^
 • Sommerferie i Sydafrika: Cape Town og Safari

  10 dage fra kr. 12.995

  Ring til os om søndagen

  Nu kan du ringe til os både på hverdage og om søndagen

  mandag - fredag kl. 9-17

  søndag kl. 10-15

 • Sommerferie i Sydafrika: Cape Town og Safari

  10 dage fra kr. 12.995

  Ring til os om søndagen

  Nu kan du ringe til os både på hverdage og om søndagen

  mandag - fredag kl. 9-17

  søndag kl. 10-15

Sommerferie i Sydafrika: Cape Town og Safari

Tag på luksussafari blandt Afrikas vilde dyr i et privat vildtreservat nær Kruger, og nyd storbyliv og dramatiske kystlandskaber i Cape Town. Alt sammen til en ekstra god pris i sommerferien, hvor klimaet er perfekt til safari.

10 dage fra kr. 12.995
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 15.995 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 600

Prisen inkluderer: Fly, overnatninger på hotel samt lodge, hvor der er fuldpension og safariture plus transport til/fra hotel og lodge

Sydafrika er ideelt til sommerferien. Klimaet er perfekt til safari, der er ingen tidsforskel, og selv i juli måned er der rigtig gode priser at få. Denne rejse kombinerer luksussafari i et privat vildtreservat nær Kruger med storbyferie i Cape Town, der også er et godt udgangspunkt for store natur- og vinoplevelser. Du har god tid hvert sted, så der bliver tid til både oplevelser og afslapning.

Rejsen er velegnet for eventyrlystne børnefamilier, da der er plads til to børn under 12 år på værelserne. Men turen er naturligvis også glimrende for par, der ønsker en anderledes og eksotisk sommerferie. Undervejs bor du på gode 4-stjernede hoteller og lodges, og under safarien er både fuldpension og safariaktiviteter med i prisen.

Kom til rejseforedrag om Sydafrika

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Sydafrika. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Rejsens varighed, rute og oplevelser tilpasser vi naturligvis.

Lad dig inspirere, og kontakt os.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark flyver du mod Sydafrika. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så turen foregår som oftest uden jetlag.

Dag 2: Ankomst til Karongwe Game Reserve

Efter et flyskifte fortsætter du til den lille lufthavn i Hoedspruit. Her står en chauffør klar til at køre dig til Karongwe Game Reserve nordvest for byen. Vel fremme indlogeres du på Shiduli Private Game Lodge; en charmerende safarilodge med et godt poolområde. De 24 værelser er hyggeligt indrettede med moderne faciliteter og myggenet over sengen, hvilket fuldender safaristemningen.

Alternativt er det muligt at bo på Karongwe River Lodge, der består af store, komfortable safarihytter med privat terrasse omgivet af den afrikanske bush. Lodgen ligger ned til Makhutsi-floden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter eller antiloper komme ned til vandet for at drikke.

Ligegyldigt hvilken lodge du vælger, kan du se frem til ægte safaristemning og naturoplevelser i verdensklasse. Under opholdet er alle måltider samt to daglige safarikørsler med i prisen. Sidst på eftermiddagen er det tid til den første safarikørsel i parken efterfulgt af en god middag tilbage på lodgen.

Dag 3-4: Safari i Karongwe Game Reserve

De kommende dage står i safariens tegn, og allerede omkring daggry kan du sætte dig til rette i safarijeepen for at køre ud på dagens første safari. Hvilke dyr, du ser, er naturligvis et spørgsmål om held og naturens luner. Men chancerne for at komme tæt på Afrikas ikoniske dyreliv er i høj grad til stedet. Karongwe Reserve er hjem for et væld af dyr. Deriblandt de berømte Big 5, der er løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant. Men kig også efter de mange andre dyr, der holder til her. Det kan være antiloper, der græsser på de åbne enge, geparder på udkig efter det næste måltid eller nogle af de mere end 365 forskellige fuglearter, der er registeret i parken. Safarikørslerne ledes af dygtige guider og foregår i åbne safaribiler, hvilket giver det bedste udsyn og en langt mere intens safarioplevelse. Når varmen tager til, går turen tilbage til lodgen, hvor morgenmaden står klar. Herefter er en god del af dagen fri til at slappe af ved poolen eller på din private terrasse, inden safaribilerne igen køres frem ud på eftermiddagen. Så venter endnu en safaritur efterfulgt af en lækker middag, mens natten sænker sig over Afrika.

Dag 5: Karongwe – Cape Town

Nyd den sidste safarikørsel i parken, inden turen går tilbage mod lufthavnen. Herfra flyver du til Cape Town, der ligger smukt mellem havet og det karakteristiske Table Mountain på Sydafrikas sydkyst. Vel fremme indlogeres du på det firestjernede hotel Southern Sun Waterfront. Hotellet ligger helt perfekt ved Victoria & Alfred Waterfront, der er et hyggeligt område med butikker, restauranter og caféer ud til vandet. Området byder også på et akvarium, et teater samt et søfartsmuseum. Havnefronten emmer af liv dagen igennem og til langt ud på aftenen. Brug resten af dagen til at slappe af ovenpå rejsen, eller gå en tur og få de første indtryk af byen allerede i dag.

Dag 6-8: Cape Town

Du har tre hele dage til at udforske Cape Town, der bugner af muligheder. Tag eksempelvis svævebanen til toppen af Table Mountain, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen og havet. Toppen er desuden udgangspunkt for flere gode vandreture. Eller lej en bil og kør langs den dramatiske kyststrækning til Kap Det Gode Håb. Undervejs passerer du den hyggelige historiske by Simon's Town samt Boulders Beach, hvor en stor pingvinkoloni holder til. Sættes kursen i stedet ind i landet, vil du snart være omgivet af vinmarker, spredte vingårde og historiske småbyer mellem lave, grønklædte bjerge. En anden spændende mulighed er at besøge et township med en guide, der kan introducere dig til en anden side af Sydafrika. På trods af de fattige leveforhold, vil du blive mødt med den fantastiske livsglæde, entusiasme og ånd, der kendetegner mange sydafrikanere.

Dag 9: Hjemrejse fra Cape Town

Når tid er, går turen til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson fra kr. 15.995 fra kr. 12.995
 Højsæson fra kr. 16.895 fra kr. 13.595

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Hoedspruit
 • Transfer til Karongwe Game Reserve tur/retur
 • 3 nætter på enten Shiduli Private Game Lodge eller Karongwe River Lodge inkl. 2 game drives pr. dag, fuldpension samt 1 stk sundowner på eftermiddagssafarikørsler.   
 • Flyrejse fra Hoedspruit til Cape Town
 • Transfer fra Cape Town Lufthavn til hotel tur/retur
 • 4 nætter på Southern Sun Waterfront inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Cape Town til Danmark.

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.