^
 • Sommerferie i Sydafrika med Garden Route

  13 dage fra kr. 12.595

  Ring til os om søndagen

  Nu kan du ringe til os både på hverdage og om søndagen

  mandag - fredag kl. 9-17

  søndag kl. 10-15

 • Sommerferie i Sydafrika med Garden Route

  13 dage fra kr. 12.595

  Ring til os om søndagen

  Nu kan du ringe til os både på hverdage og om søndagen

  mandag - fredag kl. 9-17

  søndag kl. 10-15

Sommerferie i Sydafrika med Garden Route

Få en sommerferie udover det sædvanlige i Sydafrika. Først udforsker du Cape Towns natur og byliv, inden turen går i bil langs den smukke Garden Route. Rejsen slutter med safari blandt Afrikas vilde dyr i Amakhala Private Game Reserve.

13 dage fra kr. 12.595
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 15.595 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.400
Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger på gode hoteller samt lodge, hvor der er fuldpension og safariaktiviteter

Oplev tre meget forskellige sider af Sydafrika på denne rejse, der kombinerer storby i Cape Town med safari og store naturoplevelser langs Sydafrikas dramatiske kyst. Har du mulighed for at rejse inden 30. juni 2018 kan du tilmed få denne oplevelse for livet til en særlig fordelagtig pris. Rejsen er velegnet for eventyrlystne børnefamilier, da der er plads til to børn under 12 år på alle værelser. Men turen er også glimrende for par, der ønsker en anderledes sommerferie fyldt med oplevelser. Undervejs bor du på gode hoteller, og en lejebil under hele rejsen giver dig frihed til at opleve på egen hånd.

Cape Town ligger smukt mellem havet og Table Mountain, og byder både på storbystemning, kultur og masser af spændende naturoplevelser. Tag eksempelvis bilen, og kør til Kap Det Gode Håb, eller smag på den seneste høst i de nærliggende vinområder. Fra Cape Town går turen langs kysten til den hyggelige by Knysna, der ligger omgivet af natur ned til en flot lagune. Rejsen slutter i Amakhala Private Game Reserve, der byder på safari i verdensklasse og en dybt charmerende safarilodge med en fabelagtig udsigt.  

Kom til rejseforedrag om Sydafrika

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Sydafrika. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Rejsens varighed, rute og oplevelser tilpasser vi naturligvis.

Lad dig inspirere, og kontakt os.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark flyver du mod Sydafrika. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så turen foregår som oftest uden jetlag.

Dag 2: Ankomst til Cape Town

Ved ankomsten til Cape Town står en lejebil klar til dig, så du let kan køre til dit hotel for de kommende fire nætter. Det firestjernede hotel Southern Sun Waterfront ligger centralt ved Victoria & Alfred Waterfront, der er et hyggeligt område med butikker, restauranter og caféer ud til vandet. Sågar et akvarium, et teater samt et søfartsmuseum ligger her. Stemningen er helt speciel på havnefronten - især om aftenen. Brug resten af dagen til at slappe af oven på rejsen, eller gå en tur og få de første indtryk af byen allerede i dag.

Dag 3-5: Cape Town

Du har tre hele dage til at udforske Cape Town, der ligger smukt mellem havet og det karakteristiske Table Mountain. Byen bugner af muligheder. Et godt sted at få overblikket er ved at tage svævebanen til toppen af Table Mountain, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen og havet. Området byder desuden på mange gode vandreture. Du kunne også tage bilen og køre langs den dramatiske kyststrækning Chapman's Drive ned til Kap Det Gode Håb. Undervejs passerer du den hyggelige historiske by Simon's Town samt Boulders Beach, hvor en stor pingvinkoloni holder til. Kører du i stedet østpå ind i landet, vil du snart være omgivet af vinmarker, små charmerende landsbyer og lave, grønklædte bjerge. 

Helt andre oplevelser venter, hvis du vælger at besøge et township. Her vil du opleve de forhold, størstedelen af Cape Towns befolkning lever under. På trods af omstændighederne og de fattige leveforhold, vil du blive mødt med den fantastiske livsglæde, entusiasme og ånd, som det sydafrikanske folk besidder. Ønsker du at opleve et township, bør det foregå på en arrangeret tur og ikke på egen hånd!

Dag 6: Langs Garden Route til Knysna

En lang men, utrolig flot køretur, venter i dag, når du forlader Cape Town og kører mod Knysna. Der er flere ruter at vælge imellem. Men det kan kraftigt anbefales at tage turen langs kysten. Her snor vejen sig gennem dramatiske landskaber og hyggelige småbyer såsom Strand, Kleinmond og Betty's Bay, hvor du kan opleve en stor pingvinkoloni. Fortsæt langs den flotte kyst til Hermanus, der er et af de bedste steder i verden at se hvaler fra kysten. Især fra juni til november, når de sydlige retshvaler kommer til bugten ud for Hermanus for at kælve. Flere fine småbyer venter langs kysten, inden vejen drejer ind i landet og mødes med hovedvejen i Swellendam. Fortsæt østpå mod Knysna, hvor du indlogeres på det charmerende landsted Parkes Manor for de kommende tre nætter. Hotellet oser af historisk charme både ude og inde, og fra den store have er der udsigt mod Knysna-lagunen.

Dag 7-8: Knysna

Knysna er en rigtig lille perle. Byen ligger smukt ned til en pragtfuld lagune omgivet af oprindelige skove, små søer og gyldne strande. En god måde at få et indtryk af områdets natur er ved at tage en sejltur på lagunen til Featherbed Nature Reserve, hvor en kort køretur i åbne vogne fører til toppen af udsigtspunktet Western Head. Her trakteres du med et fantastisk vue over Knysna og lagunen. Eller find badetøjet frem, og nyd en dag på stranden efterfulgt af en vandretur i de smukke omgivelser. Men sørg for at have appetit til Knysnas mest berømte specialitet, friske østers, der serveres på hyggelige fiskerestauranter ud til lagunen.

Dag 9: Knysna – Amakhala Private Game Reserve

Fortsæt østpå langs kysten forbi Port Elizabeth til Amakhala Private Game Reserve. Vel fremme indlogeres du på Woodbury Lodge, der ligger højt oppe på en grønklædt klippeside. Lodgen består af blot otte charmerende stråtækte stenhytter spredt ud i den tætte vegetation. Hytterne er rummelige og komfortabelt indrettet, og udsigten fra den private terrasse er intet mindre end forrygende. Efter indlogeringen er der måske tid til en dukkert i poolen, inden eftermiddagen byder på den første safari i området.

Dag 10-11: Safari i Amakhala Private Game Reserve

De kommende dage står i safarien tegn, og du har rigtig meget at glæde dig til. For Amakhala er et af de bedste private vildtreservater i denne del af Sydafrika. Alle de ikoniske afrikanske dyr lever her. Deriblandt naturligvis de berømte Big 5, der er løve, næsehorn, elefant, leopard og bøffel. Men de åbne sletter og tætte buskland er også hjem for giraffer, zebraer og adskillige antilope-arter. Heriblandt den største antilope af slagsen, eland, der kan veje op til et ton.

Dagens første safaritur starter allerede omkring daggry, når savannen vågner til endnu en dag. Safariturene ledes af dygtige guider og foregår i åbne safaribiler, hvilket giver klart det bedste udsyn og en mere intens naturoplevelse. Når varmen tager til, går turen tilbage til lodgen, hvor morgenmaden står klar. Herefter er en god del af dagen fri til at slappe af ved poolen eller på din private terrasse, inden safaribilerne igen køres frem ud på eftermiddagen. Så venter endnu en safaritur efterfulgt af en lækker middag, mens natten sænker sig over Afrika. Under opholdet er alle måltider og de fleste drikkevarer inkluderet i prisen. Det samme er de to daglige safarikørsler.

Dag 12: Afrejse fra Sydafrika

Nyd den sidste morgen i Afrika, inden turen går mod lufthavnen i Port Elizabeth. Her afleveres bilen, og hjemrejsen begynder.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson fra kr. 15.595 fra kr. 12.595
 Højsæson fra kr. 17.895 fra kr. 13.995

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Cape Town
 • Billeje 11 dage inkl. fri km., alle forsikringer samt GPS
 • 4 nætter på Southern Sun Waterfront inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Parkes Manor i Knysna inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Woodbury Lodge inkl. 2 game drives pr. dag, alle måltider samt husets vin, lokal spiritus og forskellige ikke-alkoholiske drikkevarer.
 • Flyrejse fra Port Elizabeth til Danmark.

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.