de mange spektakulære shows. Las Vegas er en forunderlig og dragende kontrast til den vilde natur, som omgiver den, og her er masser at lave. Også for dem, der ikke ønsker at spille.

  Distance: ca. 500 km fra Lone Pine til Las Vegas (via Barstow).

  Vi foreslår, at du overnatter i KOA Circus Circus eller Oasis Las Vegas Resort.

  Stop 5: Zion National Park

  Landskaberne ændrer gradvist karakter på vejen mod Zion National Park, hvor vandrestier snor sig ind mellem mægtige orange klippevægge. Jo længere ind i kløften, du kommer, jo mere snæver bliver den. Helt inde i bunden er der kun få meter mellem de høje klippevægge, der rejser sig mod en høj blå himmel. Du kan også udfordre dit mod på gåturen til Angels Landing eller tage en af de mange andre gode gåture i området. Gratisbussen i Zion er obligatorisk, da det ikke længere er tilladt at køre i dalen. Bussen har ni stoppesteder ved forskellige udsigtspunkter og ved mange af de gode vandrestier.

  Distance: ca. 250 km fra Las Vegas til Zion National Park.

  Vi anbefaler campingpladsen Watchman, som ligger lige ved Zion National Park.

  USA - Utah - Bryce Canyon

  Stop 6: Bryce National Park

  Bryce Canyon National Park er blevet beskrevet som både et videnskabeligt laboratorium og et barns legeplads. Det er under alle omstændigheder et unikt sted, som byder på fantastiske naturoplevelser for både børn og voksne. Nationalparken dækker over et storslået område med forunderlige orange sandstenssøjler formet af vind, regn, sne og frost, hvilket har sikret den kælenavnet Lille Grand Canyon. Undgå at skulle kæmpe om parkeringspladser, og tag i stedet den gratis shuttlebus rundt i parken. Den har 12 stoppesteder og dækker området ganske godt. Besøg udsigtspunkterne Sunrise, Sunset og Inspiration, eller snør vandreskoene og udforsk kløftens mange gode vandreruter.

  Distance: ca. 200 km fra Zion til Bryce Canyon National Park.

  Vi foreslår, at du bor på Ruby's Inn RV Park lige udenfor parken eller på North Campground og Sunset Campground inde i Bryce National Park.

  Stop 7: Grand Canyon NP

  Endnu et af turen højdepunkter venter ved Grand Canyon. Det er et utroligt syn at stå på sydsiden af kløften og kigge ned i den dybe uendelighed. Længe har Grand Canyon fortryllet folk fra hele verden, og det er let at se hvorfor. Få landskaber på Jorden er så smukke som kløften i Grand Canyon National Park. Her har Colorado-floden i årtusinder skåret sig gennem sandstensklipperne og skabt et prægtigt landskab af enorme dimensioner. Det er værd at stå tidligt op og nyde solopgangen over kløften, når solens første spæde stråler møder de orange landskaber. Overvej en uforglemmelig helikoptertur over Grand Canyon. Du kan også udforske kløften fra ryggen af et mulddyr eller selv prøve kræfter med de mange vandrestier ned i kløften.

  Distance: ca. 475 km fra Bryce Canyon til Grand Canyon Village.

  Du kan eksempelvis overnatte på Mather campingpladsen eller Trailer Village.

  Stop 8: Kingman | Barstow

  Du rejser mod vest til Kingman i Arizona og eventuelt videre til Barstow i Californien ad Route 66. Den legendariske 4.000 km lange Route 66 bandt tidligere Chicago sammen med Los Angeles, og den kom hurtigt til at stå som symbol på den amerikanske drøm og friheden i egen bil. Ikke meget af den oprindelige vej har overlevet til i dag, men turen vest for Seligman er en af de længste tilbageværende strækninger. Her kommer du forbi Hackberry General Store, hvor du har mulighed for at nyde en kølig "Route 66 root beer", mens du ser på biler fra en svunden tid. Vejen fortsætter tæt forbi Hualapai Indian Reservation og videre til Kingman. Ved Kingman bør du overveje en afstikker til spøgelsesbyen Oatman, der også ligger på den historiske Route 66.

  En god alternativ rute er via Lake Havasu City til Joshua Tree National Park, Palm Springs, San Diego og Los Angeles.

  Distance: ca. 275 km fra Grand Canyon til Kingman, Arizona og yderligere 330 km til Barstow i Californien.

  Vi anbefaler en overnatning i Fort Beale RV Park ved Kingman, Blake Ranch ved Kingman, KOA Kingman eller KOA Barstow.

  Stop 9: Los Angeles

  Los Angeles er uoverskuelig stor. Men det er også en spændende by med sin helt egen charme. Byen består af 24 forstæder, der tilsammen er på størrelse med Sjælland. Det hele er bundet sammen af et omfattende motorvejsnet, der gør det nemt at komme rundt. Besøg for eksempel Venice Beach, Disneyland og Universals Studios. Santa Monica Pier, Getty Center, Hollywood, Walk of Fame og Beverly Hills er også et besøg værd. Der er med andre ord meget at se og opleve i Los Angeles. Så vælg nogle områder og oplevelser ud, som du vil koncentrere dig om under dit besøg.

  Distance: ca. 175 km fra Barstow til Anaheim

  Vi foreslår, at du bor på en af de tre campingpladser ved Disneyland i Anaheim, Dockweiler State Beach lige ved Los Angels International Airport, Walnut RV Park i det nordvestlige Los Angeles, Malibu Creek State Park lige uden for Los Angeles eller Malibu RV Park vest for Los Angeles.

  Stop 10: Highway 1 | Solvang

  Turen fra Los Angeles nordpå til San Francisco ad Highway 1 byder på mange spændende stop. Nordvest for Los Angeles finder du et lille stykke Danmark. I 1911 stiftede en gruppe danskere kolonien Solvang, der byder på danske navne, bagere og masser af dansk nostalgi i amerikansk udgave.

  Fra San Luis Obispo snor Highway 1 sig nordpå langs den dramatiske californiske kyst mod San Francisco. Stillehavets bølger slår ind mod den rå og spektakulære klippekyst, der gemmer på øde strande og små skjulte bugte. Køreturen er en stor oplevelse i sig selv, og langs vejen passerer du mondæne badebyer og små hyggelige historiske byer. Gør et stop ved Hearst Castle, der var avis-rigmanden William Randolph Hearts paladsagtige villa. Specielt den flotte swimmingpool designet efter romersk forbillede er imponerende. Lige nord for Hearst Castle ligger der ofte søelefanter på stranden. Forude venter også charmerende Carmel, der blev grundlagt i 1904 af en gruppe kunstnere og forfattere som kreativt værested. Mange af Carmels indbyggere er stadig kunstnere, malere, musikere, forfattere og skuespillere såsom Clint Eastwood, der i en periode var byens borgmester. Monterey er også et hyggeligt bekendtskab. Byens historie går tilbage til 1770, hvor den blev grundlagt som en spansk udpost. Siden tog fiskeriet over, og i begyndelsen af 1900-tallet var Monterey den havn på den vestlige halvkugle, hvor der blev landet flest sardiner. I dag er de gamle fabrikker og haller bygget om til restauranter, gallerier og små unikke butikker. Monterey Bay Aquarium hører til blandt de bedste akvarier i verden.

  Distance: ca. 750 km fra Los Angeles langs Highway 1 til San Jose. Vi foreslår et par campingstop undervejs.

  Vores forslag til camping langs Highway 1 og i Solvang er Flying Flags RV Resort ved Solvang, Morro Dunes Travel Trailer Park & Resort, Pismo Coast Village RV Resort, San Simeon State Park, State Parks langs highway 1, Marina Dunes Beach Resort og KOA Santa Cruz.

  Stop 11: San Jose | San Francisco

  Det er tid at aflevere motorhomet. Det er derfor praktisk at bo tæt på udlejningsstationen. Vi foreslår at du bor i San Jose, hvorfra der blot er en times kørsel til det sted, hvor motorhomet skal afleveres. Efter aflevering af motorhomet kan hjemrejsen begynde. Eller bliv et par dage i San Francisco og nyd denne skønne by.

  Bo for eksempel på Coyote Valley Resort & RV, Parkway Lakes RV Park eller Garden City RV Park.

  Længde og varighed

  Rejsen rundt i motorhome i det sydvstlige USA kan begynde i San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og Phoenix. Alternativt: Albuerquerque og Salt Lake City.

  Du kan vælge mellem standard motorhomes fra Cruice America og El Monte samt premium motorhomes fra Road Bear.

  Anbefalet varighed: 14-28 dage.

  Den foreslåede rute er 3.600 km (2.250 miles) plus det løse.

  Hvornår skal du tage af sted

  Ruten kan med mindre justeringer køres hele året. Det bedste tidspunkt er fra juni til oktober. Vælger du en forårs-, vinter eller efterårstur kan Tioga Pass i Yosemite National Park være lukket, men prioriterer du ørkenområderne højt, så er marts-maj og oktober-november perfekte. Varme dage, men kølige nætter.

  Højsæson i Death Valley er fra november til april med en blomstrende ørken i det tidlige forår.

  Kom til foredrag om motorhomeferie i USA

  Er du i tvivl om fordelene ved motorhome, og om det passer til dine rejseønsker, så kom til foredrag om ferie i motorhome i Canada/USA. Vi ser på fordelene ved denne i rejseform i Canada/USA.

  Hvilket motorhome passer dig

  Du kan i USA vælge mellem gode standard motorhomes (autocampere) fra Cruise America og El Monte eller premium autocampere fra Road Bear.

  Klik her og se de forskellige motorhomes, du kan vælge imellem.

  Aktuelle motorhometilbud

  MyPlanet har løbende gode tilbud på leje af motorhome i USA.

  De aktuelle tilbud og rabatter på motorhomes i USA kan du se her.

  Kort

  Pris pr. person

  Ved 2 voksne  og 2 børn 

  Rejseperiode Cruise America Road Bear Luksusmotorhome
   Lavsæson Fra kr. 6.000 Fra kr. 7.500
   Højsæson Fra kr. 11.300 Fra kr. 12.400

  Ved 2 voksne 

  Rejseperiode Cruise America Road Bear Luksusmotorhome
   Lavsæson  Fra kr. 8.200  Fra kr. 10.500
   Højsæson  Fra kr. 16.600  Fra kr. 19.000

  Priseksemplet inkluderer

  Cruise America

  • Flyrejse Danmark - USA t/r
  • Første overnatning på hotel i San Francisco, Los Angeles eller Las Vegas
  • 18 dages leje af 25 fods standard motorhome (Forsikringer, personligt udstyr, udstyr til motorhomet og 10% rabatkort til campingkæden KOA)
  • Invitation til VIP-før-afrejse-møde om autocamperferie i det sydvestlige USA. VIP-møderne holdes mellem december og april.
  • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
  • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
  • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

  Road Bear

  • Flyrejse Danmark - USA t/r
  • Første overnatning på hotel i San Francisco, Los Angeles eller Las Vegas
  • 18 dages leje af 19-22 fods luksusmotorhome (Udvidet ansvars- kaskoforsikring, klargøringsgebyr, udstyrspakke til hver person, GPS, 3G/4G WiFi Hotspot, transport til/fra udleveringsdepotet og 10% rabatkort til campingkæden KOA)
  • Invitation til VIP-før-afrejse-møde om autocamperferie i det sydvestlige USA. VIP-møderne holdes mellem december og april
  • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
  • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre 
  • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

   

  Tilkøb 

  • Fri kilometer/miles eller kilometer/miles pakker
  • Flyrejse fra den valgte by i USA (hvor du kan aflevere autocamperen) til New York City
  • 3 overnatninger på Manhattan lige ved Brooklyn Bridge i New York City på godt turistklassehotel inkl. morgenmadsbuffet
  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

  KLIK HER og se hvilke autocamper du kan vælge imellem, når rejsen går til USA

  Prisen er vejledende

  Der tages forbehold for eventuelle tillæg i forbindelse med højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.